Samsung QE65Q8C

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (522)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Genomgående är tv:n otroligt bra!

  Jag gillar att fjärrkontrollen är så enkel och stilren och kan styra alla enheter som man kopplar in i tv:n så att man inte behöver ha massa kontroller.

  Designen på tv:n är precis som med kontrollen otroligt stilren och den otroligt smala kanten runt tv:n gör att det känns som att det enbart är en skärm.

  Bildkvalitén är mycket bättre än många andra men kvalitén hänger mycket på att man har bra kvalité på det man kollar på. Även när solen ligger på tv:n ser man bilden väldigt bra vilket är riktigt positivt.

  Trots att du inte ser några högtalare alls på tv:n så har den förvånansvärt bra ljud.

  Bland det bästa med tv:n måste ändå vara att du har alla streamingtjänser direkt i tv:n så du inte behöver koppla in massa andra produkter får att få tag på det. Det blir så himla smidigt och alla apparna fungerar väldigt bra också. Sammantaget får tv:n högsta betyg!
  2 dagar sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Wow vilken TV! Samsung QLED TV har en otroligt snygga och stilrena design. Bildkvalitén är riktigt hög och alla färger får en helt annan dimension, speciellt animerade barnfilmer. Som att vara på bio fast hemma! Ljudet är rent och skarpt och inga extra högtalare behövs. Rekommenderar varmt denna tv!
  11 dagar sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Fantastisk bild/skärpa, enkel att installera (även att koppla till enheter, t ex spelkonsol) och snygg design. För att inte tala om fjärrkontrollen... One remote to control them all!

  Det här är inte bara en TV - det är ett helt nytt sätt att konsumera media. På ett snyggt sätt dessutom!
  24 dagar sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Den sjukaste och bästa kvalité vi upplevt på en tv. Så otroligt klar och fin bild.
  Ultratunn skärm med supersnygg design. Den \"böjda\" skärmen är både snygg och riktigt praktisk, då man kan sitta på sidan och ändå få fantastisk bild och skärpa. Toppen ljud och ett ljus som ger en superklar bild..
  1 mån sedan
 • Omdömen från andra länder

 • Perfekt
  En TV som är så bra att även vardagliga tillämpningar kommer att bli spännande!

  En verkligt smarta TV, vem vet vad du ansluter. Den berömda autoigen få box, Apple TV, Chromecast och Xbox, och allt kan styras med den smarta fjärrkontrollen. 4K är en dröm, och Netflix och Youtube erbjuder flera timmar av underhållning nu när kvaltiteten är som bäst. Mer om detta senare i diskussionen.

  Installationen var otroligt lätt, och Samsung har verkligen gjort ett enkelt och avslutade lösning för anslutningen. Det verkar inte en kabel när detta gömd inuti foten till TVN. Briljant gjort. Det erkänner alla HDMI produkt som är ansluten och glädjen var extra stor som få logotypen kom upp på skärmen. Samsung lyckas styra Få rutan och glädjen var stor när Get box i sig är ganska långsamt. Samsung gör detta för fort. Alla andra fjärrkontroller friställdes, och endast en bekväm fjärrkontroll kvar på bordet. Det har den perfekta vikt och är extremt enkel att använda. Genvägar till exempel Get've verkar också via Samsungs fjärrkontroll, bara bättre och snabbare.

  En snabb sortering av order på apps, en uppdatering av firmware och TVN var upp för testning. Först valdes var YouTube. Jag har aldrig haft en 4K produkt innan, men har sett fram emot att se en hel del goda naturfilmer i HD. Det för att återigen se dessa filmer, särskilt "NORGE - En tidsluckor Adventure 4K" var en upplevelse. Sådana filmer bör vara obligatorisk för alla nya ägare till denna TVN. Det sågs också en del av BBC PLANET EARTH 2.

  Nästa steg var längre in Netflix, och här kommer det intressanta. Netflix säger även på deras sidor: "Vad behöver jag för att flöda i Ultra HD En TV som är kompatibel med streaming i Ultra HD från Netflix" Check, du fick en!
  UltraHD 4K och HDR kom fram efter den välkända TV-serie namn, och kvaliteten är så bra, att man ser pulver på de små håren i-möter på skådespelare.

  En besvikelse som vi hade med gamla TVN, var att vardagsrummet är ganska upplyst. Ett takfönster innebar att vi var tvungna att vänta tills det var mörkt ute innan vi kunde se, t.ex. Game of Thrones. Denna TVN visar även de mörkaste scenerna otroligt tydligt. Det justerar ljus över vad som är i rummet och det fungerar faktiskt förvånansvärt bra. All information kommer att visas även om rummet är upplyst av solljus.

  De program som används på detta TVN s NRK TV, Netflix, Plex, Youtube, Spotify och den är ansluten till Getboks, AppleTV och Xbox One. Jag hade Chromecast tidigare, men det är helt överflödig nu. Även Netflix och HBO som kördes via Apple TV är avsatt.

  Samsungs TV själv, är ett designpunkt också något som passar väl in i vardagsrummet. Rena linjer och att den svävar något på foten gör det ser bra ut. Man märker inte att det är krökt när man sitter framför den, men vet att något är mer tilltalande för ögat med något som täcker det perifera seendet mer än tidigare. Vänner som har besökt, har ett nytt yttrande om den böjda TV, och även från den sida som du kan se klart.
  Man känner ganska King of the Hill med TVN i vardagsrummet.

  Sommarsemester i år var i Maldiverna och väg resa i Nordnorge. Det är verkligen en upplevelse att se bilder och videor vi tog på denna semester igen i rätt färger de filmades i och se kvaliteten på kursen. Det är som ett fönster, cross-färg och korrekt återgivning av ljuset.

  Endast downer jag har haft med denna TVN, är att gå på bio, då du blir besviken över kvaliteten på teatern. Du får så mycket mer imponerande bild hemma, och andra skärmar kommer Packning bleknat att titta på villkoren.

  Denna TVN är bara rå, en bildkvalitet som kommer att imponera på alla och erbjuder så mycket underhållning som du kan önska. Du jagar på filmer och serier i den högsta upplösningen för att se vad TNV lyckas pressa ut färger. Det i kombination med att det genomförs enkelt och snabbmenyn, logiskt uppbyggd och kvalitet i design, vilket gör det till en fröjd att använda.

  Jag rekommenderar alla som vill ha det, bara köpa det! Det är verkligen värt det, och båda hushållet ser fram emot att titta på detta varje dag.
 • Perfekt
  Samsung QLed TV Curved är en TV som överraskar
  Den har ett relativt högt pris kan avskräcka en del. Men redan med fjärrkontrollen som är snygg design och lätt att använda kommer känslan av att användaren i centrum av tekniken.
  Vad överraskade de flesta med TV var inte de knivskarpa bilder och kvalitet som gör TV blir mycket realistisk, men ljudet är så bra att den totala känns som om du sitter i ditt eget hem. Streamingtjänster är bra och apps är lätta att ladda ner. Fröken SOG funktionalitet på iPhone, det är annars en rå TV toppklass! Stian, Oslo.