3M Peltor WS Alert XPI Headband

3M Peltor WS Alert XPI Headband

  • Junior/Senior: Senior
  • Fästanordning: Huvudbygel
  • Funktioner: FM-radio, Bluetooth, Mikrofon
Rank 1 i Hörselskydd
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

3M Peltor WS Alert XPI Headband

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

2.3 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2020-03-15
M
Maffs(5 omdömen)
Som nämnts tidigare så finns ett extremt irriterande brus som framkallar huvudvärk. Har tidigare köpt och lämnat tillbaka ett par WS Alert XP av exakt samma anledning, och även testat ett par andra med samma problem. Är det bara jag som är kräsen eller hur kan dessa vara så populära? Om det nu går att få bort med en firmwareuppgradering är det ju riktigt kasst av Peltor fortsätter sälja dessa exemplar och hoppas på att kunderna inte ska märka det. + Bra batteritid. + Bra ljud, frånsett bruset. - Puffskyddet trillade av och försvann väldigt snabbt. - Bruset gör dem obrukbara. - Enormt överprisad teknik, man får inte mycket för pengarna. - Krångliga menyer och navigering.
2020-02-27
M
Matte-patte(2 omdömen)
Jag är inte det minsta imponerad av dessa. Dålig bluetooth anslutning, klipper ljudet om jag går mer än 2-3 meter från telefonen med fri sikt. Ibland klipper ljudet bara av att jag har telefonen i fickan. Det hörs även ett konstant brus oavsett om man lyssnar på radio/strömmar via telefonen eller bara har dom påslagna. För ca 4000kr Borde de vara bättre. Dessa får hoppa tillbaka till butikshyllan!
2019-08-05
D
Dannetengan(2 omdömen)
Kopplar ifrån när motparten svarar vid telefonsamtal. Stänger av sig själv vid anslutning till telefon eller komradio. Har lämnat in men samma problem. Sjukt dyr och så flera problem. Inte värt priset
2019-02-23
K
Kosika(47 omdömen)
Helt klar det bästa man kan ha när man jobbar i bullriga miljöer. Bra dämpning, bra medhörning och bra bluetooth. Perfekt att kunna koppla 2 telefoner samtidigt, jobb och privat. Kör med laddbara batterier och har bra batteritid. Ett par dagar minst. Ändå negativa är att dom stänger av efter 1 timme om man inte rört någon knapp, men sparar ju ström om man inte har dom på örat
2018-01-15
Redigerades 2018-02-09
e
erlton(1 omdöme)
Har precis fått hörselskydden och märker direkt att det är ett kraftigt grundbrus så fort jag startat hörselskydden. Ökar jag volymen på medhörningen så den hamnar på normal nivå så är bakgrundsbruset outhärdligt. skickar info om detta till butiken där jag köpt dom och får till svar att de måste in till Peltors service center för mjukvaruuppdatering då det finns en bugg som gör att vissa enheter kan få brus/pipljud. Ber om att få ett par nya direkt för jag tycker inte man ska behöva skicka nya produkter på repatation/service och får till svar att de inte vill skicka mig ersättningslurar för då är risken stor att jag får samma fel igen....det betyder att Peltor medvetet säljer varor som har kända brister som de har en lösning på utan att återkalla dessa från sina återförsäljare, vilket i mina ögon är direkt oansvarligt mot sina slutkunder. jag kommer med mer uppdateringar när jag fått dom uppdaterade eller utbytta för jag hoppas att det är en jättebra produkt när de fungerar som de ska... ..men nu är det upp till Peltor och proffsmagasinet där jag köpt dem att lösa detta snabbt och smidigt 2018-02-09 Efter några turer med proffsmagasinet fick jag dom utbytta mot ett par nya, dock inte med senaste mjukvaran. Dessa var bättre men om man sänkte radiovolym och medhörning helt till minsta läget (Av) för att endast ha ljud om man får ett samtal på telefon (blåtand) så var det fortfarande ett irriterande grundbrus helatiden. Då skrev jag en fråga på chaten på 3M peltor communication solutions facebooksida och dagen efter blev jag kontaktad av en tekniker på 3M. Han förklarade att den nya mjukvaruuppdateringen löser problemet med grundbrus när man har radio och medhörning avstängd och endast har blåtand aktiverad men ingen aktivitet. Alltså precis de problem jag hade med mitt andra par. Han var mycket tillmötesgående och ordnade så att jag igår fick ett par nya lurar med nyaste mjukvaran. och dessa blir helt tysta om man sänker radio och medhörning helt. man hör dock ett litet brus när man klickar upp volymen på medhörningen men då måste det verkligen vara knäpptyst i omgivningen för att man ska störa sig på det.
Sida 1