Harman Kardon Onyx Studio 4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Harman Kardon Mobilhögtalare (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.05)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  2 mån sedan
  För mitt användningsområde så blir dessa inte alls bra..
  Min tanke var att använda 2 st kopplade till min TV, så man slipper burkljudet ur TVn, men det är flertal saker med dessa högtalare som inte faller mig i smaken.

  Ljudet är... inte alls i min smak, basen är inte alls så "djup" som många påtalar sig, och tweetersen når inte alls den nivå som man borde, det blir dovt på något sätt, inte alls bra, jag har hört andra bluetooth högtalare som ger betydligt bättre ljud än detta, och runt samma prisklass.

  - Ljudet är OK, men absolut inte mer.
  - Fördröjningen mellan TV och Onyx:en var på tok för långt.
  - Väldigt buggigt interface för applikationen från Harman Kardon, fungerar inte alls så "seemless" som Harman Kardon försöker rita upp det.

  Värd 4000 kr? aldrig i livet.
  Värd 1290 kr som de flesta verkar köpt den på rea för, nej, inte ens då tänker jag rekommendera den.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Gillar! Bra och prisvärt ljud för 1300 spänn!
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Köpte min för 1300 riksdaler (Som de flesta verkar ha gjort!) och för den summan tycker jag det är sjukt bra.

  Pros:

  +Designen! Många håller nog inte med mig.

  +Lätt att bära med pga bär-hålet

  +Ljudet! BASEN! (Drev en hel fest med denna rackare med gott resultat!)

  +Stabil blåtand

  Cons:

  -Högtalarfötterna. Hade en HK Onyx 2 vars ben lossnade vid en liten knuff. *Ska tilläggas att Hk Onyx 4 har betydligt stabilare och bättre ben!*

  -Basen. - Alla lyssnar kanske inte på bastung hiphop eller trance. (Enkelt att justera med flertalet appar, och i Spotify (?)).

  - Inte alls så smidig att ta med sig i väskan pga storleken samt de utstickande benen.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Grymt bra ljud för 1300 kr. Stort plus att man kan parkoppla flera stycken. Använder två stycken ute på verandan dock fungerar dom bäst i mindre rum när man kan placera högtalarna i hörn eller mot en vägg.

  //W
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Bra att kan parkopplas i stereo, priset är överkomligt, ljudet är bra och genom manipulering av ljudet hamnar nästan aldrig i distorsion, basen kan upplevas för mycket, då skall man flytta den bort från bakomvarande väggen.
 • Bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Cool design
  Bra ljud - används uteslutande för Spotify via mobil så denna räcker

  Ok batteritid - kunde önska lite mer kräm för detta.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Passade på att köpa denna högtalare när CDON hade ett erbjudande där man fick med en chromecast audio på köpet för 1490 kr.

  Har inget annat att säga än att du får riktigt bra ljud för pengarna.

  Tänkte köpa två till så att jag har bra ljud i hela lägenheten, så denna ligger på bevakning eftersom den dippar ner i priset titt som tätt.

  4000 kr är den inte värd.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Det är svårt att ogilla denna högtalare. För 1290 kr så är detta en mycket bra investering om du vill ha en trådlös högtalare. Lätt att bära runt i huset om man vill, bra ljudkvalitet och ljudvolym. Det är lätt att installera appen i en android smartphone och på så sätt få musiken att höras i högtalaren. Manualen är ingen höjdare. Liten textstorlek och rörigt uppställt med förklaringar.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Nog den bästa för 1290kr.... Inget att klaga på! Kör med två ihopkopplade så att man får stereoljud. Grymt bra ljud
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Svårt att ogilla den här Onyxen. Sett till pengarna (1300 spänn) låter den bra med skön punch i basen (risk att den blir liiite "bumlig" ibland tyvärr) och ganska öppen ljudbild. Låter ju t.ex. avsevärt mkt trevligare än min JBL Charge 3. Som resehögtalare finns det dock många bättre alternativ då formatet knappast inbjuder till att packas ned. Dessutom har den separat (och unik) strömförsörjning. Batteritiden är på pappret måttligt imponerande, speciellt då effekten dras ned vid batteridrift - men som sagt, finns bättre alternativ om man behöver högtalare att bära runt på.

