Samsung C49HG90

Samsung C49HG90

 • Max upplösning: 3840x1080
 • Bildstorlek: 49 tum
 • Uppdateringsfrekvens: 144 Hz
Rank 34 i Bildskärmar
Jämför pris på alla Samsung Bildskärmar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung C49HG90

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Max upplösning: 3840x1080
 • Bildstorlek: 49 tum
 • Uppdateringsfrekvens: 144 Hz
Samsung

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 38 omdömen

Sorterat efter datum
2018-09-02
Redigerades 2018-09-03
  lev80(6 omdömen)
  Got it on Friday and sent it back next Monday, Very cool concept with the WoW factor. But: Out of the box 2 dead pixels plus 4 stuck pixels and the pixel density is very low across the panel. Cheap plastic construction, The panel itself gets very hot + from specific angles such as if you stand above it or come from a side there is very noticeable panel flickering. The worst of all is the backlight bleeding, One of the worst cases of backlight bleeding I've ever seen on any panel. The built-in speakers never worked. When you turn off your PC and it goes to standby mode, overnight it switches itself off and the next day it won't turn on with your PC until you physically press the annoying fiddly power button that is placed at a very unergonomic position.
  2017-10-17
   B
   Bettus(10 omdömen)
   Har precis investerat i 2 stor skärmar och detta är en av dom...Maffig till storleken, snabb uppdateringsfekvens och relativt bra med ingångar. Dock dåliga högtalare med ett väl klent ljud Dock lider den samtidigt av att den blir väldigt svajig. Ojämn i färgnyanser, framförallt i hörnen. Nu när jag haft den en dryg vecka så måste jag tyvärr säga att detta är en besvikelse för en så pass dyr peng. 32:9 förhållandet är för udda. Åker tillbaks till förmån för 3st 27" IPS skärmar från Philips.
   2019-05-26
    D
    Darthfishpaste
    Köpt det här från PB Techs Black Friday Sale. Det är väldigt imponerande och överväldigande (på ett bra sätt). Ser fantastiskt ut på skrivbordet. Det är ganska tungt, så se till att ditt skrivbord kan stödja det utan stress. För spel är det helt fantastiskt, speciellt shooters. Se bara till att du har ett bra grafikkort som kan stödja upplösningen samtidigt som du behåller en hög fps. Min 1080 kämpar i vissa spel för att hålla ett anständigt fps så jag finner att jag inte använder hela bredden på bildskärmen i vissa spel. Den vertikala upplösningen är 1080px, det finns nya ultravioletta bildskärmar den här storleken kommer ut med högre vertikal res, men ärligt talat är det ingen sak om du använder för spel. Inget kort kommer att slå 144fps med en res som är hög på några anständiga spel just nu. Om jag tvingades för några nackdelar, verkar det varje gång i 50 gånger, eller så slår jag på att färgerna blir fullständigt förstörda, men slår av och på fixar det direkt. Jag kunde aldrig gå tillbaka till små skärmar hemma efter att ha använt det här.

    Google

    2018-12-05
    Redigerades 2018-12-07
     D
     Drei69
     Strömproblem med monitorn. Skärmen verkar ha PCB problem. När monitorn är avstängd, kommer den inte att återkomma om den inte är urkopplad och kopplad till nätet igen.

     Google

     2018-11-28
      M
      Marco Croci
      Född för spel visade sig monitorn Samsung CHG90 vara en perfekt partner för mina professionella videoredigeringsjobb. Alla 49 tums ultravioletta skärmen har utmärkt ersatt de två sida vid sida-bildskärmarna som jag använde för några veckor sedan, uppskattades både för den mycket moderna konstruktionen och för de mycket exakta ytorna som gör det till en genuin diskussion med den som går in i min studie. Resterande i estetiken tar skärmen mycket liten plats i sin bakre del, där det också finns ett bekvämt boende för hörlurar som jag ofta använder och det är nu oersättligt. Den krökta 1800R-panelen omger ögat och ger en verkligt nedsänkt upplevelse, jämförbar med en bioupplevelse, särskilt med en högupplöst video. Samma krökning och möjligheten att dela upp skärmen i olika autonoma områden med all enkelhet har visat sig vara exceptionell åtminstone vid två tillfällen: när jag spelar men jag måste följa en handledning, kanske på YouTube, kunde jag göra det utan att störa en annan anordning. 144 Hz uppdateringstid och 1 ms svarstid var de parametrar som jag tog mest hänsyn till när man testade den här skärmen med min spelkonsol och jag måste säga att denna CHG90 har briljant överbryggat varje utmaning med olika titlar och i olika förhållanden. Han passerade också specifika stresstester som jag lyckades uppfinna för tillfället. Som professionell uppskattade jag särskilt de som Samsung har beskrivit som New Metal Quantum Dot, vilket säkerställer en mer trogen färgåtergivning av färger och High Dynamic Range (HDR) med vilken definitionen av detaljer och svart färg verkligen blir en annan nivå. Aldrig haft en sådan uppslukande och engagerande spelupplevelse. Mot bakgrund av min mer än positiva erfarenhet, rekommenderar jag inte bara fans av videospel av den senaste generationen, utan också till fans av högupplösta filmer och alla kollegor som arbetar med video som professionella.

      Google

      Sida 1