Bose QuietComfort 35 II

 Lägg i lista  Jämför
 • Mycket effektiv brusreducering
 • Sluten konstruktion med over-ear-design
 • Fungerar med både Android och iOS
 • Inbyggd mikron och kontrollknappar på kåporna
 • Klarar upp till 20 timmars batteridrift
 • Lanserades under 2017
Stäng
 • Mycket effektiv brusreducering
 • Sluten konstruktion med over-ear-design
 • Fungerar med både Android och iOS
 • Inbyggd mikron och kontrollknappar på kåporna
 • Klarar upp t...
Läs mer
Produktgeneration: Bose QuietComfort 35 II. 1 föregångare och inga efterföljare
Jämför pris på alla Bose Hörlurar (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  1) Skickade inte med en adapter för att enkelt kunna använda hörlurarna på flygplan. Såg en review på Bose QC35 där det följde med så jag blev besviken på att det inte fanns nåt sånt tillbehör i QC35II.

  2) USB-sladden för laddning är bara 30 cm lång. Kvittar väl egentligen men nån slags längd är alltid bra att ha.

  3) 3.5 mm-sladden dom skickar med är bara 1.2 meter lång, vilket är RIKTIGT dåligt om man faktiskt behöver använda den. Den är också väldigt tunn, vilket är bra för transport I guess men känns som att man skulle kunna klippa av den om man råkar rulla över den med stolen.

  4) 3.5 mm-sladden är INTE en ordentlig sådan, den enda sidan som man pluggar in i headsettet är nån slags mini-stereo-hane, typ 2.5 mm? Detta stod inte på Prisjakt. Det gör att om man är nånstans och vill använda nån 3.5 mm-sladd som finns där så går det inte. Det går inte heller att använda sina längre hane-till-hane 3.5 mm-sladdar man har hemma. Man kan använda headsettet som ett vanligt headset när man har det i off-läget btw, dvs med sladd så bör det funka helt utan batteri (ingen ljudfiltrering då så klart). Helt klart en bra sak men desto mer synd att dom har 2.5 mm uttag.

  5) Så varför vill man ibland använda sladd? Jo, ljud laggar efter i detta headset. Jag har provat alla tips som finns men kan inte få det bättre (Windows 7). Det tar lite över en halv sekund mellan start och stop av musik i Winamp, samma sak med det lilla ljudet som kommer då man öppnar mappar och sånt.

  Musiken är fine men delay på mappljudet (navigationsljudet) är irriterande. Ibland är mappljudet utan delay dock, antar att den använder nåt slags ljudcache för små ljud om möjligt? Att se videos på YouTube (eller nerladdade videos) verkar fungera, tror det är nåt inbyggt som kompenserar för delayen så att tex läpprörelser och sådär syncas. Men att spela spel med QC35II via Bluetooth har delay på ljuden, då behöver du den där korta lilla specialsladden. Har dock varit med om att en YouTube-video plötsligt slutat "specialsynca" och då är det tydligt att ljudet är efter på speciellt läpprörelser. Refreshade jag tabben så var läpprörelserna i sync med ljudet igen.

  6) Den inbyggda micen bör inte användas samtidigt som man tex spelar. Hade hoppats kunna bara använda QC35II för att snacka med folk under tiden man spelar, tyvärr så reducerar QC35II kvallan på ljudet rejält om man använder micen. Den är gjord för att svara i telefon med, då pausas musiken och man hör bara personen prata.

  Då det bara är röstuppspelning så märker man inte den försämrade kvallan men om musik spelas upp är det jättestor skillnad. Så när jag spelar måste jag fortfarande använda QC35II med sladd + extern bordsmic. För den som ska använda headsettet till telefon så funkar ljudupptagningen av sin röst bra, omgivningen filtreras ut helt okej.

