Ultimate Ears UE Wonderboom

Ultimate Ears UE Wonderboom

 • Bluetooth
 • Batteridrift
 • Effekt: 17 W
Jämför pris på alla Ultimate Ears Mobilhögtalare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Ultimate Ears UE Wonderboom

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Bluetooth
 • Batteridrift
 • Effekt: 17 W

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 19 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-06
Redigerades 2019-07-23
  Bogge(219 omdömen)
  För 500-600 kr är den mycket bra 👍🏻. Tycker inte UEs andra Bluetooth högtalare imponerat men detta var en riktigt positiv överraskning. Den spelar rent och rätt högt för sin storlek, både mellanregister och diskant låter bättre och klarare än andra UE högtalare jag lyssnat på. Och basen är ok med tanke högtalarens storlek. Wonderboom har bättre tonalitet jämfört med den dova avrullade klangen från andra UE högtalare. Battertiden är rätt bra så där finns inget att klaga på för min del. Och att den är väderskyddad känns tryggt om man glömmer den ute i regnet eller använder den i närheten av vatten. Tog ett tag innan jag hittade volymknapparna bara 🙈. Ingen aux in endast Bluetooth, lite synd då det är bra att ha ibland.
  2018-11-12
  Redigerades 2019-07-21
   s
   starcooler(101 omdömen)
   I förhållande till andra talare av samma typ så har den klumpig format som inte passar i nån ficka eller mindre väska, hårda knappar och högt pris! Antingen gillar man den eller inte! Formatet drar ner betyget lite. Denne låter mycket bra inom alla frekvenser och det var ett fynd för lågt pris för 500 skoj, annars skulle jag aldrig ge 800 för en klumpig UE :/ Ljud vid avstängning/påslagning är lite irriterande och hög plupp plopp flipp...så glöm att kunna starta den tyst när någon i rummet intill är känslig. Klumpen och start/stopp drar ner en stjärna.
   2019-03-26
    pjappelq(72 omdömen)
    Mycket ljud i liten högtalare! När den här högtalaren kom på posten blev jag först förvånad över hur liten högtalaren var men sedan lika förvånad över hur bra ljudet kunde vara i en så liten högtalare. Bra bluetooth som inte tappar ljudet som flera andra mobilhögtalare jag testat. Du ska tydligen kunna bada med högtalaren också, det har inte jag gjort men skönt att veta att den tål vatten när man tar med den till parken eller stranden.
    2018-12-03
     S
     Sweetie(26 omdömen)
     Alltså WOW! Vilket ljud! Enkel att parkoppla med mobilen och ljudet är faktiskt jäkligt bra för att va från en sådan liten högtalare! Inte hunnit testa dess tålighet men om den tål allt den sägs göra så är det ju ännu mer fantastiskt! Löp o köp!
     2018-10-15
      F
      Fågelvalp(5 omdömen)
      Med tanke på storleken och prislappen (700-800 SEK) är denna mojäng fantastisk. Bra bas, kan spela relativt högt, bra batteritid. Trevlig att ha på mitten av matbordet när man har gäster och sitter ute i trädgården. Grannarna lackar inte ur, för man behöver inte spela så högt för att alla ska kunna höra tack vare 360-funktionen.
      Sida 1