Logitech Craft Wireless Keyboard (Nordisk)

Logitech Craft Wireless Keyboard (Nordisk)

(9)
4
(9 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Trådlös
 • Nordisk
 • Standard
 • PC, Mac
 • LED-belysning
 • Anslutning: Trådlös
 • Teckenlayout: Nordisk
 • Design: Standard
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Craft Wireless Keyboard (Nordisk)

(9)
4
(9 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Trådlös
 • Nordisk
 • Standard
 • PC, Mac
 • LED-belysning
 • Anslutning: Trådlös
 • Teckenlayout: Nordisk
 • Design: Standard
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

4 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-26
ErikLtz(21 omdömen)
Wow, tyst skönt tangentbord, mjukt skålade tangenter med smart bakgrundsbelysning som tänds av närhetssensor, tre tangenter för direkt koppling till tre enheter och några ytterligare extra tangenter, allt i en tung stabil konstruktion. Aningen frågetecken: den kombinerade PC/Mac-märkningen på flera tangenter kan förvilla något och "lustigt ljud" från hjulkontrollen när den växlar mellan stegat och fritt läge, men det lär man vänja sig vid. Summa summarum: ett riktigt tangentbord man vill bära med sig till den bärbara - eller köpa fler av om man har råd för billigt är det ju inte.
2019-04-04
Redigerades 2019-04-06
corb(121 omdömen)
Fantastiskt härligt tangentbord! Riktigt sköna knappar, framförallt mycket tysta. Avger kanske hälften så mycket ljud som mitt gamla K750. Och bara en bråkdel av ljudet jämfört med K810 som jag också har. Smidigt med att man kan koppla ihop tangentbordet med flera bluetooth enheter som surfplattan, mobilen och PC. Smart att inkludera en egen knapp för miniräknare ovanför NumPad. Mycket ljusstark bakgrundsbelysning, man behöver inte ha belysningen på max. Lite synd att man inte kan vinkla ner t-bordet helt platt, men det är väl en vanesak. Både K750 och K810 är helt platta. Mjukvaran Logitech Options ökar anpassningsmöjligheterna rejält. Man kan programmera om de flesta knappar till vad man vill, samt ställa in hur Crown-hjulet ska fungera i vissa program. Tar nog ett tag innan jag hittar fulla nyttan med Crown-hjulet. Inga konkreta negativa saker har framkommit ännu. Visst tar ett tag att vänja sig vid att träffa Backspace och Esc, men återigen, muskelminnet måste ändras lite sen kommer det bli perfekt. Har bara haft tangentbordet en dag än så länge, så kan komma att ändra betyget framöver, men än så länge är jag riktigt nöjd. Fick det för 1490 inkl frakt från Power.se nyss.
2019-02-24
D
DrHelge(36 omdömen)
Har letat efter ett bra tangentbord i mer än 30 år. En del av dem har varit OK. Detta är det klart bästa jag prövat så här långt. Dvs för att skriva med. Hjulet vet jag inte om det ger mig så mycket. Inte ännu i vilket fall, men det kanske kommer. Att kunna styra 3 olika saker med ett klick är positivt. Dock följer det bara med en sändare.
2018-11-30
Redigerades 2019-01-12
n
nima2001(4 omdömen)
OBS! Omdömde baserat på första intryck och några timmars användande! Wow vilket skönt tangentbord.. De absolut skönaste tangentbordet jag skrivit på! Det kostar ordentligt men har man användning av flow tekniken kan det vara värt. Väldigt intressanta funktioner i wheelhjulet. Inte bara ett slags volym wheel som många tangentbord har sina funktioner för. Denna kan du programmera till att göra nästan vad som helst i olika program. Bara byta fil i firefox gör mig väldigt nöjd. Byta skrivbord fram och tillbaka i windows miljön är också mycket intressant. Nu har jag även logitech MX Master 2 vilket också är en väldigt rekommenderas mus. På den har man ytterligare en scrollfunktion som jag använder till att zooma på websidor men annar shade jag använt wheelfunktionen på tangentbordet till det också. Jag märker att jag skriver oerhört mycket snabbare på detta tangentbord än något annat jag någonsin skrivit på innan. Det är säkert subjektivt men är man redo att betala premium för ett tangentbord och vill ha ett med bra smidig anslutning (bluetooth), sköna och tysta tangenter, väldigt snyggt, bra funktioner i ett slags wheel, anpassningsbar mjukvara och logitech flow för att ha en enhet som kontrollerar flera olika devices så rekommenderar jag logitech craft starkt! Om detta omdömde inte ändras så står min fullpott kvar. Dyker det upp problem i min användning eller andra åsikter som vill dra ner betyget så gör jag det. Annars är detta fortfarande det bästa tangentbord jag någonsin använt! Update 12/1 -2018 Älskar det.. Bästa tangentbord jag haft. Inte för gaming givetvis utan för allt annat.
2018-11-19
Redigerades 2018-12-28
premier69(11 omdömen)
ingen aning varför jag köpte det, men jag ångrar det inte! bästa tangentbordet jag haft. Ändrar starkt min recension till ett KÖP INTE. Batteriet på detta är otroligt kort, inte ens en vecka och för något så dyrt att ha så dåligt batteri, tänk om ett år när det börjar nötas ut och inte laddas fullt ut ens? Deras support säger att en 12-14 timmar om dagen användning förväntas ge ca. en vecka. Jag har haft flera av deras tidigare tangentbord som hållt BRA mycket längre än så och trots det varit mindre, K810 tex.
Sida 1