  Provade att para ihop den med min Charge 3 och det gick utmärkt. Ingen funktion jag tror mig komma att använda dock.

  Köpte ett passande fodral/väska till den på Amazon för 200 spänn som sitter som ett smäck, så nu känns det lite säkrare att slänga ned den i en resväska.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  För 1295:- är detta helt makalöst bra. Sen om jag hade köpt den för originalpriset runt 4000:- kanske jag inte hade blivit lika imponerad.
  Det är en välbalanserad högtalare, om aningens bastung, som låter fenomenalt när man spelar upp media som får tweakas till lite via en EQ. Rimlig storlek, enkelt utförande, simpel funktionalitet och stabil i konstruktionen.

  Endast 9/10 i betyg då jag hade sett ett smartare sätt att markera - & + på volymen. I nuläget indikeras det av svart upphöjda gummidetaljer, som ej syns nämnvärt på min svarta modell. Hade gärna sett upplysta eller färgade knappar för smartare funktionalitet.

  Snudd på så bra det kan bli, speciellt när priset är pinsamt låga 1295kr. Men för runt 4000:- finns säkerligen andra likväl prisvärda alternativ. Men detta ger jag nästan full pott för det låter oförskämt bra när man tweakar till basen lite, KÖP!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Fin kvalité och design på produkten. Riktigt bra ljud. Klar och fin ljudbild med bra kick i basen. Perfekt rese-högtalare att ta med sig, när den inte står där hemma (får plats i en större ryggsäck). Ordpris på 4000 är lite väl tilltaget. Skulle nog själv acceptera ett pris på 2000. Fick den dock för 1300 på black friday, precis som många andra, så det får ses som ett kap ändå.

  Om man ska lägga fram det negativa då, så saknar jag wifi på den. HK har tre appar men man kan inte stänga av högtalaren med någon utav dem. Har min placerad högt upp, så det hade varit smidigt med en sådan funktion genom mobilen. Sen är det ganska stora hopp på volym-stegen. Kan vara svårt att hitta behaglig volym. Tycker man att det är för låg volym och höjer ett steg, så kan det plötsligt upplevas som för hög volym.

  Är dock väldigt nöjd överlag! Köpvärd under 2000. Under 1500 så finns det inget att tveka på
 • Bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Helt OK. Finns många högtalare i detta segment, ordinarie priset är way off men köpte mina för 1290kr och det är de mkt väl värda. Tycker det är lite dåligt de inte går koppla ihop med Onyx 3, vilket jag hoppades.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Köpte den för 1290:- på Black Friday. Bra ljud och snygg. Tyvärr inte wifi men det löste jag med en Chromecast Audio. Saknar dock ett standby mode.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Bra pris, bra ljud. Rekommenderas!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Full kruk! Detta är den bästa bärbara högtalaren jag har hört i detta prisklass. Ljudet är kristallklart, med en djup och kraftfull bas och låter mycket bättre än andra Bluetooth-högtalare. Högtalaren låter mycket bättre än priset ($ 1290 på försäljning) indikerar. Det här är en solid investering i bra bärbart ljud!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Bra högtalare som kan användas överallt, gå ljud, mycket glad
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Wow!
  Kom ihåg när det erbjuds, bara köp!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  helt utmärkt. kristallklart ljud som fyller hela vardagsrummet på ~ 45m2 av dessa. köpte två stycken och ansluten till paret högtalaren. stort ljud i fin design paket. ännu bättre / större ljud när man kör på AC. effekt på bara batteriet är 4x7.5W och är ganska högt ljud. på nätström tänds 4x15W, och då är det zig årliga "tryck" på ljudet. ett nöje att lyssna på musik på dem.
  Starka rekommenderade högtalare som är värt varenda öre.