Logitech Craft Wireless Keyboard (Nordisk)

Logitech Craft Wireless Keyboard (Nordisk)

 • Anslutning: Trådlös
 • Teckenlayout: Nordisk
 • Design: Standard
Rank 7 i Tangentbord
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Craft Wireless Keyboard (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 10 omdömen

Sorterat efter datum
2019-09-03
  F
  FredrikMH(59 omdömen)
  Ett fantastiskt tangentbord att skriva på och jag använder det även för gaming. Scrollhjulet är för mig meningslöst och jag använder det bara för att kontrollera ljudet. Samtidigt förstår jag att där är en del teknik bakom det med touch-sensor, olika lägen och agerar även som knapp. Av denna anledning hade jag gärna sett ett exakt likadant tangentbord utan detta men som kostar mindre. Batteritiden är riktigt dålig och jag tror det delvis beror på att bakgrundsbelysningen tenderar att återställas till att lysa. Av denna anledningen kör jag alltid med kabel i för det ger mindre problem. Men detta är faktorn varför 2 minus dras bort från ett annars väldigt bra tangentbord.
  2019-08-01
   J
   Jimmy Ljungberg(1 omdöme)
   Bedrövligt dålig batteritid. Belysningen på tangenterna återställs till fabriksläge. Förvånansvärt ofta fastnar dialogrutor på skärmen som inte försvinner (när man t ex använder kronan för att justera volymen). Väldigt bra att det kan paras ihop med 3 olika mottagare (dator, telefon, TV t ex)
   2019-05-27
    ErikLtz(21 omdömen)
    Wow, tyst skönt tangentbord, mjukt skålade tangenter med smart bakgrundsbelysning som tänds av närhetssensor, tre tangenter för direkt koppling till tre enheter och några ytterligare extra tangenter, allt i en tung stabil konstruktion. Aningen frågetecken: den kombinerade PC/Mac-märkningen på flera tangenter kan förvilla något och "lustigt ljud" från hjulkontrollen när den växlar mellan stegat och fritt läge, men det lär man vänja sig vid. Summa summarum: ett riktigt tangentbord man vill bära med sig till den bärbara - eller köpa fler av om man har råd för billigt är det ju inte.
    2019-04-04
    Redigerades 2019-04-06
     corb(124 omdömen)
     Fantastiskt härligt tangentbord! Riktigt sköna knappar, framförallt mycket tysta. Avger kanske hälften så mycket ljud som mitt gamla K750. Och bara en bråkdel av ljudet jämfört med K810 som jag också har. Smidigt med att man kan koppla ihop tangentbordet med flera bluetooth enheter som surfplattan, mobilen och PC. Smart att inkludera en egen knapp för miniräknare ovanför NumPad. Mycket ljusstark bakgrundsbelysning, man behöver inte ha belysningen på max. Lite synd att man inte kan vinkla ner t-bordet helt platt, men det är väl en vanesak. Både K750 och K810 är helt platta. Mjukvaran Logitech Options ökar anpassningsmöjligheterna rejält. Man kan programmera om de flesta knappar till vad man vill, samt ställa in hur Crown-hjulet ska fungera i vissa program. Tar nog ett tag innan jag hittar fulla nyttan med Crown-hjulet. Inga konkreta negativa saker har framkommit ännu. Visst tar ett tag att vänja sig vid att träffa Backspace och Esc, men återigen, muskelminnet måste ändras lite sen kommer det bli perfekt. Har bara haft tangentbordet en dag än så länge, så kan komma att ändra betyget framöver, men än så länge är jag riktigt nöjd. Fick det för 1490 inkl frakt från Power.se nyss.
     2019-02-24
      D
      DrHelge(37 omdömen)
      Har letat efter ett bra tangentbord i mer än 30 år. En del av dem har varit OK. Detta är det klart bästa jag prövat så här långt. Dvs för att skriva med. Hjulet vet jag inte om det ger mig så mycket. Inte ännu i vilket fall, men det kanske kommer. Att kunna styra 3 olika saker med ett klick är positivt. Dock följer det bara med en sändare.
      Sida 1