Kategorier
Prisjakt

Asus RT-AC66U B1

Asus RT-AC66U B1

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Asus

Asus RT-AC66U B1

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.7 / 5
(4 omdömen)
Sorterat efter datum
S
Sergej

3 omdömen

ett år sedan
Köpt cirka 2 år sen från inet, funkar stabilt, har inte behövt starta om den. Bästa router för pengarna.
L
Lidodido

26 omdömen

2 år sedan
Lite bökigt konfigurationsgränssnitt (ologisk placering av port forwarding kan jag tycka, t.ex) och lite synd att antennerna inte går att skruva loss, om det nu skulle behövas. Funktionellt är jag dock nöjd över att äntligen ha löst alla problem med täckning och stabilitet som min Linksys EA6700 har gett mig. Det skulle ju vara en värstingrouter, men jäklar så dåligt den har fungerat. Får klart bättre resultat på bredbandskollen med denna, både på 2,4GHz-nätet och 5GHz-nätet. I de köket där sambon klagat i över ett års tid på dålig täckning på 2,4GHz trots olika placeringar av routern och försök med olika kanaler ger denna router mig bra uppkoppling på 5GHz-nätet. Köpte 2st för att köra Mesh-nät men räckvidden är så pass fenomenal att den andra kommer nog aldrig att behövas.
K
Kvasi

94 omdömen

3 år sedan*
B1-versionen av AC66U är samma hårdvara som AC68U, samma dual core på 1Ghz, har usb 3. Fast har en mindre låda och vettigare placering av portarna om man vill hänga på väggen. Dvs samma låda som den gamla modellen. Grymt bra prestanda, men det vet vi ju sen tidigare om AC68U. Endast småsaker i mjukvaran som gör att den inte får 10/10.
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
Hade en vanlig AC66U Merlin för ett par år sen, som efter mycket goda erfarenheter såldes för att gå över till mobilt. Efter det visat sig att surfmängden inte räckte till, återskaffades fast fiber tillsammans med denna "B1" och ett D-Link DWA-582. Nätverkskortet blev snabbt garantiärende då det tappade mottagning och saktades ned. Efter ett PCE-AC68 PCI installerats försvann nedkopplingarna, men jag får fortfarande oregelbundna korta "delays" och tvekningar innan olika webbsidor öppnas, vilket aldrig hände på den gamla routern. Är ganska missnöjd, ska testa Merlin firmware och se om det gör någon skillnad. Routern står lite drygt en meter från datorn, med helt öppen sikt, och antennerna spikrakt mot varann. Bredbandskollen ger 93,48/85,89 Mbit på 100/100 med 3.75ms svarstid.
*Redigerades 3 år sedan