Kategorier
Prisjakt

Logitech Craft Wireless Keyboard (Nordisk)

Logitech Craft Wireless Keyboard (Nordisk)

  • Anslutning: Trådlös
  • Teckenlayout: Nordisk
  • Plattform: PC, Mac, Surfplattor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Craft Wireless Keyboard (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
o
overhyped

1 omdöme

2 månader sedan*
Till det yttre så skriker detta tangentbord kvalitet, men funktionerna är tyvärr väldigt irriterande. Jag köpte det för att arbeta med Adobe Premiere Pro, men hjulet är nästan omöjligt att använda där. Det finns två funktioner som man skiftar mellan och rör man en millimeter fel på hjulet så ändrar det funktion och detta händer hela tiden vilket gör att det försvårar arbetet mer än det underlättar. Dessutom dyker dialogrutorna för att ändra mellan dom två funktionerna upp på skärmen varje gång man använder hjulet och är i vägen för tidslinjen i klippet man redigerar. Kommer göra retur på det.
*Redigerades 2 månader sedan
u
uhc

1 omdöme

4 månader sedan
+ 1,0
x
xms67

14 omdömen

4 månader sedan
I grunden ett helt fantastiskt tangentbord. Klart bästa jag provat. Skönt, tyst, precist. Det enda är väl att jag trodde hjulet skulle ha fler naturliga funktioner eller vara enklare att "programmera". Och att det är ett ganska dyrt tangentbord. Men MX Keys är ju lite billigare och samma utöver hjulet. Kommer köpa ett MX Keys att ha på kontoret. Känslan är lite som "varför har jag inte köpt detta tidigare?"
SkopanMikaelNas
SkopanMikaelNas

23 omdömen

5 månader sedan
Grymt tangentbord för designer
Znibro
Znibro

12 omdömen

10 månader sedan*
Gillar att det var så smidigt att byta mellan olika enheter, och dom (nästan) oändliga inställningar och tweaks man kan göra med programvaran, programmera knappar o.s.v. - jag har även deras mus Master MX3 och tillsammans har dessa två verkligen underlättat mitt arbete och plugg. MEN, och ganska stort men, knapparna är jäkligt usla. Och blir slöa/sega efter en tids användning, och det går liksom inte att fixa det. Klistrar sig, jag har varken rengjort med medel eller spillt något i det kan jag tillägga. Ägd 2 utav dessa och gjorde misstaget att försöka ta bort enter knappen på första för att försöka göra rent och få bort segheten - STORT MISSTAG, det var i princip omöjligt att få tillbaka den på plats efter sen. Försökte ta bort 1-2 till i hopp om att reverse engineera tillbaka den första utan hopp. Kankse var dumt att beställa ett nytt, för nu efter 2 månader börjar enter och några andra knappar bli slöa igen - vad gör man? På tok för dyrt med tanke på knappkvalité i min mening. Måste använda ett annat vid programmering. Logitech Craft duger till slösurf och lite jobb.
*Redigerades 10 månader sedan
F
FredrikMH

62 omdömen

2 år sedan
Ett fantastiskt tangentbord att skriva på och jag använder det även för gaming. Scrollhjulet är för mig meningslöst och jag använder det bara för att kontrollera ljudet. Samtidigt förstår jag att där är en del teknik bakom det med touch-sensor, olika lägen och agerar även som knapp. Av denna anledning hade jag gärna sett ett exakt likadant tangentbord utan detta men som kostar mindre. Batteritiden är riktigt dålig och jag tror det delvis beror på att bakgrundsbelysningen tenderar att återställas till att lysa. Av denna anledningen kör jag alltid med kabel i för det ger mindre problem. Men detta är faktorn varför 2 minus dras bort från ett annars väldigt bra tangentbord.
2 år sedan*
Bedrövligt dålig batteritid. Belysningen på tangenterna återställs till fabriksläge. Förvånansvärt ofta fastnar dialogrutor på skärmen som inte försvinner (när man t ex använder kronan för att justera volymen). Väldigt bra att det kan paras ihop med 3 olika mottagare (dator, telefon, TV t ex)
*Redigerades 2 år sedan
ErikLtz
ErikLtz

22 omdömen

2 år sedan
Wow, tyst skönt tangentbord, mjukt skålade tangenter med smart bakgrundsbelysning som tänds av närhetssensor, tre tangenter för direkt koppling till tre enheter och några ytterligare extra tangenter, allt i en tung stabil konstruktion. Aningen frågetecken: den kombinerade PC/Mac-märkningen på flera tangenter kan förvilla något och "lustigt ljud" från hjulkontrollen när den växlar mellan stegat och fritt läge, men det lär man vänja sig vid. Summa summarum: ett riktigt tangentbord man vill bära med sig till den bärbara - eller köpa fler av om man har råd för billigt är det ju inte.
corb
corb

142 omdömen

2 år sedan*
Fantastiskt härligt tangentbord! Riktigt sköna knappar, framförallt mycket tysta. Avger kanske hälften så mycket ljud som mitt gamla K750. Och bara en bråkdel av ljudet jämfört med K810 som jag också har. Smidigt med att man kan koppla ihop tangentbordet med flera bluetooth enheter som surfplattan, mobilen och PC. Smart att inkludera en egen knapp för miniräknare ovanför NumPad. Mycket ljusstark bakgrundsbelysning, man behöver inte ha belysningen på max. Lite synd att man inte kan vinkla ner t-bordet helt platt, men det är väl en vanesak. Både K750 och K810 är helt platta. Mjukvaran Logitech Options ökar anpassningsmöjligheterna rejält. Man kan programmera om de flesta knappar till vad man vill, samt ställa in hur Crown-hjulet ska fungera i vissa program. Tar nog ett tag innan jag hittar fulla nyttan med Crown-hjulet. Inga konkreta negativa saker har framkommit ännu. Visst tar ett tag att vänja sig vid att träffa Backspace och Esc, men återigen, muskelminnet måste ändras lite sen kommer det bli perfekt. Har bara haft tangentbordet en dag än så länge, så kan komma att ändra betyget framöver, men än så länge är jag riktigt nöjd. Fick det för 1490 inkl frakt från Power.se nyss.
*Redigerades 2 år sedan
D
DrHelge

38 omdömen

2 år sedan
Har letat efter ett bra tangentbord i mer än 30 år. En del av dem har varit OK. Detta är det klart bästa jag prövat så här långt. Dvs för att skriva med. Hjulet vet jag inte om det ger mig så mycket. Inte ännu i vilket fall, men det kanske kommer. Att kunna styra 3 olika saker med ett klick är positivt. Dock följer det bara med en sändare.
Sida 1