Sony WH-1000XM2

Sony WH-1000XM2

(64)
4(64 omdömen)
 • Andra generationens modell i WH-1000X-serien
 • Har stöd för brusreducering och aptX HD
 • Är av typen over-ear med sluten konstruktion
 • Medföljande kabel krävs för uppspelning av högupplösta ljudformat
 • Hopfällbar design för enklare förvaring
 • Lanserades under 2017
 • Over-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
 • Huvudbygel
 • Svart, Vit, Silver …
 • Play/Pause, Nästa låt, Föregående låt …
 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

4 av 5 stjärnor

Baserat på 64 omdömen

Sorterat efter datum
2019-03-14
Är mina första Noice Cancelling och tycker de är mycket bra. Stänger inte ute ALLT men vid flygresor är det som natt och dag att ha dessa på sig. Sitter kanon på mig och ger mycket bra ljud. Inga värstingar på bas, men det går att justera i appen. Kontrollen för att byta spår mm fungerar ok. Men vid kallt väder och då man har handskar på sig är det inte bra. Det är nått som verkligen kunde göras bättre. Och jag skulle hellre se en lösning med knappar eller ännu hellre som Marshall med en spak (som jag tycker är lysande) Köpte dessa för 2000 på rea i oktober 2018. I det stora hela är jag väldigt nöjd!
2018-04-28
Redigerades 2019-03-02
E
Jag kan inte jämföra med konkurrenterna. Det jag skriver här är enbart utifrån min jämförelse med ett antal vanliga hörlurar, utan brusreducering. Noice cancelling ------------------------- Jag sitter i ett kontorslandskap. Det är alltid pratigt runtomkring mig. Brusreduceringen tar effektivt bort det mesta av pratet. Om någon står framför mig och pratar till mig så hör jag ett mummel. Jag förstår att jag skulle kunna förfina funktionen med appen och att ställa in hörlurarna lite till, men det här är gott nog. Däremot när det är helt tyst runt omkring och jag inte har musik på så hör jag ett tydligt brus som liknar ett svagt vattenfall. Ljud ---------------- Ljudet är jättefint. Allt från klassisk musik till jazz, rock, pop låter bra. De är beroendeframkallande bra! Bekvämlighet --------------------- Lurarna sitter bra, men jag upplever att de sitter en smula hårt. Jag upplever också att de är varma. Jag kan använda dem istället för mössa på vårvintern utomhus. Inomhus blir de varma efter en stund. Jag upplever det här som ett minus. Funktioner ----------------- Att man enkelt kan justera volymen, ändra låt, svara i telefon mm på höger öra är perfekt. Funktionerna är väl genomtänkta och fungerar bra. Jag gör små krussiduller med fingrarna och lurarna följer mig väl. :) Batteritid ------------- De har hittills aldrig dött. Jag sätter i dem en stund ibland när jag kommer ihåg. Eftersom det här inte är en punkt jag tänker på, så är den mycket bra.
2019-02-16
S
Fick dessa när de släpptes via jobbet eftersom vi jobbar i öppna kontorslandskap, överlag nöjd, dock ger brusreduceringen mig huvudvärk emellanåt. + Ljudkvalitet + Gester för att justera volym och låtval + Batteritid + Snabbladdning + Bekvämlighet + iOS app - Byggkvalitet - Design - Tyngd - Ej utbytbara ear pads?
2019-02-01
M
De bästa trådlösa hörlurar jag använt. Mycket bekväma. Bra ljud och utmärkt brusreducering.
2019-01-11
Redigerades 2019-01-18
r
Hade förväntat mig mer av NC. Men de fungerar bra på flyg och på gymmet. Nöjd. Hade dock inte räknat med att bli lite beroende av dessa lurar på gymmet. Det har blivit trevligare att träna. Bättre NC än på andra billigare lurar som jag tidigare använt. Bra batteritid. Det är knepigt att koppla upp sig mot olika enheter, lurarna saknar multipoint och dessutom måste man stänga av bluetooth på den sist uppkopplade enheten för att få det att fungera. Ibland måste man starta om lurarna. Fungerar faktiskt sämre än alla andra lurar jag använt som saknat multipoint. Manualen är knappast någon manual, så det är lite svårt att veta hur lurarna skall användas optimalt. Finns dock en del tips i swe.stars recension. Appen för iOS drar för mycket batteri. Blandade känslor. Bra NC och batteritid. Suveräna att ha på gymmet. Dålig bluetooth funktionalitet. Fungerar inget vidare för telefonsamtal. När priset börjar närma sig 2000:- är dessa lurar ett riktigt bra köp. Behöver du headsetfunktion och koppla upp dig mot flera enheter så är ju prisskillnaden mot Bose så pass stor att du kan köpa ett par extra billigare trådlösa träningslurar ex Backbeat Fit. Om du bara tänkt använda lurarna med en enda bluetooth uppkoppling och inte behöver prata i telefon, så är de en fullträff.
Sida 1