TP-Link Deco M5 Whole-Home WiFi System (3-pack)

TP-Link Deco M5 Whole-Home WiFi System (3-pack)

 • 2.4GHz
 • 5GHz
 • Trådlöst nätverk
Rank 17 i Routrar
Jämför pris på alla TP-Link Routrar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
TP-Link

TP-Link Deco M5 Whole-Home WiFi System (3-pack)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • 2.4GHz
 • 5GHz
 • Trådlöst nätverk
TP-Link

4 av 5 stjärnor

Baserat på 36 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-08
  G
  Göran Oskarson(1 omdöme)
  Lättinstallerat med suverän täckning och stabilitet. Rekommenderas!
  2019-04-16
   C
   Christer Björklund(2 omdömen)
   Lättare system att installera får man leta efter. Nu har jag testat det en tid på rekommendation och jag måste faktiskt säga att det uppfyller alla mina krav på ett säkert och smidigt system. Alla mina döda områden är lösta. Så nu kan även jag rekommendera systemet varmt.
   2019-04-12
    S
    Stefan Öberg(10 omdömen)
    Med TP Links Deco M5 gick det att få täckningen i det trådlösa nätverket överallt hemma. Sovrummen var obefintligt och källarn lika så. Nu har jag testat Deco M5 en tid på landet och är nöjd och låten, dålig täckning är ett minne blott.
    2019-03-20
     r
     ramis123(3 omdömen)
     Har haft detta system sedan November 2017 och till en början kändes det halvfärdigt men en rad "självklara" funktioner som saknades. Sedan dess har det mognat och jag har varit mycket nöjd med det då det gett mig bra täckning i hela huset (trähus, ca 150kvm) och även på tomten. Hade jag skrivit denna recensionen för en månad sedan hade det utan tvekan varit full pott men tyvärr släppte TP Link en uppdatering för ca tre veckor sedan som man sedan drog tillbaka snabbt. Uppdateringen har mer eller mindre gjort systemet oanvändbart. Istället för att skicka ut en ny uppdatering som löser problemen så har man inte gjort något alls. Detta har inget med Deco som produkt att göra men jag skulle tänka mig för innan jag köper något alls från TP Link i fortsättningen. Tilläggas ska att de som köper systemet idag slipper den felaktiga mjukvaran men man ska ju ha i åtanke att de (TP-Link) förmodligen kommer reagera lika långsamt nästa gång något strular.
     2019-02-16
      B
      Bjorn Cannerborg(1 omdöme)
      Vilket lyft mot vår gamla lösning med en router och en extra access punkt! Snabbare att koppla upp en enhet, snabbare hastighet och bra överlämning mellan noderna. Enda nackdel är att jag inte hittade någon indikation på optimal placering, samt att det saknas väggfäste.
      Sida 1