Prisjakt

Harman Kardon Onyx Studio 4

Harman Kardon Onyx Studio 4

  • Bluetooth
  • Batteridrift
  • Effekt: 60 W
Bevaka
Jämför

Harman Kardon Onyx Studio 4

Användaromdömen

Sorterat efter datum
naylor83
naylor83

20 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan
Jag är otroligt kluven till denna produkt. Å ena sidan låter den helt fantastiskt bra. Å andra sidan har jag nu, efter tre år, fått problem med batteriet som så många andra här. Jag önskar att de kunde återinföra riktiga stereohögtalare i studio-serien, förbättra batteritiden, införa usb-c som alla andra och gärna någon form av visning av batterinivå.
A
Anton

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 månader sedan
Fungerade helt okej i början. Trodde den skulle vara bättre. Med tiden blev den allt sämre då batteriet tog slut snabbt. Ljudmässigt är okej för sitt pris, men jag förväntade mig inte bätrte ljud heller så jag kan inte klaga på det.
s
soda

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 månader sedan
Prisvärd, köpt för 999:- Ljudet är ok, men inte mer. Duger gott på altanen eller ute i stugan. Bra batteritid (får se hur länge det håller) Stort minus för att det inte går att ladda den via usb. Man måste släpa med den klumpiga adaptern.
H
Halven

10 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Jag tror inte det blir så mycket bättre i prisklassen 2000 och nedåt, riktigt nöjd!
A
Adestro

9 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Efter 1,5 år med mestadels nätdrift har batteriet gett upp och blåtand hackar ideligen. Bra bas.
D
Dunhillen_2

16 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Uppdatering: Efter garantiperioden så har batteriet kastat in handduken. Den spelar knastrande musik i fem minuter innan den dör. Jag har ALDRIG varit med om en så dålig uppladdningsbar produkt - t.o.m. Brauns värdelösa batterier i deras eltandborstar håller ju längre. Jag har varit i kontakt med H/K:s kundtjänst och de meddelar att jag får bekosta en reparation på egen hand. Har nu beställt ett piratbatteri som jag hoppas att jag kan byta på egen hand. Sänker betyget till två stjärnor. Svårt att ogilla den här Onyxen. Sett till pengarna (1300 spänn) låter den bra med skön punch i basen (risk att den blir liiite "bumlig" ibland tyvärr) och ganska öppen ljudbild. Låter ju t.ex. avsevärt mkt trevligare än min JBL Charge 3. Som resehögtalare finns det dock många bättre alternativ då formatet knappast inbjuder till att packas ned. Dessutom har den separat (och unik) strömförsörjning. Batteritiden är på pappret måttligt imponerande, speciellt då effekten dras ned vid batteridrift - men som sagt, finns bättre alternativ om man behöver högtalare att bära runt på. Provade att para ihop den med min Charge 3 och det gick utmärkt. Ingen funktion jag tror mig komma att använda dock. Köpte ett passande fodral/väska till den på Amazon för 200 spänn som sitter som ett smäck, så nu känns det lite säkrare att slänga ned den i en resväska.
*Redigerades ett år sedan
m
mijand

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Ordentlig bas, passar bra för lite fest på altanen. Köpte min på Ica Maxi i Västerås för 999kr.
A
Arvin Maryami

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Väldigt djup och resonerande bas, lite väl mycket för vardagligt användande. Perfekt för utomhus eller party i en lägenhet. Prisvärt om du är under 25
S
Sabadon

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Det är en Harman Kardon. Så den har såklart helt okej ljud. Jag kan inte tänka mig att dom tillverkar någonting som låter skräp. Fast... det är inte direkt BRA ljud. Det blir lite olika omdömen beroende på varans pris. Det stod att "ordinarie pris" var nästan 4000 kr. Jag köpte den för 990. OM jag hade betalat 4000 för denna så skulle jag vara rätt missnöjd. Men för 990 så är jag, ljudmässigt, mycket nöjd. Dock: Vad håller dessa för byggkvalitet? Jag har skickat in den på garantiärende inte mindre än tre gånger! Första gången bytte dom batteri. Andra gången bytte dom någonting annat, som jag inte kommer ihåg. Tredje gången bytte dom sladden. Och nu kan jag åter igen inte köra den på batteri. Jag måste alltid ha sladden inkopplad för att kunna lyssna på musik. Vilket är rätt begränsande, då vitsen med att köpa en batteridriven var att jag skulle kunna ta högtalaren med mig lite var som helst, som typ ut i trädgården, eller till barnens lekplats. Låter rätt bra gör den, alltså. Men den har gått sönder 4 gånger, utan att den har använts vårdslöst (eller ens speciellt mycket alls). Och den har absolut inte något FANTASTISKT ljud.
6mån

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Köpt för 1290 kr, den har bra ljud och lätt att koppla till. Jag är inte en expert på ljudkvalitet, men jag märker ändå att det är riktig bra ljud som spelas upp ur den, appen till den är väldigt grundläggande, hade gärna velat ha en inbyggd equalizer (det kanske inte finns) och jag har problem att koppla den till min tv via Bluetooth av någon anledning, men fick väldigt smidigt att para med våra telefoner. Den spelar riktigt högt när den är kopplad till elen och smidig att flytta runt i rummet. Jag anser den vara ett lyckat köp.