  7) Köpte en sån där liten 150 kronors Bluetooth USB 2.0 för att koppla upp mig till QC35II. Det funkar men jag måste varje gång koppla upp mig två gånger för att ljudet ska skickas till QC3II av nån anledning. Undrar om lagget skulle försvinna med bättre Bluetooth sändare/mottagare? Dock hur stor kan det vara liksom, har datorn på mindre än 1 meters avstånd.

  8) Man måste installera en app på sin smartphone för att göra en setup! Det är inte bra att det är ett krav, jag har en gammal telefon. Som tur är så kunde jag göra setup på en väns smartphone, avinstallera appen och ändå ansluta headset till min dator sen när jag kom hem. Denna app behövs verkligen inte. Vad jag läst så spionerar Bose massvis med appen, även innan man kommer åt option-menyn, man måste ge dom tillåtelse till skumma saker som att läsa av ens plats tex. För att kunna använda sitt headset! Min väns telefonnummer, kontakter och platsinfo ligger säkert i nån databas hos Bose nu. Tråkiga tider vi lever i.

  9) Som tur är så funkar ljudfiltreringen bra, främst därför jag köpte produkten. Lite skumt känns det, typ som att man har lock för öronen? Man vänjer sig dock. Hör knappt datorfläkten nu, inte alls om jag har på musik. Kan ändå höra mig själv om jag pratar eller om andra gör det, vilket är bra. Första gången jag upplevt sådan ljudfiltrering, coola saker. Finns knapp på vänster öra för att sätta noise cancellation till high/low/off vilket är bekvämt. Ett plus är att man inte heller behöver vara ansluten till nåt för att få det att funka med filtrering, bara att slå på powerknappen. Kan nämna att den även filtrerar om man använder sladden. Med öronproppar plus headset kan det bli läskigt tyst.

  10) Batteritiden verkar vara som lovad, kan använda headsettet hela dagen och lägga ifrån mig det på laddning under natten.

  11) Ljudet i lurarna är bra. Det lönar sig inte att försöka beskriva hur bra ljudet egentligen är men det låter bra. Är dock fortfarande ett headset så jag använder "Equalizer APO" för att globalt förbättra allt ljud i Windows, bara att härma Winamps EQ preset "Laptop speakers/headphones" så blir allt suveränt (öka inte basen lika mycket dock då QC35II har OK bas).

  12) Lurarna är ganska bekväma, kan ha på mig dom många timmar i streck. Ibland känns det skönt att lufta öronen en stund men dom blir inte jättevarma som vissa headset kan förorsaka. Det går att vinkla lurarna så att dom riktas mot öronen även när headsettet är run halsen så man kan lyssna med dom även under sina små luftpauser (kramar dock halsen lite väl mycket när dom är vinklade). Inget att klaga på då det gäller byggkvallan, kan vrida dom rejält så det är midre risk att dom går sönder i bagage.

  13) 4000 kr betalade jag, det mesta jag nånsin betalat för ett headset. Jag ångrar inte mitt köp pga ljudfiltreringen (samt att mitt gamla headset faktiskt var trasigt) men hade jag vetat att det skulle bli sån fördröjning på ljud i spel samt att det inte går att använda micen utan att förstöra kvalitén på ljudet så hade jag nog inte slagit till för det priset. Jag skulle ha gjort mer research om Bluetooth innan jag köpte. Tänkte att eftersom mobiltelefoner börjar ta bort 3.5 mm så borde Bluetooth funka bra nu för tiden men tekniken verkar inte vara fullt redo.

  Mitt förslag om du vill ha ett headset med noise cancellation är att, om du har möjlighet, gå till en butik och prova både "Sony WH-1000XM2" samt "Bose QuietComfort 35 II" och köpa den som känns bekvämare. Båda ligger troligen efter i spel men Sony verkar stödja fler Bluetooth-profiler och jag läste nåt om att aptX ska överföra med mindre delay. QC35II stödjer inte aptX så jag kan inte prova själv. Sonys headset verkar ha mindre plats för öronen dock så dom kanske skaver/värmer mer. Är dessutom lite tyngre än Bose. Sen var det nån snubbe jag hittade som sa att man hör nåt litet elektronikljud i Sonys headphones, å andra sidan sa nån annan snubbe som tyckte Sony filtrerade bäst ändå.

