Philips 65PUS7502

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (187)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.32)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Fantastisk TV! Fick chansen att testa denna via Buzzador. Otroligt bra skärpa, riktigt behaglig att titta på tack vare backlighten. Bra svärta och enorm färgdjup. Enkel meny som alla förstår sig på. Denne den snygg. Som gjord för fina filmkvällar! Love it!
  1 månad sedan
 • Perfekt
  Var så heldig å få teste TV-en igjennom Buzzador! Synes tv-en er stilren og har et clean utseende. Smart delen og bildet er så bra, at tilogmed kjedelige programmer og filmer blir spennende! Er utrolig fornøyd med kjøpet! Har hatt Philips før, og kommer til å fortsette med Philips. Skikkelig kvalitet! Løp og kjøp!
  1 månad sedan
 • Perfekt
  Jag fick chansen att testa denna tv via Buzzador.

  Bilden är riktigt bra och skarp.

  Ambilight var ovant till en början men nu vill jag inte vara utan. Ger ett extra djup och gör det mer behagligt för ögat. Man kan välja om man vill ha ljuset på eller inte och justera nivån.

  Lättnavigerad och tv:n är snabb. Funkar kanon att använda tjänster som youtube med flera. Föregående tv vi hade var rätt seg när det kom till appar och internet. Vi behöver inte längre chromecast då Tv:n har inbyggd chromecast. Så smidigt.

  Netflix finns som knapp på dosan vilket fungerar riktigt bra.

  Vi är nöjda med den!
  1 månad sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Har haft Philips länge och alltid gillat ambilighten, dock har jag aldrig haft det på 3 sidor av TVn. Vilken skillnad det är med enm ambilight som skiner uppåt med. Älskar TVn, den är snabb, kör Android OS. Lättnavigerad tv för att bläddra bland kanaler, andra källor etc. Stor tumme upp!
  2 mån sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Fantastisk tv. Inget snack om saken.. om än Ambilight funktionen tar lite tid att vänja sig vid så briljerar den vid olika tillfällen och kommer kort i andra. Fyller rummet på ett mäktigt sätt men kan också vara lite efter i vissa stunder, kanske är mer att den följer det du ser på så snabbt den kan och i vissa fall skulle man kanske haft en funktion där den inte följer exakt vad som händer i bilden.

  Netflix knappen mitt på dosan är riktigt bekväm att använda medans man i android systemet för appar osv inte kan att ladda ner HBO, Viaplay eller liknande appar som skulle göra upplevelsen i TVn ännu bättre.. tv kontrollen i sig fungerar utmärkt för att pausa o spela filmer/serier. Inbyggda cast funktionen fungerar bra men har ett par gånger blivit tvungen att gå över till Chromecast för följsammare sändning. Kan dock bero ner på Sändningens kvalitet eller belastning på servers, högst osäker på vad det berott på.

  Bildkvaliteten då, helt fantastiskt kort och gott. Klicka in dig på Netflix och sök efter Chasing Corals och var beredd på att uppslukas totalt av alla färger som verkligen packar 110% i varje klipp. Och då är det ändå 1080p uppskalat till 4k. Tillsammans med Ambilight funktionen är det en upplevelse utöver det vanliga. Och just det är en styrka utan dess like i denna tv, uppskalningen eller bara \"enkel\" 1080p på tvn ser magnifikt ut. Dock hänger inte alltid streaming tjänsterna med då man får \"Image drag\", eller pixelsläp rättare sagt i en del bilder men långt ifrån alla. Kan hänga på uppkoppling eller belastning på tjänstens server, ingen aning faktiskt.

  4k då, med nyligen uppdaterat Netflix 4K så kan vi titta på ultrakrispiga 4k material i sitt rätta format om än ibland blir det även här pixelsläp/imagedrag. Om det i sig beror på uppkoppling eller streamingtjänsten är en fråga för sig. Men av vad vi sett hittils levereras 4K materialet fantastiskt. Ser fram emot att investera i en 4k spelare och kunna rulla upp 4k Bluray diskar för att få ut maximal effekt ur TVn.

  + bilden är fantastiskt kort och gott.
  + uppskalning av Full HD material är outstanding.

  - Avsaknaden av streaming appar(dvs, konkurrenter till Netflix).
  - Ambilight är en smaksak.
  - Utbudet av 4k Bluray spelare är väldigt litet.
  2 mån sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Tv i världsklass!Den har allt man kan önska sig från en tv och mycket-mycket mer.
  Får högsta betyg i skärpa & ljud.
  Ambilight funktionen gör tv tittandet till en fantastiskt upplevelse och ger vardagsrummet en extra myskänsla.
  Kontrollen är enkel att förstå och navigera runt i.
  2 mån sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Wooow ! Vilken skärpa i bilden !
  Ljudet håller riktigt hög klass och vi bara ÄLSKAR dess ambilight effekt som gör att väggen bakom tv lyser upp i samma färgtoner som den aktuella färgen som visas \"just nu\" på tv skärmen.
  Den här tvn är verkligen något \"extra\" !
  2 mån sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  En fantastiskt elegant TV med en sjukt snabb och enkla SMART-TV funktioner via Android!
  Ambilighten ger bilden en härlig lyxkänsla när man kolla på storslagna filmer framåt småtimmarna
  Kör man Netflix med ett uppgraderat 4k/Ultra HD abonnemang är bilden extremt bra och detta syns framförallt allra bäst när det är ljusa miljöer t.ex en svepande bild över ett tropiskt landskap med det blåaste hav du kan tänka dig.
  Något som jag verkligen uppskattar med PUS7502 är att den har en inbyggd Chromecast vilket möjliggör att streama från sina favoritappar från telefonen rakt till TV utan något som helst krångel.

