Prisjakt

TP-Link TG-3468

TP-Link TG-3468

  • Placering: Internt
  • Anslutning: PCI-Express
  • Max dataöverföringshastighet: 1000 Mbit/s
Bevaka
Jämför

TP-Link TG-3468

Användaromdömen

Sorterat efter datum
E
ERydberg

3 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan
Kan inte rekommendera detta kort. Kortet vägrade att fungera med gigabit-hastighet efter knappt en vecka. Har väl troligtvis fått ett måndags-exemplar, men lika oacceptabelt är det. Kortet testades i Windows, Linux, Linux via USB-sticka. Samma kabel (och samma port i routern) fick gigabit-hastighet när jag kopplade upp via Raspberry Pi 4. Symptomen var precis som om det hade varit en kabel som inte klarat hastigheten (vilket jag också varit med om). 2 stjärnor för att kortet i alla fall fungerade stabilt i 100Mbit...
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
Inget strul med installation under windows 7 som tidigare recensent hade. Va bara att koppla in och det installerade av sig självt. Lågprofilbakstycke ingår. Har inget att klaga på alls. Bra gbitkort till bra pris
*Redigerades 7 år sedan
Jajjan
Jajjan

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Funkade direkt i linuxburken. Det jag köpte saknade dock lågprofilbakstycke. Om någon får ett sådant över...
*Redigerades 7 år sedan
StarChild
StarChild

46 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Realtek RTL8168E chip på denna. Köpte två av dessa ver2.0 till min ESXi 5.5 server då moderkortets NIC inte fungerade så bra. Med ver2.0 medföljer lågprofil bakstycke. De fungerar bra med bra speed och fungerande VLAN och WoL efter att ha installerat drivrutiner från ESXi 5.1. Tips är denna guiden för att patcha installation-ison: http://www.bussink.ch/?p=1228 eller om du vill installera drivrutinerna på en redan fungerande ESXi server, följ denna: http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=2008939 (ladda ner drivrutinen från fösta länken) Det är inget high-end kort som avlastar processorn osv., men till det priset ska man inte förvänta sig någonting annat, duger till sin uppgift.
*Redigerades 8 år sedan
Berkan
Berkan

135 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Enkel installation, dock om man är en ovan användare och sitter med ett svenskt Windows 7, så kan det vara lite svårt att förstå vilka menyval som avses i den engelska guiden. Litet kort, vilket är bra då grafikkortets fläkt inte täpps till. Höjde farten markant till/från mitt intranät, jag tror att flaskhalsen nu är själva datorn och andra delar av hemmanätverket, vilket gjorde att hastigheten inte kom upp i mer än 400-500 Mbit/s, men jag är inte så kinkig så det är mer än godkänt jämfört med ca 70-80 Mbit/s som jag toppade med mitt gamla FE-kort. Även vanliga surfandet (adsl) fick sig en boost, en liten bonus som jag inte hade räknat med. Se till att du köper version 2.0 om du behöver lågprofilsplåt, men gissningsvis är alla som säljs nu med den versionen. För det priset (under 100 kr), ett kap!
*Redigerades 8 år sedan
e
ealmen

15 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Gör vad den ska, och fungerar problemfritt. (Endast fullprofils-plåt medföljer, så den är ej användbar i lågprofil-chassien.) EDIT: Köpte ett till kort, och denna gång medföljde en extra lågprofil-plåt så att den passar både i normala och lågprofil-chassien. Vet ej om det är blandat, eller om alla nu för tiden har lågprofil-plåt. Står Ver:2.0 på denna koartong, men jag har inte kvar den gamla kartongen att jämföra med.
*Redigerades 8 år sedan
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Det står på prisjakt att kortet är Lågprofil men det följer ej med någon lågprofil stålbit att byta till
*Redigerades 9 år sedan