  Alltid bäst att prova och jämföra själv i butik dock. Btw tror att jag kunnat få mindre delay på ljuden genom att gå till Control Panel > Devices and Printers, högerklicka Bose QC35II och välj tabben Services. Egentligen behövs bara "Audio Sink" och "Remote Control" vara enabled för mig och det känns som att det blev lite bättre när jag provade slå av dom andra sakerna. Kanske inbillar mig, kan vara värt att experimentera med iaf. Kanske är lika bra som att disconnecta och reconnecta headsettet? Brukar alltid disconna/reconna en extra gång, dels för att ibland funkar det inte första gången och nån gång har det varit dåligt ljud första gången (pga att lurarna hamnat i mic-läge eller nåt).

  Jag ger produkten 8 stjärnor iaf, minus två mest för att den inte stödjer bättre Bluetooth-protokoll (delay på ljud, inte lämplig för spel) men också pga 2.5 mm krav på headset istället för 3.5 mm. Skulle vara unfair att ge färre stjärnor trots att jag är lite purken just nu, noise cancellationen är ju kanon och det är väl egentligen hela grejen med headsettet. Sen är dom bekväma och har bra ljud. Förbaskat synd att dom inte stödjer aptX dock, antar att det är dyr licens på det? Kunderna som får lida dock.

  Tips: För att snabbtesta audio delay så tryck WinKey+R, skriv "asd" och tryck enter. En errordialog kommer fram (programmet "asd" finns inte), errorljud ska även spelas på en gång dialogen visas. För mig är det runt en halv sekund delay första gången dialogen visas, mindre delay andra/tredje gången (det är nån slags ljudcache). Obs! Vissa spel (tex Dota 2) har alternativ i audio settings som kompenserar för Bluetooth så att man inte ska märka nån audio delay men det är inte perfekt. Verkar inte alltid fungera.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag håller i stora drag med om det Cinepak skriver men..

  1) Tillbehören är en liten del av produkten, i min mening inget som drar ner betyget - dock tråkigt att Bose snålar!
  2) Jag har inte upplevt någon delay med min laptop som kör W10
  3) Kvalitén är bättre än på 1000XM2
  4) Ljudet är väldigt nära inpå 1000XM2, svårt att avgöra vilka som är bättre
  5) NC är lika bra om inte bättre än 1000XM2, inget surr utan musik..
  6) Identiska QC35, inte lönt att uppgradera för en ny knapp

  All in all 9/10
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Alltså ljudkvaliteten är egentligen inte särskilt bra. Det finns trådbundna lurar för ca tusen kr som låter mycket bättre. För aktiv och seriös musiklyssning hemma kan jag inte rekommendera dem. Men dessa lurar är ändå tillräckligt bra för att ha med på flyget eller att ha i kontorslandskapet på jobbet. Tack vare brusreduceringen och smidig blåtand utan strul kan jag rekommendera dem. Om de är prisvärda eller ej har jag svårt att bedöma, då jag inte kollat in marknaden och konkurrensen för dessa.

  EDIT (komplettering nedan - jag har inte ändrat i texten ovan):

  Har nu använt lurarna mycket mer, och jag håller fast vid att ljudet är undermåligt enligt min mening. Jag rekommenderar QC35II till dem som inte har liten budget eller höga krav på ljudkvalitet, och som värdesätter enkel användning, designkvalitet och fantastisk bullerreducering. T ex dem som lyssnar på modernt producerad pop eller ljudböcker och reser med bullrigt färdmedel (flyg/tåg/båt/rymdraket) eller jobbar i kontorslandskap.

