Kategorier
Prisjakt

Apple Watch Series 3 42mm Aluminium with Sport Band

Apple Watch Series 3 42mm Aluminium with Sport Band

  • Operativsystem: Apple Watch OS
  • Funktioner: Barometer, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd högtalare, Telefonfunktionalitet (SIM-kort), Inbyggd trådlös laddning, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple Watch Series 3 42mm Aluminium with Sport Band

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.2 / 5
(10 omdömen)
5
(7)4
(2)3
(0)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
g
gramo

72 omdömen

ett år sedan
Bra produkt, Apple watch 5 har nyare funktioner, men om du inte ska aha EKG och SOS funktioner med fall, så är denna perfekt i prisklass. Tänkt på att den inte fungerar med Iphone 5, 5S, 6 eller 6 plus, du måste ha SE eller 6 S eller högre för att det ska fungera. Ändring skedde i september 2019 enligt Apple hemsida. Du ska ha IOS 13.x idag, samt watchOS 6.x. Varför 4 av 5, nja det suger att det inte längre supportar Iphone 6...
R
Raggin02

24 omdömen

2 år sedan*
Har haft min Apple Watch Series 3 i ett och ett halft år. Är nöjd med den överlag, förutom en enda sak. Den är repig. Fattar inte varför Apple ska marknadsföra safirglas när glaset som sitter på är precis lika känsligt som vanligt glas.
*Redigerades 2 år sedan
Vic Vega
Vic Vega

123 omdömen

3 år sedan*
Uppdatering: Höjer betyget till 9/10. Den känns bättre för varje dag. ---- Köpte det primärt som ett aktivitetsarmband och trodde inte jag skulle använda så mycket annat. Men använder massor av funktionerna bla: håller koll på kalender, notiser, sms, väder, svarar i telefon, pingar min förlagda iPhone, ser vilken låt som spelas på Sonos. Som hobbyastronom gillar jag också realtids modellen av solsystemet som watchface. Och såklart, trackar min aktivitet, träning och puls. Apple levererar över min förväntan och har tänkt längre, igen. Flera miljarder dollar för att utveckla. Och sedan säljer de mänsklighetens samlade teknikutveckling (typ) för under 4000 spänn. + kvalitetskänsla i topp (ingen hade dock väntat sig något annat) + intuitiv, och sömlös mot iPhone + aktivitets motivation, smart och bra - boett designen, finns utrymme för förbättring - batteritid, måste i praktiken laddas varje natt om man använder den mycket - ännu en pryl som skall laddas
*Redigerades 3 år sedan
Alucinor
Alucinor

148 omdömen

3 år sedan
Köpte för att följa min träning och viktnedgång (från 119,9kg till idag ca 83kg). Apple Watch har hjälpt mig och motiverat mig under resans gång där jag kan följa allt av intresse (vikt, kalorier, tider, sträckor, hastigheter etc etc). Rör jag mig inte påminner den mig. Synkas klockrent med tex runkeeper. Gillar utseendet och köpte ett eftermarknads armband av stållänk - space grey, som är riktigt snyggt, av märket Hoco. Stort och bra utbud på appar! För den som gillar Pokémon Go finns tex en bra app för detta till klockan. Smidigt att fippla med inställningar, utseende och appar mm i iPhone:en som implementeras till klockan. Det enda jag ogillar med klockan är att "glaset" känns plastigt när man trycker på det och sänker helhets intrycket av kvalitétskänslan. Funktionen att föra telefonsamtal med klockan kunde varit bättre bara ljudet var högre. Annars är jag helnöjd med köpet!
3 år sedan*
Kan I princip inte leva utan denna produkt!
*Redigerades 3 år sedan
n
njohan81

22 omdömen

3 år sedan*
(Prisjakt.se får kolla upp om min recension får vara här, då produkten jag egentligen köpt är en AW Series 3, men nike+ versionen, där skillnaden endast mest är armbandet, + exklusiva Nike program för klockan med Ur-tavla.) Köpte äntligen en AW S3, tänkte vänta in generation 4, eller series 4 nästa år antar jag, men när man redan hoppat över S 1 och 2 så känns det som att de flesta "barnsjukdomarna" från generation 1 och 2 är borta till dagens Series 3 🤓 Anledningen till att jag inte gav AW S3 = 10 av 10 i betyg är helt enkelt att ingen hårdvara kan någonsin vara perfekt och i detta fall och oftast på "Smarta" -enheter och för AW är det klassiska.. batteritiden! Apple själva säger 1-2 dagar och beror mest på hur aktiv du är med GPS via klockan, själv optimerad klockan till ca 20-25% /dag, så min håller en 3-4 dagar innan jag måste ladda AW. Vidare "Roman" av recension kan läsas via länken http://www.njohan.se/arkiv/2163 där jag skriver generellt om AW S3 och dess för och nackdelar man haft erfarenhet nu i snart 1 månads tid.
*Redigerades 3 år sedan
f
fredriklamell

4 omdömen

3 år sedan*
Fantastisk smartwatch! Älskar alla funktioner och att den är smidig att använda. Kul att följa upp träningen på ett enkelt och smidigt sätt. Motiverar mig mer i vardagen att ständigt röra mig och stå upp mer. Jobbar på kontor så denna klocka är klockren!
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
Jag fick min klocka för ca fyra timmar sedan och såhär långt är den UNDERBAR! +Snabb, en jäkla skillnad mot S2. + Nya fitness-finesserna är grymma. + batteritiden är mycket bättre än S2. Allt känns smidigare och snabbare helt enkelt.
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
Huge letdown jämfört med Fitbit. Måste laddas dubbelt så ofta, usel sömn mätning sämre utbildning etc. Mer app klocka än Health Watch.
*Redigerades 3 år sedan

Google