Kategorier
Prisjakt

Panasonic CS-HZ25TKE / CU-HZ25TKE

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
p
pärla1405

4 omdömen

ett år sedan*
Tänk vilken härlig känsla att gå upp mitt i natten för ett toabesök och inte bli blåfrusen. Jag har eldat i en stor panna från -72, mycket jobb, och nu är det varmt. Ångrar inte mitt val av värmepump, Panasonic CU-HZ25TKE. Den är tyst som en mus, håller en konstant nivå av inställd värme och mina katter älskar den. Dessutom drar den bara en bråkdel el jämfört med alla mina pumpar till pannan. Så jag rekommenderar värmepumpen.
*Redigerades ett år sedan
k
kenjon 100

2 omdömen

ett år sedan
är besviken på panasonic den höll i ett år och står trasig fortfarande
V
Vezzlan88

6 omdömen

2 år sedan
Mycket nöjd än så länge, nu efter ett år så har vi fått lite bättre perspektiv över hur pass effektiv den verkligen är ! Drar en fraktion av den el som våran förra pump förbrukade. Avfrostar mer sällan pga den nya gasen! :)
HARLEYWYLDE
HARLEYWYLDE

15 omdömen

2 år sedan
Funkar klockrent efter installation . Effektivare än min FH35 :a vilket sänkt elräkningen. Väldigt tyst dessutom.
S
ScoobyBear

737 omdömen

2 år sedan
Bra AC. Värmer bra men slår av och på ofta. Fläkten går upp och ner ofta. Avfrostar ofta. Reglerar inte tempen optimalt tycker jag. Blir det kallare ute hinner tempen inne sjunka någon grad innan pumpen reglerar. Har efter inköpet hört att Mitsubishi är att föredra, så jag skulle köpt en sådan istället om jag vetat det jag vet idag.
3dfx_Interactive
3dfx_Interactive

17 omdömen

2 år sedan
Hade 3 st lite äldre HE9 som gick sönder en efter en inom 5 år. Undvik panasonic...Mitsubishi fh25 är en av de billigaste och mest effektiva pumpar, inget kommer ens nära. Har 3 st FH25 och en FH30 så jag vet vad jag snackar om.
m
maisac

60 omdömen

3 år sedan*
Värmepumpen sprider värmen betydligt bättre än min föregående Panasonic HE9 som gick sönder efter blott 6 år. Den nya är också tystare vid måttlig belastning, men ökar en del i ljudstyrka då den jobbar hårt. Denna tar mer plats i trappuppgången än min gamla HE9.
*Redigerades 3 år sedan