  Men för musiklyssning duger de inte alls. Vid mer "komplex" musik med flera samtidiga ljudlager och stämmor grötar ljudet ihop sig och högre frekvenser låter vassa, och så ska det inte vara. I hörlurar som är tillräckligt bra för musiklyssnande ska istället alla stämmor, ljud och instrument tydligt separeras från varandra och urskiljas tydligt och klart för sig själva, och allt ska låta naturligt och klart. Hörlurar ska ha en balanserad frekvensgång och ha en hög detaljupplösning, och det har inte Bose QC35II. För förståelsens skull, om man skulle "översätta" till bildupplösning så är dessa som högst 1280x720, medan vad som krävs för musiklyssnande är minst 3840x2160 - obs, min egen subjektiva liknelse.

  Exempel:
  1. I A Gentleman's Honor (3:19) av Philip Glass låter inte röst och instrument riktigt naturliga. Man hör det särskilt på röst och stråkar. Basen är inte alls så djup och stark som den ska vara. På slutet av låten, från ca 2:31 och framåt grötar det ihop sig och kvinnlig solostämma, körröster och stråkar låter illa. I "riktiga" lurar låter det fantastiskt, krispigt och klart och man vill aldrig att låten ska ta slut. I QC35II vill man stänga av innan låten kommit till sitt slut.

  2. I Cloudburst Flight (7:25) av Tangerine Dream börjar det låta jobbigt kring 4:00. Den här musiken är alldeles för svår för de här lurarna. Det låter inte njutningsfullt alls, så som det ska göra. Men "flöjt"-stämman vid 5:55 låter okej. Det är när det blir många ljudlager som dessa lurar ger upp.

  3. I början av Charting The Single (4:53) av Marillion låter det bra förutom cymbalerna som låter hemskt. Längre fram i låten (kring 2:50) rör gitarr, keyboard och röst ihop sig till en enda gröt. Lurarna klarar inte de många samtidiga stämmorna. Visserligen en gammal och inte så snyggt producerad låt, men så låter det inte alls i min budgetreferens Audio-Technica ATH-M50X med Hegel DA/förstärkare.

  Visserligen kan man justera något lite med en EQ-app, men gröten blir inte havregryn för det. Är det gröt så är det.

  Jag tycker att av priset man betalar är ljudet värt 500 kr, ANC 750 kr, helt strulfri blåtand är värd 500 kr, och design- och byggkvalitet värt 500 kr. Resten du betalar för är för varumärket (endast socialt värde, dvs skryt).

  Det är nästan så att jag först trodde att mina lurar var fake. Men jag har noggrant kollat allt: Hela produkten med lurar, förpackning och tillbehör både ser och känns 100% som original, även i alla detaljer, produkten är registrerad med serienummer på Bose hemsida och Bose Connect-appen funkar perfekt. Det finns inga tecken alls på att mina lurar skulle vara pirat, förutom att folk brukar hävda att Bose har bra ljud och att bra ljud är vad jag förväntade mig.

  EDIT2: Måste lägga till att jag vid lyssning och jämförelse bara använde vanliga Spotify som musikkälla och min MacBook Pro 2017 som signalförmedlingsenhet, dess inbyggda bluetooth till QC35II, och USB-C-kabel till min referens som består av en Hegel DA&hörlursförstärkare och därifrån till mina Audio-Technica ATH-M50X med dess analoga kabel. Med bättre grejer och bättre källfil låter det antagligen aningen bättre. Men oftast har man ju kanske bara sin smartphone med sig och då låter det antagligen aningen sämre.

  EDIT3: Rejtar upp dem med 3 stjärnor till. Anledningen är att jag tycker att de funkar otroligt bra i vardagen. Fullständigt fria från strul. Jag har dem inkopplade till mobilen och datorn samtidigt. Om man inte KRÄVER audiofil-kvalitet så är det bara att köpa! Klart värda pengarna (om du inte är student för då behöver du pengarna till havregryn, nudlar, kyckling och makrill :) Du blir inte besviken!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  3 dagar sedan
  Är helt beroende av dessa lurar. Fantastiskt med NC. Bose har dessutom grym support. Fick ett par helt nya lurar pga en oväsentlig defekt.
 • Perfekt
  11 dagar sedan
  Herrejösses vilka hörlurar!

