Kategorier
Prisjakt

Yamaha WXAD-10

Yamaha WXAD-10

  • Användningsområde: Musik
  • Bluetooth
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Yamaha WXAD-10

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(44 omdömen)
5
(20)4
(20)3
(2)2
(0)1
(2)
Sorterat efter datum
l
larsen6

2 omdömen

5 dagar sedan
Skräp! Köpte en enhet på Dustin men lyckades ej få den att koppla upp på WIFI eller med TP-kabel. Dustin hade ingen aning om vad felet var och Yamaha skickade några tips som inte funkade. Tips: sök på nätet och skåda hur många som har detta problem. Returnerade och köpte Audio Pro Link 1 som installerades som en dröm.
Sohlio
Sohlio

255 omdömen

en månad sedan
Haft denna sen 25dec och är väldigt nöjd. Otroligt enkelt att använda och att komma igång med den. Fått en osmart förstärkare till å bli smart! Lätt å streama allt från Spotify, Tidal till webbradio m.m
k
kobebryant69

37 omdömen

8 månader sedan
Har bara haft den i två dagar, men jag är helt sjukt nöjd. Superbra ljud och så får den gamla stereon från 90-talet nytt liv i och med att jag kan koppla in den i förstärkarens Aux-uttag och streama musik till stereon. Att den spelar ljudet via wifi istället för Bluetooth gör stor skillnad. Har provat 4 olika Bluetooth-högtalare för upp till 5000 kr, men då jag fick koppla denna till den vanliga gamla stereon blev ljudet enormt mycket bättre.
b
blahblah

51 omdömen

9 månader sedan
Väldigt nöjd med ljudet utifrån priset och att den kan drivas av USB ifrån förstärkaren. Appen är bra när allt fungerar och spelar gärna musik ifrån nätverket. Däremot så har det strulat en del med firmwareuppgradering och upptäcka enheten över Wi-Fi ibland. Över Ethernet har det inte varit samma problem så det kan vara mitt nätverk, men har testat två olika routrar och varit samma sak. Kan du köra trådat så är det ett av de bättre alternativen.
Alucinor
Alucinor

148 omdömen

2 år sedan
Så otroligt nöjd! Istället för att uppgradera gamla analoga tvåkanals-förstärkaren kan jag nu streama bla Spotify via denna! Ljudet är felfritt, installationen superenkel och Yamahas musiccast-app är toppen! Ångrar inte mitt köp en sekund!
S
Steelis

28 omdömen

3 år sedan*
Verkar funka bra! Inte provat så mycket än.. Men den gör att min Yamaha soundbar bli uppkopplad via Musiccast till mina andra högtalare.
*Redigerades 3 år sedan
e
elvisfernando

1 omdöme

3 år sedan*
Smidigt format, enkel att installera och användarvänlig!
*Redigerades 3 år sedan
b
badsant

1 omdöme

3 år sedan*
Hade svårt att installera den.
*Redigerades 3 år sedan
a
asemalene

1 omdöme

3 år sedan*
Den fungerar fin fin. Det är lätt att byta låtar och modernisera gamla högtalare.
*Redigerades 3 år sedan
A
Arlebrand

2 omdömen

3 år sedan*
Bra sak som verkligen är prisvärd. Nu kan vi använda våra högtalare igen på ett bra sätt. Sparsam manual annars inget att tillägga. Rekommenderas varmt.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1