Garmin Vivoactive 3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Pulsklockor & sportklockor (100)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  -Uppdaterat 2017.11.06-
  Måste dra ner på betyget en aning tills att de fixar alla buggar och förbättrar vibrationen.
  - Tidsformatet ställs sporadiskt om till 12h trots att jag ställer in 24h ( känt bugg enlig Garmin)

  - Pulsmätaren hängde inte med idag under träningen enligt extern mätning (induktivt) räknade den 40 bpm mindre än den puls jag hadde under första 5 minuterna av mitt konditionsträning.

  - vilopulsen registreras fel trots att jag under vila har mycket lägre puls under längre period så blir de inte den registrerade lägsta.

  - Lite konstigheter kring bakgrundsbelysning då jag vill ha den endast igång under aktivitet vid hand rörelse, men den alltid igång vid handrörelse trots att jag ej har aktivitet igång.
  Dessutom går den ej att ställa ned lägre än 10 i intensitet (då det endast går på inklement av 10 mellan stegen)

  - Batterit verkar inte hålla så länge som jag först upplevde iallfall så verkar det vara rejäl spridning i hur snabbt den töms ut.

  2-4 dagar med normal användning verkar det vara (vid normal användning så är det gps loggning á 25-50min / laddning)

  Som sagt så börjar jag hitta alldeles för många buggar för att hålla kvar det höga betyget när de är fixade så återkommer jag med högre betyg.

  ---

  +Snygg design
  +Bra batteritid
  +Bra funktioner/appar för träning
  +Genomtänkt och smart interaktion mellan hårdvara och mjukvara.

  -Svag vibration
  -Garmin pay saknas trots att det reklameras på svenska hemsidan om den.
  -små buggar i mjukvaran (som förhoppningsvis fixas snarast med uppdateringar)
  -saknar att starta första träningsappen i listan med tre knapptryck (så som det fungerat i andra tidigare modeller från Garmin)

  Sitter bra på armen, snygg klocka och fulländad i dess funktioner. Lite buggig i mjukvaran men förhoppningsvis fixar de dem med framtida uppdateringar (inget som förstör användarupplevelsen jätte mycket dock). Tyvärr så fungerar inte Garmin pay (inte för att jag trodde det, men vore trevligt om det hadde funnits med från början), var i kontakt med garmin men de fanns ingen information kring när eller om pay funktionen kommer att fungera i Sverige. I jämförelse med tidigare modeller jag ägt och kännt på från Garmin så har denna klocka lite svag vibration (förhoppningsvis är det något de kan fixa med framtida uppdateringar, typ dra upp varvtalet på motorn eller nå liknande)

  Trots de negativa delarna som jag nämt tidigare så ger klockan generellt ett bra första intryck. Den har potential att bli bättre med några framtida uppdateringar och därav det höga betyget.
  1 månad sedan