Kategorier
Prisjakt

AfterShokz Trekz Air

AfterShokz Trekz Air

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: Ear-free (Bone Conduction)
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

AfterShokz Trekz Air

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
D
Djaha

2 omdömen

en månad sedan
Supernöjd! Haft mina nu i över 7 månader och använder de fortfarande. Köpte för löpning då jag mer eller mindre har problem med öronsnäckor som hoppar ur. Dessa sitter däremot riktigt bra och har ex sprungit med de i över 4 timmar utan problem med batteritiden. Tycker det är skönt att kunna höra omgivningen. Springer jag dock bredvid en trafikerad bilväg så har jag dock väldigt svårt att höra musiken. Synd att det inte är USB-C.
s
saml

16 omdömen

9 månader sedan
Supernöjd med de här! Passar perfekt och bara fungerar. Inget krångel med att de trillar ur öronen, och man har sin hörsel tillgänglig för omgivningen, vilket jag tycker är helt odiskuterbart viktigt både när man springer och kör bil. Ljudet är inte högsta HiFi-nivå p.g.a. tekniken, det ska man vara medveten om, men helt njutbart både för ljudböcker och musik om man inte är HiFi-entusiast, eller om man ändå mest lyssnar i blandade miljöer. Ljudet är iallafall inte för tunt som i riktigt billiga lurar, utan rätt behaglig bas/mellan-register. Mest att den sista skärpan och klarheten kanske saknas. Det är dock en bit jag köper med glädje i utbyte mot de andra fördelarna med dessa lurar. Optimalt skulle jag önska ännu längre batteritid, men jag har inte behövt ladda dem mer än nattetid med det bruk jag har av några samtal, telefonmöten och någon timme ljudbok per dag.
X
XenapZ

1 omdöme

2 år sedan
Väldigt bekväma lurar som man knappt märker att man har på sig. Batteritiden är suverän och det är väldigt bra att kunna höra sin omgivning när man är ute och går/springer. Jag har tidigare haft Trekz Titanium vilka jag också älskar men som gick sönder efter 3-4 år, dessa är väldigt lika men nu är dom ännu mer bekväma och mindre. Det enda negativa är att dom är som andra recensenter sagt inte det bästa om du endast skall lyssna på musik. Basen är ganska obefintlig om du inte har öronproppar i, och inte ens då speciellt bra. Till ljudböcker och podcasts är dom dock grymma, lämnar aldrig huset utan dom.
d
di92jn

12 omdömen

2 år sedan
Superbra som sporthörlurar, för kontorsjobb, och på flyg + Man hör omgivningen, vilket är viktigt om man tränar utomhus, speciellt i trafik. Om det är innerstadstrafik så dränks ljudet av hörlurarna i trafikbruset, men jag springer mest i skogen och bredvid landsvägar så där spelar det ingen roll. + Hörlurarna sitter bra även när man rör mycket på sig. Om man öppnar munnen mycket (gäspar, äter, ...) så kan ljudet försvinna kort. + Batteritiden passar mig bra - räcker flera timmar. + Kontrollen är lättåtkomlig (utanpå vänster öra) och snabbt inlärd + Om man vill lyssna på flygplan och vill slippa bruset från flygplanet, så kan man sätta in öronproppar. - Ljudet är lite tunt och saknar bas - men det viktiga med de här lurarna är inte att det är toppklass på musiken utan att man kan höra musik.
r
redrev

7 omdömen

2 år sedan
Bra hörlurar / headset som gör det som utlovas. De levererar inte fantastisk musik men tillräckligt bra för att ha på träningspass och vid pending. Riktigt bra för podcasts och radio (alltså tal). Smidigt att ha på sig för att kunna lyssna på musik / tv, etc. och fortfarande vara närvarande och kunna ta in ljud från andra källor / människor.
p
pedermyrne

