Kategorier
Prisjakt

Samsung T5 Portable SSD 1TB

Samsung T5 Portable SSD 1TB

  • Pris/GB: 1.54 kr/GB
  • Storlek: 1000 GB
  • Formfaktor: 2.5 tum
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung T5 Portable SSD 1TB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.1 / 5
(6 omdömen)
5
(4)4
(1)3
(1)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
mrbister
mrbister

35 omdömen

21 dagar sedan*
Absolut inget fel på läshastigheten från disken, ligger på 400-500MB/s, men skrivhastigheten ligger på ~300MB/s. Testet gäller filer som är mellan 1-5GB. Hade lite högre förväntningar än så på den här disken. Kopiering till och från gjordes från en M.2 NVME x4 som både läser och skriver ~2500MB/s.
*Redigerades 21 dagar sedan
Z
Zpiritual

6 omdömen

4 månader sedan
Snabb och smidig men jag hade nog slängt ett öga på nvme-baserade enheter som klarar hastigheter över 1200 MB/s, dvs maxar usb 3.1 10 Gb/s, istället för de 500 MB/s denna klarar av innan jag köpt den igen.
Senukas
Senukas

34 omdömen

ett år sedan*
Hårdvaran är jättebra. SSD:n är mycket snabb (får strax över 500 MB/s från verklig användning) och välkonstruerad – liten, lätt och robust. Inga ljud eller rörliga delar. Problemet är Samsungs egen mjukvara som finns förinstallerat (för formatering och kryptering). Mjukvaran är under all kritik – utgångna säkerhetscertifikat och värdelös funktionalitet. När man äntligen får det att funka så visar det sig att mjukvaran inte kan kryptera i ett format som är kompatibelt med Mac OS X. Supporten är under all kritik, Samsung har outsourcat det till ett annat företag som kan ingenting alls om produkten. Behövde en till SSD, köpte Sandisk Extreme Portable 1TB (135 euro ink. leverans från en välkänd nätbutik i Tyskland)
*Redigerades ett år sedan
d
d-boy

17 omdömen

2 år sedan*
Kanon! [edit] Köpte en till i december 2019. [/edit]
*Redigerades ett år sedan
a
abekiris

5 omdömen

ett år sedan
Supersnabba överföringar, finns inget negativt att säga om den, haft den 1 dag och funderar redan på en till.
daniel84
daniel84

67 omdömen

2 år sedan
Vad ska man säga. Fantastisk! Finns inget negativt med den vad jag kan se. Priserna på externa SSDs börjar gå ner nu, så t.o.m. det är humant. + Supersnabb. + EXTREMT liten och lättviktare! Får plats precis överallt. För tillfället ligger den på min monitorarm till en av mina skärmar (skärmen har usb-hubb). Galet perfekt. + Ehrm, snygg, om det nu är ett kriterium för vissa. + USB C 3.1 Gen 2.