Kategorier
Prisjakt

Bose QuietComfort 35 II

Bose QuietComfort 35 II

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Bose QuietComfort 35 II

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.8 / 5
(117 omdömen)
5
(50)4
(29)3
(19)2
(17)1
(2)
Sorterat efter datum
a
arosandreas

7 omdömen

ett år sedan*
+ Bra noice cancellation på buss, tåg, flyg. Även när man jobbar i öppet landskap funkar lurarna bra. - Helt värdelösa för samtal och confcall. Plockar upp otroligt mycket bakgrundsljud, vilket är mycket störande. Ljudet är platt, knappt en 3a i betyg. Mina 500kr Creative lurar med 5 år på nacken är klart bättre.
*Redigerades en månad sedan
c
cyberjoe

2 omdömen

2 månader sedan
Skräp! Bra ljud och smidiga men de går sönder efter ca 2 år. Plasten spricker runt fästskruvarna till membranen så att hela innedelen åker ut och går inte att få ihop igen
K
Krangen

14 omdömen

3 månader sedan*
Riktigt bra lurar dock inte värd 3000:-. Köpte mina på fynd hörnan för 1450:- de var de värd och lite därtill. +Ljud +Komfort +Batteritiden -PC användning -Körs med nån egengjord 2.5mm (trådat) skulle nog vart bättre med usb c tex.
*Redigerades 3 månader sedan
m
matsva

10 omdömen

4 månader sedan
Bra brusreducering, bra batteritid. Fungerar kallt klimat, har åkt skidor med de i minus 10-15 C åtminstone, inte mycket som pallar det kan jag säga!
F
Fille_123

5 omdömen

5 månader sedan
Måste ändå vara hörlurarna med Best ANC. Har testat flera olika brands, men mest nöjd med denna modell. Designen är något plastig och lätt. Uppskattar ljudkvaliteten och batteritiden
Znibro
Znibro

12 omdömen

5 månader sedan
Älskar dessa. Ägt 2 utav QC2 och 2 par av första modellen QC1. Jag tycker dom är fantastiska, men tyckte inte prishöjningen var motiverad mellan dessa modeller i början men nu har det sjunkit och känns OK. Egentligen kan man lika gärna köpa första modellen om man inte är kinkig med att ändra brusreduceringsnivån (tror jag gjort det 2 gånger för att testa typ). Bra kvalité och ljud! Sköna att ha på sig under längre perioder och "kuddarna" är utbytbara (kolla aliexpress wink wink).
m
most

3 omdömen

5 månader sedan
Enligt min kravbild så får dessa lurar 2 i betyg, jag var ute efter en bra lur för konferenssamtal. Loopback på denna är värdelös, min egen röst låter mekanisk och konstig, efter 2 dagar så hade jag inte vant mig och valde att lämna tillbaka den. Efter ett möte så fastnar den i loopback mode och tangentbord och övriga ljud förstärks. Det finns ingen möjlighet att stänga av eller ändra loopback. NC och ljud var perfekt och kollegor tyckte ljudupptagningen var riktigt bra. Men av NC blev jag smått illamående, men det är väl varken speciellt för just denna modell/märke eller annorlunda för mig på andra modeller antar jag. Appen och möjlighet till att växla mellan olika enheter fungerade perfekt.
prosearch
prosearch

9 omdömen

5 månader sedan
Ljudbilden är hygglig, men knappast bra. Maxvolym löjligt låg med MacOS eller iOS. Okej batteritid.
s
soda

10 omdömen

5 månader sedan
Ok ljud. Bra brusreducering. Ok batteritid. En lifesaver på flyget. Byggkvaliteten är knappt ok, känns inte direkt premium. Mina förra gick sönder (dog, gick inte att starta), fick nya på garantin då. + ok ljud och bra brusreducering - plastiga, kvalitet?
5 månader sedan
Bra brusreducering Sitter bekvämt över öronen Bra ljud
Sida 1