Philips 65PUS7502

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (182)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Alla verkar höja denna Tv till skyarna!
  Visst, bilden är i toppklass. MEN, jag som använder Plex dagligen gör TVn oduglig för mig. Plex är oanvändbart med denna TV. Bilden blir svart, det bara laggar, ljudet klickar m.m. Finns en workaround för detta. Då kör man endast stereo och en bitrate på max 2mb. Kvalitén blir som en dassig VHS video. :(
  Dessutom har denna TV Google Assistant inbyggt eftersom det är en Android TV, men ingen röst funktion för detta finns på fjärrkontrollen. Så varje gång du går in i en app på TVn så ska du prata med fjärrkontrollen. Ett exempel är Youtube.
  Ringde till Philips och klagade på detta och undrade om man kunde uppgradera sin fjärr från en nyare TV eller om dem hade någon annan lösning. Jag fick rekommendationen att lägga in deras app på telefonen. Dem visste inte ens om man kunde avaktivera Google Assistant på TVn.
  Dåligt av Philips att inte ha detta i fjärren eller lägga in så att man åtminstone kan stänga av Google Assistant på TVn.
  KÖR NI PLEX OCH ABSOLUT VILL ANVÄNDA GOOGLE ASSISTANT SÅ TÄNK ER FÖR!

  TVn får dock ett ganska högt betyg av mig. Bilden är verkligen skarp och fantastiskt! Något problem med svärta eller backlight upplever jag inte alls. DEt svarta är svart!
  Plex appen är faktiskt Plex fel som inte har gjort den kompatibel med Philips modeller. Google Assistant kan jag leva utan.
 • Alla omdömen

 • Ganska dålig
  5 dagar sedan
  Har returnerat 2 st. Spricka i skärmen, pixelfel och böjd skärm.
  Vertical Banding på båda, som syns tydligt vid tex ishockey och fotboll.
  Svärtan är sämre än min gamla plasma men ok om man inte släcker ner helt.
  Amblighten döljer också sämre svärta
  Klar bild med bra flyt i snabba rörelser.
  Tror det är svårt att få en utan vertical banding. Kollar man inte på sport så funkar det kanske.

  Kommer att byta modell . . .
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Helt klart nöjd efter 3 veckor.
  Bilden är riktigt bra. Har inte märkt nå clouding.
  Android fungerar bra det lilla jag använt det hittills. Ambilight är så snyggt så det va nästan så jag tittade mer på det än filmerna första dagarna. Jag gillar fjärrkontrollen men det skulle ha varit belysning i den. Det ända minuset som gör att den inte får fullt betyg är att min 8 tb externa hårddisk fungerar inte eftersom Philips tycker att det räcker med stöd för max 2 tb diskar. Är det en smart tv som dom kallar det så ska det väl inte vara begränsningar på hårddisk stöd. Dock stöder tv'n diskar upp till 16 tb vid inspelning.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Den är bra mycket.

  Dock stör jag mig på att svart i kontrast har ett vitt sken som är svårt att beskriva...
  Svart är inte helt svart..... Vet inte om tvn får 6 eller 8 i betyg pga av detta.
  Problemet är att den har edge lit och inte back lit....

  Den får 6 i betyg.... Hur folk kan säga att svärtan är spectacular är utom min förståelse....
  Svarta objekt är svartgråvit... Du ser inte heller konturer där det är svart. Blank vit/grå/svart är svärta på denna tv.

  Antingen ljuger folk här eller så vet dom inte vad svart är för färg.

  Lämnade tillbaka tvn efter att fått nog av den dåliga svärtan. Är man petig så är man. 12k för en tv borde ha bättre svärta...

  Detta är till stor del för att det är edge lit.. Dvs ljuset kommer från sidan... Många tv apparater har edge lit... För att det gör tvn tunnare och snyggare... Ett försäljningsknep

  Edge lit är en katastrof för tvn.

  Leta efter en tv med back lit istället
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Magisk maskin, svärta i nära jämförelse med OLED och inte längre seg i menyer eller i appar som föregående årsmodeller från Philips.
  Har haft denna på väggen i en månad och jag är imponerad, kommer tidigare från 65pus7600 som var en bra tv, men i jämförelse med denna märks det att Philips har tagit till sig kritik och börjat göra maskiner som faktiskt lever upp till påståendet "smart-tv".
  Tvn klarar av att spela upp fler videoformat och 4K video via UPnP material från NAS utan att använda KODI eller liknande appar. Netflix 4K + HDR material fungerar också utmärkt och bilden blir helt enkelt enastående.
  Rekommenderar starkt!

  Uppdatering 20171128
  Det som börjar störa mig något är att svärtan inte längre är så bra. Under mörka scener i filmer så blöder skärmen kraftigt och vita punkter, även kallat clouding framstår tydligt. Wifi-koppling hoppar ur ibland och en och annan ofrivillig omstart sker någon gång i månaden. Drar ner betyget till 8/10 istället för 10/10 på grund av detta.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Var så heldig å få teste TV-en igjennom Buzzador! Synes tv-en er stilren og har et clean utseende. Smart delen og bildet er så bra, at tilogmed kjedelige programmer og filmer blir spennende! Er utrolig fornøyd med kjøpet! Har hatt Philips før, og kommer til å fortsette med Philips. Skikkelig kvalitet! Løp og kjøp!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Jag fick chansen att testa denna tv via Buzzador.

  Bilden är riktigt bra och skarp.

  Ambilight var ovant till en början men nu vill jag inte vara utan. Ger ett extra djup och gör det mer behagligt för ögat. Man kan välja om man vill ha ljuset på eller inte och justera nivån.

  Lättnavigerad och tv:n är snabb. Funkar kanon att använda tjänster som youtube med flera. Föregående tv vi hade var rätt seg när det kom till appar och internet. Vi behöver inte längre chromecast då Tv:n har inbyggd chromecast. Så smidigt.

  Netflix finns som knapp på dosan vilket fungerar riktigt bra.

  Vi är nöjda med den!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Jag testade TV: n via Buzzador och är väldigt glad! Otroligt bra bild och bra ljus bakom skärmen. Ljudet är bra och jag är imponerad av fjärrkontrollen har ett tangentbord på baksidan. Med separat knapp för att Netflix också.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Lovely image, så klart, så att du nästan tror ATT man tittar ut genom fönstret! Lätt att navigera i menyn och många av de program finns på förhand. Netflix är redan med en särskild knapp på fjärrkontrollen, lysande! Och Ambilight gör TV-bilden komplett! rekommenderas!