  Installationen är enkel och man är igång på bara några minuter, tänk dock på att ansluta alla kontaktar innan ni hänger upp den på väggen då flera av kontakterna är svåra att nå när TV väl hänger på sin plats.

  Ett av få bekymmer jag upplever med TV är att när man streamar från sin NAS så kan ljudet mellan TV och Förstärkare/Surroundsystem bli osynkat men detta åtgärdas lättast genom att bara starta om TV.
  3 mån sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Vilken TV!! Den är snygg, smart och ger en otrolig tv-upplevelse. Bilden är klar och fin och ljudet synkar bra med vårt Bose hemmabiosystem. Ambilighten förhöjer upplevelsen ännu ett snäpp! Vi är otroligt nöjda! Det enda vi saknar är en funktion för att synka fjärrkontrollen med vår digitalbox.
  3 mån sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Snygg TV med bra bild, flyt och ljud! Kontrollen är enkel att förstå och Netflix knappen är en personlig favorit! Operativsystemet fungerar bra och är nästan jämförbart med Apple TV. Ambilight höjer TV upplevelsen och ger TV det här lilla extra! Rekommenderas för den som vill ha en smart TV!
  3 mån sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Första känslan är att det är en grym TV. Fick den för bara några dagar sedan och den är enkel att navigera runt i. Gillar att det mesta finns inbyggt och ambilighten går att ställa in utefter ljud eller bild. Återkommer med en noggrannare recension när jag haft den ett tag men för nu får den +++++!
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Magisk maskin, svärta i nära jämförelse med OLED och inte längre seg i menyer eller i appar som föregående årsmodeller från Philips.
  Har haft denna på väggen i en månad och jag är imponerad, kommer tidigare från 65pus7600 som var en bra tv, men i jämförelse med denna märks det att Philips har tagit till sig kritik och börjat göra maskiner som faktiskt lever upp till påståendet "smart-tv".
  Tvn klarar av att spela upp fler videoformat och 4K video via UPnP material från NAS utan att använda KODI eller liknande appar. Netflix 4K + HDR material fungerar också utmärkt och bilden blir helt enkelt enastående.
  Rekommenderar starkt!
  3 mån sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  En unik tv i sitt slag. Ambilight gör att tv:n upplevs större när man tittar på den.
  Lätt installation. Som förstås av ALLA. INTELLEKTUELL med alla de senaste funktionerna. Även fjärrkontrollen har ett tangentbord på undersidan. Dock ej svenska åäö. Ljud kan korrigeras bra för dålig hörsel. 5 av 5
  3 mån sedan
 • Omdömen från andra länder

 • Perfekt
  Jag testade TV: n via Buzzador och är väldigt glad! Otroligt bra bild och bra ljus bakom skärmen. Ljudet är bra och jag är imponerad av fjärrkontrollen har ett tangentbord på baksidan. Med separat knapp för att Netflix också.
 • Perfekt
  Lovely image, så klart, så att du nästan tror ATT man tittar ut genom fönstret! Lätt att navigera i menyn och många av de program finns på förhand. Netflix är redan med en särskild knapp på fjärrkontrollen, lysande! Och Ambilight gör TV-bilden komplett! rekommenderas!
 • Perfekt
  Jag har nu spenderat Philips 4K LED-TV i två månader och upplever det som mycket bra. Bildkvaliteten är stor och omgivningen fungerar bra ger en bra helhetskänsla. Ljudkvaliteten är okej med tanke på att det är integrerat men separat ljudutrustning rekommenderas.

  Installationen är enkel och apps fungera bra.
 • Perfekt
  Philips 4K LED-TV är en mycket bra TV med knivskarpa och naturliga bilder. Det finns en TV som jag verkligen skulle rekommendera någon att köpa om du vill ha en produkt som ger dig en känsla av att sitta i naturen när man tittar på naturprogram. Lätt att spela på väggen från ledlysene förstärker också detta med bilden känns större.
 • Mycket bra
  Efter att ha testat TV för ungefär 3 veckor nu, och efter en hel del användning jag måste säga att det ger tilnforventningene. Bilden är av mycket hög kvalitet, och Ambilight förhöjer detta ytterligare. Ljudet är OK, men vi har valt att köpa soundbar att förbättra den. Har haft vissa utmaningar med OS och alla program.