Prisjakt

Denon AVR-X2400H

Denon AVR-X2400H

  • Surroundtyp: 7.2
  • Automatisk kalibrering med mätmikrofon
  • Ljudformat: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos, DTS:X
Bevaka
Jämför

Denon AVR-X2400H

Omdömen

Produktbetyg

4
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 omdömen

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Hellaraiser
Hellaraiser

12 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Bytte upp mig till nyare genom denna från Denon AVR-1802, snacka om att levt på stenåldern lite väl länge. Mycket bra ljud, HDMI funkar utan problem, Spotify startar och slår på förstärkaren själv om den inte är på, allt funkar smidigt. Sjukt nöjd kort sagt =)

p1er
p1er

138 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Bra instegsprodukt för surroundljud.

IamDavej
IamDavej

213 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*

Bytte upp mig från Denon AVR-1911, köpt för ca. 7 årsen. Jag behövde fler HDMI och 4K och det har den! 8 st närmare bestämt. Trots svårigheter i att jämföra ljud mellan 2 enheter är jag rätt säker på att jag bra mycket mer kraft och tryck i ljudet samtidigt som det låter mer dynamiskt. När jag för 7 årsen valde just Denon testade jag de flesta förstärkare i samma prisklass av olika märken. Denon var överlägsen de andra i kraft men kanske inte renlighet. Det där är ju tycke och smak. Dock nu med 2400 tycker jag att även renligheten är där. Livemusik låster verkligen live och oväder låter som att det regnar och åskar i vardagsrummet. Jag kör min Denon med Dynavoice DF-8 (bra grejer) och jag är rätt säker på att inte kan få mycket bättre ljud än så i denna prisklass. Negativt är dock att Spotify inter verkar funka "out of the box". Jag har hittat lösningar på nätet men ej testat. Kör på chromecast så detta är ej ett problem för mig. Återkommer efter längre inspelning. Jag måste sänka betyget på grund av fler problem: 1. Främre HDMI fungerar inte med alla källor. (SNES mini) 2. Spotify fungerar inte om man inte är nätverkstekniker och kan allt om IP, DNS, Servrar mm. 3. Inkoppling av HDMI till ARC kanal på TV gör att 4K-källor slockar när man går in i menyer. För Xbox One S slockar bilden ALLTID i menyer vid 4K. 4. Bilden flimrar vid byte av källa. Jag har kontaktat HiFi-klubben och hoppas få svar på varför dessa problem finns och om mitt exemplar är defekt. Ljudet är dock fantastiskt och de problemen som finns är oftast inget som påverkar. Uppdatering igen: Problem 1: Det ska ha med kopieringskyddet att göra som ser annorlunda ut på främre ingången. Lösning: Använda bakre ingång. Den främre är tänkt för videokameror mm. för snabbkoppling. Problem 2: Fabriksåterställning ska lös problemet, har ej testat än. Problem 3: Står om det i manualen. Meny kan ej visas samtidigt som 4K signal, gäller även dyrare förstärkare och motsvarande Marantz (som är i princip samma apparat). Jag höjer en stjärna eftersom "det ska vara så". Problem 4: Verkar flimmra till ibland då man byter källa, har förmodligen med bilprocessning för olika typer att källor att göra. När den hoppar från 1080p till 4K och inte längre behölver processa "dålig" bild. Sammanfattat: Problemen är inga riktiga problem. Ljudet låter helt underbart och det är det viktiga. 9/10 på grund av nämnda orsaker.

*Redigerades 4 år sedan
O
Ocelot

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*

Hitills väldigt nöjd. Inhandlat på black friday för 6k. Har gett min anläggning en helt ny verkningshöjd. Presterar väldigt bra både i film och musik. Najs med inbyggt heos med stöd för alla möjliga musikappar.

*Redigerades 4 år sedan