  Köpte dessa för 3190kr istället för 3990kr så jag slog till! Lite tveksam var jag till priset!

  Skapligt byggda och superenkla att använda. Bose Connect Appen underlättar :)
  Komforten är sinnessjukt bra! Skönaste någonsin!
  Ljudet (med brusreducering påslagen) är mycket bra! Luftig ljudbild med väldans fina register samt en god dynamik.
  Utan brusreduceringen uppfattar jag basen som lite dånande och burkig... så ha alltid på den för optimalt ljud :-)
  MEN Brusreduceringen är dock ”the real stand-out”. Med knappen på ena hörselkåpan eller i appen kan man reglera HÖG/LÅG/AV. Med HÖG är brusreduceringen nästan i klass med hörselskydd. Fantastiskt behagligt när man pendlar eller promenerar i höstens vindar.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Okej ljud, hade önskat lite bättre kräm I basen bara
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Dom kostar en hel del, men är grymt nöjd med dessa.
  Jätteskönt på ex längre flygningar
  Sitter skönt över huvudet och öronen, ej för mycket tryck.
 • Acceptabel
  2 mån sedan
  Köpte dessa för ett tag sedan och måste säga att för 4000 kronor så förväntar man sig något utöver det vanliga. Brusreduceringen för pengen får EJ godkänt.
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Brusreducering fungerar men man förväntar sig betydligt bättre ljud för 4000 kr. Ljudet är dovt och instängt. Ingen luftighet här inte. Vid låg volym saknas diskanten helt.

  Det blir en extra stjärna för de är bekväma trots att jag bär glasögon.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Brusreduceringen är helt otrolig! Jag är otroligt imponerad över hur det kan funka så bra! Hade de på längre flygtur nyligen och de fungerade över förväntan!

  Rent ljudmässigt har vissa haft kritik. Personligen är jag ingen audiofil och har nog inte förmåga att bedöma just det. Men jag hade förväntat mig mer tryck i lurarna och högsta volym är lägre än jag förväntade mig.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Från min sida blir det full pott. Bättre ljud än Sony och riktigt bra brusreducering. Min produktivitet i kontorslandskapet har ökat liksom min energinivå vid dagens slut. Att åka buss med dessa är riktigt skönt. Man fattar liksom inte hur mycket oväsen man står ut med i vardagen förrän man upplevt bra noise cancelling. Visst, de kostar en slant men det är de värda.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Köpte den här produkten främst för att använda på kontoret (stänga ute ljud) samt när jag reser. Helt fantastisk produkt som verkligen fyller det syfte jag köpte den för. Trodde inte jag skulle använda den trådlösa funktionen, men älskar den verkligen.

  Har även väldigt bra ljud för musik och youtube spelningar.

  Även batteritiden är väldigt imponerande på enheten och den laddas snabbt upp till full batteristyrka igen.

  Enda nackdelen är att när jag använder sladden så kan jag uppleva att den är ca 20-30 cm för kort (kopplar in den i datorn tex). Så jag ser fram emot den dag då jag kan ansluta ljudfunktionen på datorn till hörlurarna.
 • Acceptabel
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Nja...... inte så bra som Jag trodde.
  Ljudet och kvaliten är som för hörlurar för 1000kr...
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Väldigt bra ljud och brusreduceringen är fantastisk. Skön att ha runt öronen utan att de blir trötta. Det negativa är väl prislappen.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Har testat B&W PX, B&O H9i och Sony WH-1000XM2.

  Dessa lurar vinner på komfort och noise cancellation.

  Bättre ljud on Sony, men sämre än B&W och B&O. Dock mycket skönare än alla tre att ha på sig långa perioder.

