Pro-Ject Pre Box S2 Digital

Pro-Ject Pre Box S2 Digital

 • Hörlursutgång
 • Inbyggd D/A-omvandlare
 • USB-kontakt
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Pro-Ject Pre Box S2 Digital

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Hörlursutgång
 • Inbyggd D/A-omvandlare
 • USB-kontakt

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 7 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-13
  P
  Pucko3(15 omdömen)
  Låter enligt mig & vänner riktigt illa, jag spelar dock på en anläggning för 25000:-, så det kanske inte är rättvist att lyssna på en dac för 3990:-......... Mvh en anonym studio tekniker!
  2019-03-10
   Z
   Zackarias(7 omdömen)
   Suverän transparens i ljudbilden. En klar förbättring jämfört med Dragonfly red (som är en mkt bra DAC). Enda minuset är att Windows drivrutiner måste hämtas från Pro-jects hemsida (vilket inte står i manualen...). Använder den i första hand som DAC i stereosystemet, i andra hand som hörlursförstärkare. Värd varenda krona!
   2018-01-21
    adla44(16 omdömen)
    En högpresterande och flexibel liten box med fjärrkontroll. Fungerar utan anmärkningar i många olika konstellationer. T ex: strömma HQ-ljud från Spotify/Google/Tidal till en Chromecast Audio. Koppla den med optisk kabel till Pre Box S2 och du har ljud i CD-kvalitet. Alternativt skaffa en OTG-kabel till Android-enheter eller kamera-adapter till iOS-enheter. Anslut den sedan till USB-input på Pre Box S2 och du har HiFi-ljud direkt från din mobil/platta. Pre Box har ett antal filter för DA-konvertering, men ärligt talat - hur jag än trycker och vrider - hör jag ingen som helst skillnad. Oavsett filter är ljudet härligt rent och transparent. Jag drar av en stjärna för MQA-ljud kan strömmas enbart genom USB-porten (inte koaxial eller optisk). Rekommenderas!
    2018-01-08
     bran(64 omdömen)
     Riktigt trevlig liten låda! Stödjer det mesta man kan tänka sig med ett neutralt och transparent ljud. Förvånad över att dom fått in detta välljud och funktioner till ett sånt relativt lågt pris. Drar av en stjärna då hörlursförstärkaren inte är särskilt stark. På dynamiskt mastrad musik har jag maxvolym med mina Q701 lurar. Kompletterade med en Arcam rHead och det lyfte ljudet ytterligare!
     2017-09-21
      B
      Bert(9 omdömen)
      Väldigt bra dac speciellt när man driver den med USB batteri, fungerar bäst för mig med foobar2000 köpte inte min i Sverige då generalagent höjde 400 kr över rekommenderade priset när den blev årets Dac EISA Award 2017 fick min för 3300 kr av Österrikiska handlaren Akustik Projekt. Alla handlarna i Sverige verkar vara tvinga att ha samma pris 3900 kr?
      Sida 1