TP-Link Deco M5 Whole-Home WiFi System (3-pack)

TP-Link Deco M5 Whole-Home WiFi System (3-pack)

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
TP-Link

TP-Link Deco M5 Whole-Home WiFi System (3-pack)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(39 omdömen)
5
(26)4
(3)3
(3)2
(3)1
(4)
Sorterat efter datum
2 månader sedan
Har haft dessa i 6 månader och allting har funkat precis så enkelt jag hade hoppats att det skulle funka. Jag köpte dessa för att de har uttag för tp-kabel så att det går att dra kabel till accesspunkterna. Jag har kabel till alla tre enheter och det ger mig bra wifi i hela huset. Att gå mellan accesspunkterna går smidigt och inga avbrott märks om jag går mellan källaren och övervåningen. Kan inte göra annat än att rekommendera denna produkt.
9 månader sedan
Har haft den här routern sedan början av 2018 och är väldigt nöjd. Vi använder dem i ett ca 200 kvm stort hus där vi tidigare behövt använda två routrar för att nå hela huset, något som är oerhört irriterande. Dessa routrar skapar tillsammans ett enda nätverk där nyare enheter sömlöst kan byta mellan dessa utan att du märker något alls. Det finns dessutom en väldigt bra app till, där du kan styra det mesta du behöver. (Som lite mer teknisk så uppskattar jag den ganska mycket då det finns en hel del inställningar). Den är oerhört användarvänlig. Har knappt haft något problem alls med prestanda eller liknande.
9 månader sedan
har haft Deco M5 i ca 2 år. den bara fungerar och fungerar. Vi har vill på ca 180 kvm som är byggd på 60-talet. betongväggar verkar inte vara problem. i grabbens rum där det går mest netflix, Youtube och TV funkar det perfekt trotts att den pucken inte är kopplad med kabel utan trådlöst. jag har wifi absolut i alla rum + uppfarten där jag vill ha wifi. vi har ca 25 saker uppkopplade samtidigt men aldrig märkt något problem trotts att det ibland streamas på 3 TV apparater samtidigt. Använder en puck som Router. en stjärna mindre för jag saknar lite inställningar som t.ex. VPN server, begränsa fart på gästnätverk etc. allt som allt mkt bra mesh men skulle välja M9 om jag handlade idag. den har extra band mellan puckarna och därför skulle jag välja den.
ett år sedan
*Redigerades 9 månader sedan
Med TP Links Deco M5 gick det inte att få täckningen i det trådlösa nätverket överallt hemma, hastigheten räckte inte så köpte storebror M9 istället. Det blev bättre men den tappar hastighet mellan puckarna.
ett år sedan
*Redigerades 9 månader sedan
Lättare system att installera får man leta efter. Nu har jag testat det en tid på rekommendation och jag måste faktiskt säga att det saknar mycket av det man kan önska som storebror M9 har. Täckningen är sådär och har fått installera fler än 3 puckar.
ett år sedan
Enkelt att installera. Stabilt. Prisvärt.
ett år sedan
Lättinstallerat med suverän täckning och stabilitet. Rekommenderas!
ett år sedan
Har haft detta system sedan November 2017 och till en början kändes det halvfärdigt men en rad "självklara" funktioner som saknades. Sedan dess har det mognat och jag har varit mycket nöjd med det då det gett mig bra täckning i hela huset (trähus, ca 150kvm) och även på tomten. Hade jag skrivit denna recensionen för en månad sedan hade det utan tvekan varit full pott men tyvärr släppte TP Link en uppdatering för ca tre veckor sedan som man sedan drog tillbaka snabbt. Uppdateringen har mer eller mindre gjort systemet oanvändbart. Istället för att skicka ut en ny uppdatering som löser problemen så har man inte gjort något alls. Detta har inget med Deco som produkt att göra men jag skulle tänka mig för innan jag köper något alls från TP Link i fortsättningen. Tilläggas ska att de som köper systemet idag slipper den felaktiga mjukvaran men man ska ju ha i åtanke att de (TP-Link) förmodligen kommer reagera lika långsamt nästa gång något strular.
ett år sedan
Vilket lyft mot vår gamla lösning med en router och en extra access punkt! Snabbare att koppla upp en enhet, snabbare hastighet och bra överlämning mellan noderna. Enda nackdel är att jag inte hittade någon indikation på optimal placering, samt att det saknas väggfäste.
2 år sedan
2019-02-05 Köpte dessa för ~2300 kr för några dagar sedan. Har ännu inte upplevt några som helst problem med dem, installerade och uppdaterade dem strax efter installation. + Enkel installation via appen + Enkelt att uppdatera firmware via appen + Enormt bättre täckning än min gamla Asus RT-N66U som sjöng på sista versen + Enkelt att låsa IP-adresser samt sätta upp port forwarding via appen + Snygga - Inget back haul-nät, men det visste jag ju när jag köpte dem samt för det priset är det svårt att kräva - Kan ej vägg/tak-monteras. Det är lite synd då formen borde lämpa sig för det. Ruggigt nöjd än så länge. Återkommer om de börjar bete sig märkligt.
Sida 1