  Därför är detta dom bästa ANC lurarna på marknaden enligt mig.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Egentligen inte alls mycket nytt från föregångaren (QC 35), förutom en extraknapp för att reglera brusreduceringen. QC 35 II, tillsammans med Sony 1000XM2, är marknadens bästa lurar för brusreducering.

  + Komfort
  + Effektiv brusreducering
  + Kan reglera brusreducering genom knapptryck
  + Lång batteritid

  - Brusreducering kan ge upphov till vissa symptom kopplade till örat och trumhinnan. Jag känner ett obehag när jag slår på brusreduceringen, vilket gör att jag har svårt att använda dessa. Det är dock väldigt individuellt, och inget som belastar betyget
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Ett av de bästa köpet inom elektronik som jag någonsin gjort.

  Fullständigt makalös brusredusering. Nivå 2 (max) tar bort allt brus och det är nästan löjligt hur tyst och skönt det blir att gå genom stan bland all trafik och oljud. Jag reagerade först på att ljud från vinden inte försvinner, men byter man till nivå 1 (light) på brusreduceringen så är denna nivå speciellt framtagen för situationer när det blåser mycket, vilket fungerar ypperligt och dessa susande ljud försvinner helt.

  Stort och finjusterat ljud. Jag kan lyssna i flera timmar utan att bli less på ljudbilden eftersom den är mycket balanserad och utan överdriven bas. Man kan även spela musik på väldigt låg volym och ändå höra alla detaljer i låtarna, vilket är ett stort plus så att man slipper dra på hög volym för att överrösta andra ljud. Bruset från bluetoothen är även minimalt och ingenting man märker.

  Fantastisk passform. De sitter mjukt och skönt och skaver aldrig. Har haft de på i timmar och märker knappt att jag har de på mig. Mycket bättre än Sonys lurar som man måste ta av sig för att slippa "trycket" på öronen efter någon timme.

  Mycket bra ljud och mikrofon vid telefonsamtal. Jag hör den andra personen glasklart och denne hörde mig väldigt bra trots att jag pratade lågt och gick på en trafikerad gata mitt i stan. Mikrofonen har även den brusredusering så personen jag pratar med hör i stort sett bara min röst, oerhört bra lösning.

  Bluetooth fungerar hittills precis som den ska. Har någon gång hackat till i låten jag lyssnar på när jag lägger telefonen i fickan eller vrider på huvudet, men jag tror det är Iphone som spökar eftersom deras bluetooth tidigare krånglat betydligt mer än så. Det går blixtsnabbt att koppla upp enheten och det är inga problem med att ha både datorn och telefonen kopplade till samtidigt.

  Jag brukar vara realistisk med betyg och ger sällan högsta betyg, men ser egentligen ingen anledning att inte göra det i detta fall. Bose QC35 II är helt enkelt fantastiska och jag använder dom så ofta jag kan. Priset är som det är men när man väl har använt dom så förstår man att de är värda varenda krona, tveklöst.
 • Ganska dålig
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Köpte dessa då jag sedan innan har ett par Bose QuietComfort 25 som jag varit väldigt nöjd med, men nu ville ha ett par trådlösa lurar av samma eller bättre kvalitet. Tyvärr lever inte QC35 upp till detta. Hörlurarna är väldigt lika på många sätt men det som QC35 skulle åstadkomma lämnar väldigt mycket kvar att önska.

  Bluetooth uppkopplingen är usel. Har man telefonen i jackfickan upplever man tydliga störningar av ljudöverföringen. Tittar man på film så laggar ljudet och det känns som man tittar på en dubbad film.

  Utöver detta så saknar appen/lurarna möjligheten att spara inställningen för den aktiv brusreduceringen. Så att de står på max brusreducering varje gång de sätts igång.

  Ska man vara petig så stör det mig också att lurarna inte kommer med en laddare eller flygplansadapter.

  Allt detta kombinerat med prislappen för lurarna gör att betyget blir ganska dålig. Så jag får tyvärr leva med sladd ett tag till. :(
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Helt magiskt bra hörlurar, särskilt för den som är på resande fot då och då (tåg, flyg, buss...)

