Samsung C49HG90

Samsung

Samsung C49HG90

(37)
4.2(37 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • 3840x1080
  • 49 tum
  • 144 Hz
  • 32:9
  • VA
  • LED (lysdiod)
  • Max upplösning: 3840x1080
  • Bildstorlek: 49 tum
  • Uppdateringsfrekvens: 144 Hz
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 37 omdömen

Sorterat efter datum
2018-09-02
Redigerades 2018-09-03
lev80(6 omdömen)
Got it on Friday and sent it back next Monday, Very cool concept with the WoW factor. But: Out of the box 2 dead pixels plus 4 stuck pixels and the pixel density is very low across the panel. Cheap plastic construction, The panel itself gets very hot + from specific angles such as if you stand above it or come from a side there is very noticeable panel flickering. The worst of all is the backlight bleeding, One of the worst cases of backlight bleeding I've ever seen on any panel. The built-in speakers never worked. When you turn off your PC and it goes to standby mode, overnight it switches itself off and the next day it won't turn on with your PC until you physically press the annoying fiddly power button that is placed at a very unergonomic position.
2017-10-17
B
Bettus(10 omdömen)
Har precis investerat i 2 stor skärmar och detta är en av dom...Maffig till storleken, snabb uppdateringsfekvens och relativt bra med ingångar. Dock dåliga högtalare med ett väl klent ljud Dock lider den samtidigt av att den blir väldigt svajig. Ojämn i färgnyanser, framförallt i hörnen. Nu när jag haft den en dryg vecka så måste jag tyvärr säga att detta är en besvikelse för en så pass dyr peng. 32:9 förhållandet är för udda. Åker tillbaks till förmån för 3st 27" IPS skärmar från Philips.
2018-12-05
Redigerades 2018-12-07
D
Drei69
Strömproblem med monitorn. Skärmen verkar ha PCB problem. När monitorn är avstängd, kommer den inte att återkomma om den inte är urkopplad och kopplad till nätet igen.

Google

2018-11-28
M
Marco Croci
Född för spel visade sig monitorn Samsung CHG90 vara en perfekt partner för mina professionella videoredigeringsjobb. Alla 49 tums ultravioletta skärmen har utmärkt ersatt de två sida vid sida-bildskärmarna som jag använde för några veckor sedan, uppskattades både för den mycket moderna konstruktionen och för de mycket exakta ytorna som gör det till en genuin diskussion med den som går in i min studie. Resterande i estetiken tar skärmen mycket liten plats i sin bakre del, där det också finns ett bekvämt boende för hörlurar som jag ofta använder och det är nu oersättligt. Den krökta 1800R-panelen omger ögat och ger en verkligt nedsänkt upplevelse, jämförbar med en bioupplevelse, särskilt med en högupplöst video. Samma krökning och möjligheten att dela upp skärmen i olika autonoma områden med all enkelhet har visat sig vara exceptionell åtminstone vid två tillfällen: när jag spelar men jag måste följa en handledning, kanske på YouTube, kunde jag göra det utan att störa en annan anordning. 144 Hz uppdateringstid och 1 ms svarstid var de parametrar som jag tog mest hänsyn till när man testade den här skärmen med min spelkonsol och jag måste säga att denna CHG90 har briljant överbryggat varje utmaning med olika titlar och i olika förhållanden. Han passerade också specifika stresstester som jag lyckades uppfinna för tillfället. Som professionell uppskattade jag särskilt de som Samsung har beskrivit som New Metal Quantum Dot, vilket säkerställer en mer trogen färgåtergivning av färger och High Dynamic Range (HDR) med vilken definitionen av detaljer och svart färg verkligen blir en annan nivå. Aldrig haft en sådan uppslukande och engagerande spelupplevelse. Mot bakgrund av min mer än positiva erfarenhet, rekommenderar jag inte bara fans av videospel av den senaste generationen, utan också till fans av högupplösta filmer och alla kollegor som arbetar med video som professionella.

Google

2018-11-20
s
simonemancino
Jag mottog bildskärmen snabbt och jag satte den omedelbart på jobbet :). Jag är en stor fläkt av videospel med både PS4 och Wii och jag måste säga att resultaten är fantastiska. Jag har alltid använt bildskärmar lite "billigare och skillnaden är allt där. Jag fördjupade mig själv med hörlurar och jag upplevde genast upplevelsen av flera spel, särskilt krigsspelen. Jag kände mig bra emotioner, jag verkade vara närvarande i spelet, aldrig försökt en sådan sak. Spektakulära bilder, verkligen. Sedan flyttade jag till videoredigeringsprogram i olika hus och även där var jag väldigt imponerad, förvisso är den här produkten också lämplig för dem som gör det av yrke och jag är inte förvånad över att de bara använder det. Tack vare sina unika egenskaper som 144 Hz Refresh Rate, Ultrawide 32: 9 HDR-formatet och 1 ms responstid är du helt nedsänkt i spelet karaktär som ser ut som alla riktiga! Jag trodde inte att du kunde få det så långt! Slutligen, tack vare böjningsradiusen vid 1800R, har jag synfältet helt nedsänkt i spelet och inte påverkat av yttre faktorer, mycket bra! Synd att det inte är 4K, det skulle ha varit toppen, men det är okej. Dessa är huvudfunktionerna • Storlek: 49 "• Upplösning: 3840x1080 • Uppdateringshastighet: 144Hz 144Hz-skärmar kan hantera upp till 144 bilder per sekund. Detta är en siffra som är mycket högre än till exempel vid 60fps, vilket säkerställer en högre flöde av bilderna. Upplösningen 3.840 × 1.080 pixlar är inte Ultra HD (4096 x 2160) men i spelets prestanda finns det inga skillnader!

Google

Sida 1