Kategorier
Prisjakt

Denver PFF-1010

Denver PFF-1010

  • Bildstorlek: 10.1 tum
  • Upplösning: 1280x800
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Denver PFF-1010

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
D
Delta99

13 omdömen

ett år sedan
Funkar kanon! Rekommenderas. Har haft flera fotoramar genom åren och tekniken blir hela tiden bättre. Bäst hittills. Denna hanteras enkelt genom WiFi och pekskärm, vilket underlättar all hantering. Har även finesser som schema, bjuda in andra tex min mamma att lägga upp en bild från en pågående resa. Har inte testat att lägga upp de fullstora filerna från min DSLR, 15-30 MB styck, tror det är att begära för mycket. Jag krymper dem innan jag lägger upp dem.
3 år sedan*
Bra idé men dåligt insikt. WiFi har problem att ansluta till vissa routrar oavsett 2GHz / 5GHz. Tillgängligt inbyggt minne är endast 5 GB istället för 8 GB som annonseras. SD-kort kan endast användas som säkerhetskopia för internminnet - vilket gör det helt värdelöst. Appen tillåter inte att ladda upp mer än 9 bilder åt gången. Datum och tid då foto laddades upp till ram används istället för datum och tid då fotot togs. Inget mjukvarosupport för gif-foton.
*Redigerades ett år sedan

Google

ett år sedan
Fungerar som det ska. Du kanske vill läsa om vad du kan förvänta dig av produkten. Detta är inte en ram, inte en videospelare.

Google