Nintendo Classic Mini SNES

Nintendo Classic Mini SNES

  • Inbyggd lagringskapacitet: 512MB
  • Lanseringsår: 2017
  • Mediatyp: Ingen
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Nintendo Classic Mini SNES

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.1 / 5
(33 omdömen)
5
(19)4
(9)3
(4)2
(0)1
(1)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
2 år sedan
Det enda som inte gör detta till en solklar 5a är att inte Chrono trigger är med. Annars en fantastisk liten låda med nostalgi.
2 år sedan
Bra produkt i det hela, det som stjälper det för mig är lag och undermåliga handkontroller. Mest specifikt upplevde jag problem med street fighter.
2 år sedan
Bra och trevlig konsol. Den används flitigt här hemma. Tyvärr så dog den efter tre veckor och fick lämnas in och den var på Bergsala i 4 veckor "i väntan på reservdelar". När jag sedan fick tillbaka den så stod det i pappren att det inte var något fel på den. Mycket underligt. Men den fungerar bra nu igen. Kontrollerna är bra och urvalet av spel är bra. Jag saknar bara en titel: Super Mario All-Stars. Skulle vilja prova "The Lost Levels"
2 år sedan
Saknar Chrono Trigger vilket är det största besvikelsen ;(
3 år sedan
*Redigerades 2 år sedan
För det här priset är det bara o köpa! 2 HK med knappt 1.37 m sladdlängd (dubbelt så långt jämfört med snålpaketet NES Classic MIni där det dessutom bara medföljer 1 HK) och är i mycket bra kvalitet. Du kommer dock vilja köpa till 2st 1.8m förlängningssladdar (ca 150 kr inkl frakt från Wish). Via det idag MYCKET välutvecklade PC-programmet Hakchi kan man mecka till sig fler spel till både SNES, NES, Mega Drive göra den till din fulländade nostalgimaskin. Helt oslagbart! En Raspberry Pie + skal + hdmi + 2 bra HK känns inte längre lika värt mödan när den här fungerar på pass bra med Hakchi.
2 år sedan
En riktig toppenpryl för den som älskar klassiska tv-spel! Det enda som egentligen är dåligt med den är att Nintendo har varit snåla med antalet spel som de integrerat och att kablarna är alldeles för korta till kontrollerna. Båda grejerna går dock enkelt att råda bot på.
2 år sedan
Jag och gumman är helt lyriska... kidsen fick denna i julklapp, men gissa vilka som spelar mest? Inte är det barnen iaf :-P
2 år sedan
Riktigt bra. Kan rekommendera starkt för alla Snes fans.
3 år sedan
Väldigt bra (och prisvärd nu när den börjar leta sig ner under tusenlappen). Scanlinjerna är väldigt svaga i jämförelse med de man kan få via OSSC eller Framemeister med vanlig SNES, men de är helt ok bara man hackar den och stänger av filtret som gör bilden suddig i crt-läget. Även med suddigheten är det faktiskt ok sett till priset, men det är så lätt att hacka att man lika gärna kan göra det och ta bort suddigheten. Smidigt menysystem och väldigt lätt att lägga in fler spel, förutsatt att man har tillgång till en windowsdator så man kan köra programmet man använder för att lägga in spelen. Toppen att alla spelen är 60Hz så man slipper uppleva den hoptryckta bilden och slow motion från barndomens usla pal-konverteringar.
3 år sedan
Fantastisk spelmaskin fullmatat med riktigt bra spel. Spelkontrollerna är enligt mig bättre än de jag har till min gamla SNES. De nya är lite sträva i ytfinishen vilket gör att de ligger bättre i handen. Sedan är spelbiblioteket riktigt bra. Jag hackade dock min för att kunna lägga in spel som enligt mig saknas, exempelvis Chrono Trigger och Turtles in Time. Med hacket kan du även komma till startmenyn utan att behöva resa sig ur soffan. Mycket smidigt. Emuleringen av ljud och bild är verkligen perfekt, finns inget att klaga på öht.
Sida 1