Kategorier
Prisjakt

Logitech G603

Logitech G603

  • Trådlös anslutningsteknik: Radio(RF)
  • Anslutning: Trådlös
  • Funktioner: Ergonomisk design, Lämplig för gaming, LED-belysning (enkelfärgad)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech G603

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.2 / 5
(40 omdömen)
5
(27)4
(7)3
(1)2
(4)1
(1)
Sorterat efter datum
20 dagar sedan
Jag var ute efter en bättre trådlös mus än den "nödmus" som jag led under på tok för länge (Deltaco MS-805). Såg här att Logitech G603 hade många omdömen och de var klart positiva och det lockade mitt intresse. Priset var också starkt bidragande till att jag valde denna. 449 kr är ett mycket bra pris för en spelmus i mitt tycke. I skrivande stund tar Logitech 849 kr för G603 på sin egna site. Jag noterar också att Logitech beskriver G603 som just en spelmus. Även om Logitech inte listar musen på den svenska delen av sin site så får man söka efter modellnamnet. Enligt Prisjakt lanserades den 2017 så Logitech vill kanske fronta med sina senaste skapelser? G603 borde i mitt tycke återlistas då den uppenbarligen är populär och säljer säkerligen bra också. Nog om det. När jag plockar upp musen ur kartongen för första gången slås jag av den lena, matta ytan. Silkeslen och skön. DPI-knappen framför scroll-hjulet går att justera känsligheten i fem steg. Den lilla indikatorlampan vid DPI-knappen visar i fem olika färger vilken känslighet du använder för stunden - gulligt! På undersidan finns ett reglage i tre lägen, av-låg-hög. I låg-läget är rapporteringsfrekvensen satt till åtta millisekunder och det ska leda till längre batteriprestanda. Detta ska enligt Logitech räcka i hela 18 månader (!) på två AA-batterier, och de finns också med i förpackningen. I hög-läget presterar musen maximalt och frekvensen ligger då på 1 ms. Cirka 500 timmar håller batterierna då enligt Logitech. G603 går även att använda med ett batteri. När batterikapaciteten ligger på 15% varnar indikatorlampan. Vet ej om installation av Logitech Gaming Software (LGS) är ett krav för att delge varning vid låg batterikapacitet? På undersidan finns en knapp för att ansluta G603 till en andra/sekundär enhet via Bluetooth. Du kan använda G603 till flera enheter och skifta mellan dessa. Växelbruk med andra ord :-) G603 har inte någon batterilucka undertill. Istället lyfter du undan hela ovandelen på musen underifrån för att byta batterier. Ovandelen/höljet sitter lagom fast med tre små svarta skruvar som möts av tre små magneter som sitter runt batterierna. Höljet faller tillbaka till sin omedelbara, fixerade position. Passformen imponerar varje gång. Sensorn vid namn HERO är optisk och upplösningen ligger på mellan 200 - 12000 dpi. Sensorn läser av många olika typer av underlag och den gör det med bravur. Jag vill ju egentligen inte berätta vilket underlag jag använder till musen då det är udda, men G603 bryr sig uppenbarligen inte om det aktuella underlaget och trots att jag använder en tunn skärbräda på 2,5 mm i polyeten (PE) inköpt på Netto för flera år sedan så går det galant. Guilty as charged ;-) Jag rekommenderar G603. Är du ute efter en ny mus till ett behagligt pris som även fungerar ypperligt till krävande spel - ge G603 en chans!
e
eson

9 omdömen

en månad sedan
Mycket trevlig trådlös mus till ett bra pris, den har bra passform , lååång batteritid och lagom vikt som kan anpassas med ett eller två batterier. Både USB-mottagare och Bluetooth kan användas, vilket var viktigt för mig. Anslutningen byts med ett knapptryck och sker direkt, dock sitter knappen på undersidan av musen. Ett minus är den glansiga ytan på musen, egentligen inget som stör när jag använder den, men ska jag lyfta den glider den lätt ur handen. Saknar möjligheten att ladda musen med kabel, men för det här priset kan man inte få allt och med tanke på den långa batteritiden är det inte hela världen.
D
Daniel Haaf