20 omdömen

2 år sedan*
Har använt föregångaren Titanium och kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med dessa också. Fungerar väldigt bra om man som jag jobbar i bullrig miljö och använder öronproppar typ E.A.R som hörselskydd. Känns ganska stryktåliga. Utmärkt telefonljud. Lyssna på musik funkar bra om man inte har absolut krav på HiFi-ljud. Dock kan det kännas lite spooky i början att ljudet fortplantas via käkbenet, men man vänjer sig ganska snabbt. Jag har t.o.m. börjat leta efter lurarna ibland när jag inser att dom faktiskt redan sitter på. Fungerar fint ihop med glasögon. Svarsknappen sitter smidigt till och även volymknapparna när man väl vant sig. Pairing har hittills funkat 100%. Och skulle dom vara i vägen, vilket dom kan vara ibland med vissa ytterplagg, så hänger man dom bara runt halsen under tiden. Och batteriet har aldrig tagit slut hittills, pratar vissa dagar flera timmar och lyssnar på musik hela arbetsdagar på en laddning utan problem.
*Redigerades 2 år sedan
Travolta
Travolta

21 omdömen

2 år sedan
Köpte dessa för att ha ett bra headset till datorn när jag sitter i Skype-möten. Komforten är okej även om det är lite ovant hur man bär dem. Att ljudet skulle vara klenare än vanliga lurar var jag inställd på men tycker ljudet lät som att hålla ett par vanliga lurar en decimeter från örat, tunt och platt. Detta i sig var inget problem för mig men eftersom de jag pratade med klagade på ljudet och att jag lät en bit bort samt att det var burkigt i kombination med det höga priset gjorde att jag returnerade dessa. Kan också nämnas att räckvidden från min dator var några få meter, så snart jag gick ut genom mitt lilla arbetsrum (med gipsväggar) så bröts ljudet upp. Är du intresserad av dessa tycker jag de bör användas vid promenader/löpning för att lyssna på poddar och ljudböckar samt eventuellt musik om du inte är för kräsen kring ljudet. Att höra vad som händer runt omkring är en riktigt smart idé men tyvärr fungerade de inte för det jag skulle använda dem till.
m
meliavor

1 omdöme

2 år sedan
Spännande lurar som dock har sina begränsningar. Haft dessa lurar i tre månader och använt dem nästan dagligen. De är lätta och behändiga. Ljudet är sämre än in-ear och on-hear lurar i samma prisklass om man inte har någon hörselnedsättning. Framförallt är det basen som försvinner. Det tar en stund att vänja sig vid att få hörselintryck från både omgivningen och från lurarna, och i miljöer med hög bakgrundsbrus kan ibland ljudet från lurarna helt drunkna om man inte använder hörselproppar (som medföljer). Hårt trafikerade gator och gamla tunnelbanevagnar är ställen där ljudet helt drunknar. Att då höja volymen kan leda till att lurarna vibrerar så kraftigt att det blir obehagligt att bära dem. Som sportlurar sitter de mycket bra på plats, och vibrationerna känns mindre när man är i farten, och går därför att köra på högre volym. Som handsfree och svara i telefon är riktigt smidigt med bra ljud åt båda håll. Dess största behållning är när jag är hemma med barn, jag hör när de vaknar eller ropar samtidigt som musik/podcasts kör. När jag städar/diskar så kan jag ändå höra när någon ropar. Batteriet räcker till en heldagslyssning. Sammanfattningsvis är ljudet fortfarande begränsat, men funkar riktigt bra till att ständigt ha dem på sig i vardagen.
M
MonkeyKong

31 omdömen

3 år sedan
Jag kan varmt rekommendera dessa blåtandslurar. Jag använder dem 4 timmar om dagen i telefonsupport. De sitter bekvämt, klämmer inte på öronen, utan sitter strax framför som mini-högtalare. Ljudet är inget vidare om man jämför med andra. De funkar fint till en joggingtur men jag skulle aldrig sitta och lyssna på musik för njutningens skull. Det går att para med 2 enheter. Knapparna är enkla och fungerar bra. Pipen när man ändrar volym är aningen vasst, och när man stänger av eller sätter på lurarna får man hålla ned knappen ganska länge. Men det är petitesser om man ser till det stora hela. Pratar du mycket, köp dessa. Ska du lyssna på musik, köp något annat.
2 år sedan
Används mestadels med ljudböcker / podcaster och där är de bra. För musik använder jag andra dårar som är anpassade för musiktypen Sony 1000XM3. Inomhus och utomhus, där det är relativt tyst, är Trekz Air toppen. Du kan höra fåglar etc. Där det finns mer buller måste du skruva upp lite och då kan de vibrera. Lätt att sätta på plats. Ska du gå tyst skog promenad - Bra! Ska du flyga - dåligt!

Google

Sida 1