Apple MacBook Pro - 2,3GHz DC 8GB 128GB 13"

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Bärbara datorer (230)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bästa datorn jag ägt. Skulle aldrig rekommendera någon något annat.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Ja var börjar man. Köpte en bärbar med Windows för ca 30 000:- som skulle vara det bästa av det bästa av det bästa i hopp om att Windows bättrat sig sen alla bluescreen och problem som man hade i yngre dagar, vilket visade sig vara helt fel. Samma skit låste sig och allt möjligt redan vid första starten. Pekskärm som laggade, virusprogram som strulade.

  Har kört min MacBook Air 2011 som jag skriver från nu och har en batteritid på ca 8-9 timmar fortfarande på men ville uppdatera så köpte först en bärbar pc men lämnade tillbaka skiten och köpte en Macbook pro 13, ångrar mig inte en sekund trots mycket sämre minne, processor, grafikkort och allt i datorn så är den ändå snabbare än den snabbaste windows pc:n. Gissar att det beror på alla tillverkare som matar ut nya bärbara och drivrutinerna bara fungerar lite halvt som halvt och sen dags för en ny modell därav suger alla datorer med Windows. Fortsätter med min Macbook nu i 10 år till och testar en pc sen igen och ser om de har en chans mot en mac men gissar på ett nej.

  Bättre att ha ett operativsystem till ett fåtal produkter man kan se till fungerar till 100% istället för halvt som halvt.

  Skulle säga att allt med Macbooken är bra t.om autocad fungerar att köra på den!

  KÖP!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Köpte på Elgigantens crazy day för 12 490 kr. Skit bra MacBook. Bildkvaliten är bäst och tangentbordet känns bra. Den är väldigt portabel också. Rekommenderar starkt för alla. Helt klart 10/10!