Logitech G603

Logitech G603

  • Anslutning: Trådlös
  • Funktioner: Även för vänsterhänta, Ergonomisk design, Lämplig för gaming, LED-belysning (enkelfärgad)
  • Antal knappar: 6
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech G603

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Anslutning: Trådlös
  • Funktioner: Även för vänsterhänta, Ergonomisk design, Lämplig för gaming, LED-belysning (enkelfärgad)
  • Antal knappar: 6

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 20 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-24
a
alertawarp(38 omdömen)
Får 4 och inte 5 pga vikten. Annars utmärkt. Passar för personer med större händer.
2019-05-12
a
aaaaaa(26 omdömen)
Funkar mycket bra, har haft den i några månader nu. Går att använda ett batteri istället för 2st om man tycker att det känns för tungt. Själv kör jag med 2st batterier och tycker inte alls det är tungt, men använder inte den till spel. Kan kännas lite hal, därför får den 9 av 10, folk kanske har svettiga händer när de spelar och inte tycker samma sak =)
2019-04-23
N
NordellKristoffer(2 omdömen)
Jag hämtade hem denna för 500kr på rea och är helnöjd rakt igenom. Plug in and play säger jag bara! Byggkvaliteten 10/10 Är i toppskick, känns solid och stabil med otroligt skön form som verkligen känns anpassad efter handen. Inte alls jobbig efter flera timmars sessioner enligt mig. Den är väldigt tung om man jämför med andra möss men med funktionen att kunna fungera med bara ett batteri gör den lättare. Skrollhjulet är relativt tungt men det är inget som stör mig. Respons 10/10 Så snabb att jag inte märker skillnad mellan denna och alla andra trådade möss jag prövat. Samt responsen av rörelser är inte heller annorlunda mot en trådad mus. Vill även tillägga att jag spelar spel som csgo och r6s på höga nivåer helt felfritt med denna mus. Mjukvara 4/10 Testade men var inte nöjd då den hade extremt dåligt med funktioner osv men denna mus behöver egentligen inte mjukvara för att funka normalt Den trådlösa funktionen 10/10 Väldigt långt avstånd men det är inget jag har testat. Blåtanden är inte alltid så responsiv som usb-pluggen men håller måttet bortom förväntan. Switch-knappen funkar utmärkt och jag byter mellan bärbar och stationär dator på ett klick. Batteritid 10/10 Har använt dagligen i några månader och har ej behövt bytt batterier en enda gång. Tycker att det nästan borde vara en självklarhet att man ska ha trådlös mus vid detta lag, med samma hastigheter som de snabbaste gaming mössen är de utan tvekan bättre. Jag själv är extremt less på trådar nu och därför blev det trådlöst för min del. Rekommenderas starkt om det är kvalité du vill ha av pengarna.
2019-04-20
E
Enlillebror(2 omdömen)
Är väldigt nöjd med detta köpet, speciellt prisvärd när den är på rea! Bästa funktionen är att med enkelhet byta mellan bluetooth och radiomottagaren. Logitechs programvara är också mycket bra, då man kan spara inställningarna på musen, så ens inställningar fungerar på alla enheter!
2019-03-28
Redigerades 2019-04-04
s
sandos(111 omdömen)
Klockren, har inga klagomål. Märkte nog tom. lite skillnad i vissa spel, trots min stora avsaknad av koordination :) Nu har man i all fall inget att klaga på förutom sig själv... =) Edit: sänker betyget till 9, då jag inte kommer överens med scrollhjulet. Att dubbelklicka det misslyckas jag oftast med, och det blir ett klick, rull, ett klick till. Den är lite för hårt klick och lätt rull tror jag.
Sida 1