  Ljudkvaliteten är suverän men det är framförallt komforten och brusreduceringen som gör dom här lurarna så oslagbara. Flyger en del i jobbet och har inga problem att ha lurarna på mig hela flygningen (10+ timmar) - har dom på även när jag inte aktivt lyssnar på musik eller tittar på film.

  Har haft ett par Bose QC 15 i många år (supernöjd med dom med) och uppgraderade nyligen till dessa. Använder dom till iPhone och iPad och där funkar bluetoothen felfritt och den sk "google assistance" knappen kan man programmera om så den styr nivån på brusreduceringen. Kan varmt rekommendera.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Nöjd efter att ha prövat samtliga konkurrenter och fastnade för Bose. Sitter bra och spänner inte, använder dem ofta. Är inte för stora eller tunga. Ljudet är så som man förväntar att Bose skall låta. Active Noise Cancelling är gudomlig. Allt i allt en stark 9 för 10 skall det vara något utöver det vanliga men saker som kanske konkurrenterna har fattas hos Bose och då tänker jag på Sony lurarna och Sennheiser. Men i överlag ett givet köp, smaken är som baken och Sony samt Sennheiser är också riktigt trevliga hörlurar!
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Grymt ljud och skön känsa, samtal kunde dock vara bättre ger därför endast en 8:a
 • Acceptabel
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Bra ljud till iPhone, sköna att använda och riktiga knappar istället för touch. Buggiga till TV eller PC (telefonljud tills de fixat riktiga drivrutiner till Windows). Har ni en nyare Android mobil så välj Sony WH-1000XM2 istället med LDAC (Android 8 Orio) och aptX (HD) som ger rikare ljud. Tyvärr finns dessa finesse inte på iPhones så där skulle jag välja Bose för de riktiga knapparna och komfortens skull.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Good noise cancellation. Bad for calls. Returned the QC 35t to Bose due to this.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Bra lurar med bra ljud och bra noice cancelling. Byggkvalitén är säkert bra men de känns plastiga, billiga och sladdriga.

  + Bra ljud
  + Bra Noice Cancelling
  + Lätta och sitter ganska skönt på huvudet

  - Dyra
  - Inte så snygga
  - Simpla funktioner
  - Känns som de kostar 1000kr inte nästan 4000kr
  - Finns bättre för samma pengar. Framförallt Sony WH-1000XM2 men också B&W PX.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Nöjdare än nöjdast. Testat på ett par flygresor och använt på jobbet med Skype/Lync. Bra batteritid, snyggt fodral, väldigt sköna. Hade kunnat tänka mig lite mer bas men annars kan jag inte komma på något att önska
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Riktigt bra ljud och sköna att ha på sig. Utmärkt på flyg och i kontorslandskap.

  Enda minuset är att mikrofonen är urusel för samtal. Så hörlurarna är i det närmaste obrukbara till skypesamtal och liknande.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Väldigt prisvärd!
  För 2650:- är den värd varenda krona.
  Referens: Sony MDR-XB950N1, Sony MDR-1000X.

  Postivt - Brusreducering är grymma, bland det bästa jag testat, ingen whitenoise men det finns ett litet tryck när brusreduceringen är på, bra ljudbild, Bra batteritid, Riktigt sköna o ha på sig. Kvalitekänslan, Funkar med Siri och Google assistant. Ljudet var bättre än förväntat. Hade höga förväntningar på ljudet och bose QC35 II är över mina förväntningar

  Negativt - Inga bra funktioner som 1000X, Lite för enkelt. Inga extra brusreduceringsfunktioner som 1000X. diskanten an låta lite för vass. Hade varit trevligt och kunna reducera bort allt utom röster eller andra frekvenser. Brusreduceringen är inte helt tyst. man hör fortfarande röster och skrik som är i NÄRHETEN! Saknar den där starka basen som XB950N1 har, men basen är inte dålig, brummar fortfarande gött.

