Kategorier
Prisjakt

Philips FC9331

Philips FC9331

  • Typ av dammsugare: Golvdammsugare
  • Dammbehållare: Utan påse
  • Ljudnivå: 76 dB
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips FC9331

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.4 / 5
(4 omdömen)
Sorterat efter datum
t
typerage

1 omdöme

22 dagar sedan
Förlåt men alla "positiva" recensioner här är enligt min åsikt inte riktigt befogade. Jag inhandlade denna dammsugare just pga av dessa recensioner och gissa om jag blev negativt överraskad! Det är ingen "premium" kvalitet på denna produkt. -Högljudd (kanske en vanesak men jämför med vår gamla Electrolux och den var viskande tyst i jämförelse) -Kort sladd (en miss från mig, men en sladd ska absolut inte vara mindre än 9m. Denna har 6!). Sladden har dessutom alldeles för hög friktion och förlängs inte naturligt när du drar dammsugaren utan du måste manuellt med handen förlänga hela tiden och anpassa. -Sugförmågan är ok och absolut inte mer än så! -Reglaget vid skaftet gör en tokig då man alltid kommer åt den oavsiktligt och ändrar inställning/lägen och därmed sugförmåga. Denna borde inte vara så lätt att dra fram o tillbaka. Lite mer motstånd mellan lägena tack! -Borstmunstycket är allt annat än bra. Klen och "tunnhårig". Värdelös på möbler. Den smarta placeringen är inte så smart alla ggr då man kommer åt den hela tiden och när man ska ändra lägen/längd på röret. För mkt knappar/klick koncentrerade på ett o samma ställe. -Väger alldeles för lite och välter bara omkring när du ska dra den. Vet inte riktigt vad ni andra haft för dammsugare innan, men dessa kan inte ha varit särskilt bra (läs riktigt dåliga) med tanke era goda omdömen för denna produkt! Om jag rekommenderar denn produkt? Absolut inte!
damst
damst

385 omdömen

5 månader sedan
Riktigt positivt överraskad över denna dammsugare. Gör jobbet riktigt bra och med mycket bra sugförmåga. Bra med tillbehör. Bra inställningar för golv respektive mattor/möbler. Enkel att tömma och hålla ren. Inte allt för högljudd. Ett riktigt bra köp, speciellt för detta pris.
R
Ralacs

3 omdömen

9 månader sedan
Det här är vår andra påslösa dammsugare i rad och vi inser nu vilken obeskrivlig skillnad det är mellan denna och vårt billigare tidigare försök med cylinderbehållare på ryggen (Ufesa Bagless). Sugförmågan är minst tre gånger så stark, gediget byggd och känns definitivt som en premiumprodukt. Allt är mycket genomtänkt, smart lösning med utfällbar borste på kopplingen framför handtaget. Lätt att komma åt saker som sugs upp av misstag. Lång sladd. Munstycke är smaksak, men vi är trogna vår gamla Twinner. Aldrig mer påsar!
F
Fluke

20 omdömen

2 år sedan*
Allergivänlig och påslös. Bra sugförmåga på mattor. Påslös gör det enkelt att tömma då det blir mycket hundhår, och lätt att plocka upp legobitar och dylikt som råkat följa med. Låg tyngd gör det lätt att flytta, men det lätt böjda munstycket har svårt att komma åt i hörnen.
*Redigerades 2 år sedan