68 omdömen

2 månader sedan
Logitech G603 är en stabil och praktisk gamingmus som gör ett bra jobb för sina kronor. Hittar du G603 under 400 kronor har du gjort ett riktigt bra kap. Positivt + Bra gamingmus för sitt pris under 500 kronor + Fungerar med både bluetooth och Logitech-dongel + Praktisk mjukvara för att göra alla inställningar + Använder vanliga AA-batterier + Sköna vänster/höger- och sidorknappar med bra respons + Växla mellan strömspar- och prestandaläge på undersidan Negativt - Hela designen är ganska hal (jag saknar bättre greppyta) - Hela ovansidan sitter med svaga magneter - AA-batterierna gör musen tyngre än nödvändigt - Med bara ett AA-batteri blir datormusen obalanserad Nämnvärt . Logitech G603 får inte HERO 25K-uppdateringen som G604 gör . Skrollhjulet är effektivt men saknar kvalitetskänsla . Logitech USB-adapter medföljer för radioanslutning
W
William WM

46 omdömen

4 månader sedan
Vilken mus! Enormt responsiv, bra med inställningsmöjligheter. Bra vikt då man kan reglera den själv genom att använda ett eller två batterier. Musen är lite större, så inget för de med små händer. Jag har storlek 8 på handskar och den är precis på gränsen till stor för mig, men inte riktigt.
B
Bholmin

2 omdömen

6 månader sedan
Haft bland annat G400, MX518 samt MX700, men denna musen ligger i topp av alla jag ar provat. Extremt bra batteritid, skönt grepp och bra känsla i knapparna.
S
Smartapa

2 omdömen

7 månader sedan
Nöjd med den tills som så många andra sagt, scrollen gick sönder efter runt 18månader.
D
D3str0yer

23 omdömen

9 månader sedan
Har provat en massa olika möss den senaste tiden, men återvänder alltid till denna pga ergonomin, känslan i materialet och batteritiden. Vill gärna ha en uppföljare på denna: Lite fler knappar Hyperscroll 1 istället för 2 platser för batteriet för att skapa en jämnare vikt Det hade varit perfection....
SimonDirGe
SimonDirGe

137 omdömen

ett år sedan*
För 349kr så finns det nog ingen bättre mus. Hyfsat bra programvara som fungerar, bra latens, bra storlek för mina händer (palmgrip - Stl 10). Gick från en Asus Gladius vilket har snarlik storlek och tycker denna har bättre form. Drivs på två AA batterier, då det ger ganska mycket tyngd rekommenderar jag att man skaffar två st AAA till AA adaptrar (finns på tradera) och kör två av Ikea's LADDA AAA batterier istället. Det går även köra bara ett batteri osv. För att göra den så lätt som möjligt så kör du 1st AAA Lithium batteri med adapter. Finns ingen anledning att köra trådad mus längre om man inte har en mikrovågsugn bredvid datorn (eller sitter på LAN). Den enda nackdelen: Ytbehandlingen på musen gör att den känns hal.
*Redigerades 10 månader sedan
Samsound
Samsound

122 omdömen

ett år sedan*
Har provat flera olika möss från andra tillverkare .Jag är förvånad hur respons och ergonomi verkligen fungerar i G603. I mitt tycke fungerar den till arbete och verkligen spel .Jag är både nöjd och imponerad . Att designen r snygg skadar inte heller 349:- under mellandagsrean måste vara ett rent fynd för denna lilla rackare . Går du i tankar efter en billig trådlös mus som är bra. Rekommenderas G603 starkt!
*Redigerades ett år sedan
K
Keyser Soeze

1 omdöme

2 år sedan*
Riktigt nice, formen är lätt skönaste jag haft. Körde tidigare med, Logitech MX310 och senast SteelSeries Sensei RAW. Denna påminner om RAW men är lite längre och högre något som passar mig perfekt. RBG på möss känns inte smart då man måste ladda dem varje dag. AA batterierna kommer hålla länge. +Välja 1 lr 2 batteri för vikt. +Sjukt skön form. +prisvärd jämfört med andra möss med samma sensor. -Har tappat connection några gånger, kör dock ganska långt från receivern. Mitt highend tangentbord från DELL har precis samma färger, ser ut som ett set :) Update; Scrollen skevade efter bara några månader, fick en ny på garantin.
*Redigerades ett år sedan
Sida 1