Prisjakt

Anker PowerCore+ 26800

Anker PowerCore+ 26800

  • Batterikapacitet: 26800 mAh
  • Ingång: Micro-USB
  • Funktioner: Stöd för snabbladdning
Bevaka
Jämför

Anker PowerCore+ 26800

Användaromdömen

Sorterat efter datum
r
rikardstromberg

39 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Den är väldigt kraftfull och räcker därmed länge. Sist jag reste laddade jag min Galaxy S9 3 gånger (från ca 20% till 80-100%) och jag hade då hade använt ca 15-20% av batteriet. Köpte den primärt för att ladda min laptop och även det gör den utan problem. Har dock inte testat exakt hur många gånger jag kan ladda den. Det tre saker som hindrar den från att få toppbetyg är priset, fler portar borde vara snabbladdare och USB-C samt att materialet borde vara plast istället för metall. Den är tålig, men repar eller skadar lätt annat i väskan. Därför behöver man ha en tjock skyddspåse eller ett skyddsfodral till den. Aukeys powerbanks i samma storlek är gjorda i plast och skyddsfodral känns där inte lika viktigt.
*Redigerades ett år sedan
f
fat64

7 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Köpt två totalt, den första har jag haft i över ett år. Inga problem, riktigt gött med snabbladdning på ena uttaget.
Snillet
Snillet

314 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Inköpt (666 SEK, [hehe], Webhallen) huvudsakligen för användning med HTC Vive Wireless. Borde ge ~8-10 timmar, inte direkt för att det behövs, men var inte mycket dyrare än HTCs batteripack. Experimenterar även med QC-protokollet. + Blir inte varm vid VR-användning (QC 3.0, <15 Watt) + Riktigt hög kvalitet. Aluminiumchassi. + QuickCharge 3.0 verkar fungera perfekt. + Välkända NCR18650B-celler av god kvalitet. Verkar ha vettig BMS. Blir inte varm vid QC-output. - Laddar inte enheter på samma gång som den själv laddas. Ifall enheter är anslutna till den, och när laddaren kopplats från måste man manuellt klicka på knappen för att den ska starta output. - Tung. (Prisjakt borde ha en beräknad Wh/kg-egenskap...) - Blir varm vid QC-Input. Medföljande laddare (Anker PowerPort+ 1, A2013) verkar välja ~7.5 V ~2 A, resulterar i laddeffekt ~15 W, motsvarande ~6-7 h laddtid. Hittade en (något skakig) teardown-video: https://youtu.be/qJS3m_CGbeY
*Redigerades 2 år sedan
ruva
ruva

173 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Tänk på att den inte har de små usb-type-c kontakterna så man behöver en adapter om man har en ny mobil. Läste på dåligt och upptäckte det först när jag fick den. Därför svårt att sätta betyg.
e
eriksjos

9 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Känns riktigt bra efter något halvårs användning. Kompakt format och rejält med laddkraft. Räcker rimligt länge, speciellt om man kombinerar med en solcell.