  Sammanfattning!
  Komfort 9,5/10
  Ljud 9/10
  Basåtergivning 9/10
  Funktioner 7/10
  Prisvärt 10/10 (för det priset jag gav)
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Tidigare haft Sony ABN-100 och även provat Sony 1000x.

  Pros:
  +Dessa tycker jag har bättre brusreducering när det gäller tåg/buss/flygplansljud eller allmänt buller i bakgrunden. Inget jobbigt "white noise" i bakgrunden som sonys har.
  +Måste säga att de är 1000 gånger skönare att ha på sig än sonys varianter
  +Bose är snyggare, de är mer diskreta, du ser inte ut som ett miffo med dessa.
  +Bättre byggkvalitet

  Cons:
  -Sony 1000x har mer funktioner.
  -Sämre ljud enligt vissa, personligen tkr jag att de är snarlika sonys.
  -Är sämre på att reducera ljud när folk pratar/skriker.
  -Stödjer inte alla codecs som sonys gör.

  9/10 pga att de inte stödjer alla ljudcodecs som sonys gör.

  Rekommenderas!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Älskar dessa trådlösa hörlurar. Sitter väldigt bra på huvudet och täcker in öronen bra.
  Riktigt nice hur bra de klarar att stänga ute ovälkommet ljud.
  I vissa lägen kan man dock behöva sladden och då är den medföljande väldigt kort.
 • Acceptabel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Blir att lämna tillbaka dessa då ljudet hackade när dom var kopplade till samsung q7f. Satt ca 2 meter från tvn
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Bra hörlurar med gediget ljug. Basen är väldigt djup och kraftfull men inte dominant vilket, för mig, är viktigt. Gillar inte när basen är för klen. De övriga tonerna framhävs lika bra och framträder kristall klart.

  ANC-funktionen fungerar väldigt bra i bullriga miljöer. Kännslan kan jämföras med när man tar på sig ett par hörselkåpor. Ljudet försvinner och du isoleras från omvärlden. Väldigt höga ljud kommer däremot att tränga igenom vilket även är fallet när man använder dyra hörselkåpor.

  I tysta miljöer kan man höra ett lågt brus när ANC-funktionen är aktiverad och ett lätt tryck lite som när man flyger flygplan men betydligt mildare. Först så trodde jag att jag inbillade mig men jag fick det bekräftat när jag läste att andra hade upplevt samma sak.

  Jag har för övrigt väldigt känslig hörsel. Har igen hörselnedsättning och kan höra alla ljud som en normal frisk person ska kunna höra. Är väldigt kräsen när det kommer till ljudupplevelser och ställer därför höga krav.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Fungerar utmärkt till ljudbok/musiklyssnande på jobbet. Fick mina för 3190:-
 • Bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Helt ok, lite klen bas bara.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  ANC förstör ljudkvalitén som från början knappt är godkänt.

  Uvva
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Köpte lurarna en tusing mindre dyra på Black Friday.

  Sköna att ha på sig. Jag är troligen halvt tondöv men ljudet är bra. Brusreduceringen är toppen.

  Har inget att klaga på, men inte heller särskilt mycket att jämföra med.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Comfortable to wear
  Strong noise cancelling
  Good sound reproduction
  Strong hands free phone call quality
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sitter bra på huvudet. Bra ljudbild.
  Märklig och klen sladd som följer med
  Får ej full pott pga priset men man får förhoppningsvis vad man betalar för
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  20 dagar sedan
  Bra ljud och kvalitet, men blir sjukt att ha på sig. Får smärta i öronen. Såldes dessa och valde Soundlink AE2 istället.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Dessa hörlurar är helt råa! Hörde att folk klagar över ljudkvaliteten, men det beror på att Bluetooth har begränsad ljudkvalitet. Försök med kabel då är det en helt annan historia. De är gjorda för att hålla! Kommer antagligen inte att köpa nytt ett tag!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Mycket nöjd med mitt headset! Bra ljud- och batterilivslängd!