Kategorier
Prisjakt

Apple TV 4K 64GB

Apple TV 4K 64GB

  • Användningsområde: TV/film & foto, Musik
  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 480i, 576i, 2160p (4K Ultra HD)
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple TV 4K 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
M
MunkinFatt

5 omdömen

2 månader sedan
Helt underbar pryl! Får vilken TV som helst att kännas supersnabb och lyxig. Grymt utbud av filmer också med Apple Movies, speciellt i 4K.
V
Visma45K

7 omdömen

3 månader sedan
Enkel att använda. Ger en klart nice användar upplevelse!
-SH-
-SH-

379 omdömen

3 månader sedan
Det är en riktigt bra produkt för att köra streaming även om du inte har några andra Apple-produkter. Men den är hemska att komma igång med när man inte kör något annat från Apple. Bara en sådan sak som hur uselt skärmtangentborden är designade... Sedan kommer vi till fjärren - en liten vidrig sak som framkallar kramp... Turligt nog kan jag styra den med min Logitech Harmony via BT så nu funkar allt. (Att styra via IR är uselt, segt och laggigt,)
m
murai

6 omdömen

5 månader sedan
Ultimata tv enheten. + Appstore och apputbudet + Kvalitet på bild och ljud + Liten + Kontroller med gyro för en enkel spelupplevelse + Kontroller med mikrofon för att enklare söka + Möjligheten att köpa till gamingpad - Saknar optisk ljudport som tidigare versioner hade
6 månader sedan
Lättanvänd och stabil. Väldigt speciell fjärrkontroll med touch
Eureka
Eureka

14 omdömen

7 månader sedan
mycket nöjd, inköptes under kampanj med ett års gratis abbonnemang - kommer fortsätta efter att prövotiden är slut
Björn
Björn

69 omdömen

8 månader sedan
Horribel! Fungerar nästan aldrig som den ska! - Buggig - Startar inte alltid (norsk reset behövs) - Laggar ofta/hänger sig i scroll - Airplay fungerar sällan bra - Fjärrkontrollens touchpad är överkänslig och irriterande + Dolby atmosstöd. I mitt fall nedsamplat till 7-kanal. + Funktionen som låter dig skriva in sökord på telefonen är sjukt praktisk, men liksom resten av denna skitmaskin fungerar den lite när den vill och är därmed inte pålitlig. Sämsta apple-prylen jag ägt, undvik!
J
Jonas

1 omdöme

9 månader sedan*
Min allra första Apple-produkt nånsin. Varit lite av en "Android-nörd" och vägrat Apple... ;) Måste dock säga att denna produkt är helt fantastisk. Så enkelt att komma igång med installationen. Så smidigt att komma igång med appar och streaming. Känns som rejäl kvalitet rakt igenom. 5 plus !
*Redigerades 9 månader sedan
T
Tebenfeldt

5 omdömen

ett år sedan
Enkel att använda Dock minus för fjärrkontrollen som är svår att använda i mörker då man inte ser vilket håll som är fram och bak.
n
njohan81

22 omdömen

ett år sedan*
Är nöjd sedan två tidigare generationer av Apple-TV som lever vidare hos andra användare och då uppgraderat till Apple TV4K. FÖRDELAR + Användarvänligheten + Snabb uppstart från sova läge. + Stabiliteten är bra på appar. + SPELA: Stöd för PS4 DualShock 4 & X-BOX trådlösa handkontroll via Bluetooth. + Apple TV+ (Apples egen streaming tjänst) 1år gratis vid köp av ny aTV4K (a 59kr/månad = 708kr/år) + Det lilla nya designen med ”vit upphöjd” ring på en knapp, gör att man orienterar sig enklare på kontrollen än tidigare, (förra designen viste man inte om fjärrkontrollen var rätt eller felvänt, när man i mörkt rum sträckte sig till fjärrkontrollen). + Stöd för fleranvändare login. NACKDELAR - Google har spärrat 4K på andra enheter än deras egna = Youtube. - Vet ej om kontrollen blivit lite ”konstigare”, reagerar något sämre? Får vänja mig i det nya antar jag. TECH # Strömförbrukning: Sova = 0,35W, Stream4K = 3,01W, Stream 4kHDR = 6,07W 🥰 # HDR: Dolby Vision&Atoms, HRD10. Uppgraderingsbar? # Månne om den har stöd för framtida 8K !? eller kommer de med ny hårdvara vid namn ”Apple TV 8K” (förvisso förståeligt om de gör gör ny hårdvara).
*Redigerades ett år sedan
Sida 1