Apple MacBook Pro (2017) - 2,3GHz DC 8GB 128GB 13"

Apple MacBook Pro (2017) - 2,3GHz DC 8GB 128GB 13"

Dagens Deals
 • Processormodell: Intel Core i5 7360U
 • Skärmstorlek: 13.3 tum
 • RAM-minne: 8 GB
Jämför pris på alla Apple Bärbara datorer
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Apple

Apple MacBook Pro (2017) - 2,3GHz DC 8GB 128GB 13"

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Processormodell: Intel Core i5 7360U
 • Skärmstorlek: 13.3 tum
 • RAM-minne: 8 GB
Apple

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 15 omdömen

Sorterat efter datum
2019-06-09
  E
  Emdeemaa(2 omdömen)
  Datorn är riktigt stilren och som vanligt med de macs jag har haft så funkar flyter allt bara på till skillnad från mina PC-laptops. I övrigt inte mycket negativt att säga mer än att den kan bli lite varm om man har den i knät om man jämför med en macbook air samt att batteritiden är lite sämre.
  2019-04-08
   pjappelq(72 omdömen)
   Det enda jag saknar är en USB-port annars älskar jag min jobbdator! Plus för snabbheten, den skarpa retina skärmen, auto-sort på skrivbordet, stereoljudet och att den väger lite som gör den lätt att resa med. Finns i flera färger, jag är nöjd med space grey varianten.
   2019-03-29
    O
    Overactive(22 omdömen)
    En fin förpackning med skrot. Gillar MacOS mycket men kvaliteten på hårdvaran gör att jag inte pallar något mer. Problem jag har: Efter ett och ett halvt år med den får jag dubbelklick på ett flertal tangenter. Gick till support och de sa att de skulle fixa det gratis men att de behövde skicka iväg datorn i 1-2 veckor. Andra leverantörer fixar datorn på plats samma dag. Har ett flertal kollegor som klagat på samma grej. Bluetooth funkar bara inte. Stundvis vägrar den bara ansluta enheter. När allt är anslutet så laggar hörlurarna ur om jag rör musen samtidigt som jag lyssnar på musik. Får koppla lurarna till mobilen när jag har en mus ikopplad....
    2019-03-21
     j
     jannike_tilly(35 omdömen)
     Mycket nöjd med min nya dator. Fungerar utmärkt på jobb, med både tunga program och mycket igång samtidigt. Älskar touchbaren och fingertoppsavläsaren
     2019-03-13
      p
      patrikpapelito(23 omdömen)
      Efter att ha använt olika Windows-datorer en hel livstid fick jag till slut denna Macbook Pro som arbetsdator. Jag måste säga att jag aldrig kommer att vilja ha en Windows-dator igen. Kvaliteten på den här är helt enkelt outstanding när jag jämför med de bärbara Dell- och HP-datorer jag använt tidigare. Skärmen. Det går inte ens att jämföra med de flesta andra bärbara datorer. Skärpan och betraktningsvinkeln är imponerande. Till och med i starkt solsken går det att använda datorn utan större problem. Samspelet. Operativsystemet och hårdvaran fungerar tillsammans smärtfritt. På Windows-datorer var jag van vid att starta om, få felmeddelande, att den hängde sig ideligen och att behöva uppdatera var eller varannan dag. Jag märker inget av det här på Apples Macbook. Kvaliteten. Alla mina andra bärbara datorer har gått att böja åt ena eller andra hållet, med risk för att skada till exempel skärmen. Macbook känns däremot stabil och välbyggd. Den knakar inte och glappar inte någonstans. Det känns tryggt. Sammantaget vill jag varmt rekommendera denna bärbara dator. Den kostar mer än en billig Windows-dator, men det är ren fröjd att använda den, till skillnad från vad jag använt tidigare.
      Sida 1