Samsung QE65Q8C

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (411)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.10)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Superfornøyd med TVen. Bilde og lyd er fantastisk uansett hvor i stuen du sitter. Selv i de mørke partiene i en film ser man detaljer. Fjernkontrollen er også kjempe lett å bruke. Datteren min på 6 klarer selv å komme seg inn på Netflix og finne ynglingseriene sine. En komplett TV som er nydelig å se på rett og slett!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Tv-tittande på en helt ny nivå.....
  Efter drygt två månader av denna fantastiska tv-upplevelse så kan jag inte mer än att lyfta på hatten för Samsung! Bildkvalitén är det bästa jag sett, även mitt på dagen när solen ligger på. Knivskarp skärpa, extremt fin färgsättning och en otroligt levande bild. Användarvänlig både i menyerna och på kontrollen eller i mobilappen. Ett stort plus för att man kan använda sig av mobilen för att styra tv:n. Även möjligheten att kunna ta sig fram via röstfunktionen underlättar sökandet i exempelvis smarttv funktionerna. Designen är 10/10 och möjligheten att slippa sladdar är genialisk! Kan varmt rekommendera denna tv!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Snygg TV med en fin färgåtergivning, Q-smart funktion och har man inte något avancerat ljudsystem hemma måste jag säga att ljudet i TVn är riktigt bra och starkt. Gillar även att dom jobbat på att om solen skulle ligga på, ser man TVn fint ändå, samt att de svarta partierna i TVn är svarta!
 • Omdömet levereras av

  Bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  TV:n har fantastiskt bra bild, i klass med min nuvarande OLED. Den har också en snygg design och gör sig nog bra i de flesta vardagsrum. Trodde inte jag skulle tycka om att den var välvd, men tyckte faktiskt det var riktigt trevligt. Apputbudet är bra och de jag har testat har fungerat bra förutom HBO. Men det finns även ett antal minustecken som inte borde finnas på en sådan här dyr TV.

  Plus:
  + Bildkvaliteten
  + Designen
  + Alla anslutningar i extern box, med endast en väldigt tunn optisk kabel till TV:n
  + Ok ljud i inbyggda högtalarna.

  Minus:
  - Dumt designat stativ som sticker ut väldigt mycket bakom TV:n vilket gör att det inte går att ställa den nära väggen.
  - Optiska kabeln mellan box och TV är alldeles för ömtålig och riskerar att knäckas om man inte är väldigt försiktig.
  - Fjärrkontrollen är snygg, men för minimalistisk, hade behövts fler knappar för att göra det enklare att använda TV:n.
  - Menysystemet kändes inte bra uppbyggt, hittade även någon bugg.
  - HBO appen. Går inte att spela tillbaka, pausar man försvinner texten en bra stund.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Samsungs QLED är en fantastisk tv på många sätt. Den har en snygg och smart design. Alla andra TV-apparater har problemet med kablar, det har Samsung löst på ett snyggt sätt. alla kablar göms i foten av TV’n och går ner till OneConnect boxen som också är stilren och enkel att gömma undan i tv-bänken. OneConnext boxen upplever jag som praktiskt, att alla ingångar sitter i boxen istället för att försöka komma åt ingångar på baksidan av tv’n. Det i sin tur ger baksidan av TV’n en snygg och clean look. Den här TV’n kan du faktiskt ha fristående i ett rum utan att störa dig på en ful baksida.

  Den snygga och smarta designen går även igenom fjärrkontrollen. Den är smidig och har inte speciellt många knappar, men trots det kan den göra allt du behöver. En fin feature som Samsung tagit fram är Appen som du kan ladda hem som fungerar som en fjärrkontroll. Genom den kan du styra TV’n precis lika bra, om inte bättre, än med fjärrkontrollen. Ett plus är att man inte behöver ha en Samsung telefon, appen funkar lika bra i en Apple eller annan smartphone.

  Jag älskar att strema från den här TV’n. Dels för att det är superenkelt att komma in i vilken streamingtjänst du vill, HBO, Netflix m.fl. Det är bara ett knapptryck ifrån, och du behöver inga extra-tillägg, allt är redan integrerat. Och även för att det är så grym bild-och ljudkvalitet genom denna TV. Helheten ger en bio-upplevelse varje gång du stremar en serie eller film.

  Något jag inte upplever lika skapt är bild-kvalitén genom mark-kanaler. Det beror förmodligen mest på att det trots allt är mark-kanaler än TV’n i sig.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Jag och min familj har testat Samsung Q8C i en dryg månad och är jättenöjda. Otroligt bra bild och enkel att använda. Fjärrkontrollen/menyn är lättnavigerad. Ljudet är över förväntan. Att den är curved ger det där lilla extra till filmupplevelsen, men tyvärr blir den ju inte lika slimmad på väggen.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  7 mån sedan
  Genomgående är tv:n otroligt bra!

  Jag gillar att fjärrkontrollen är så enkel och stilren och kan styra alla enheter som man kopplar in i tv:n så att man inte behöver ha massa kontroller.

  Designen på tv:n är precis som med kontrollen otroligt stilren och den otroligt smala kanten runt tv:n gör att det känns som att det enbart är en skärm.

  Bildkvalitén är mycket bättre än många andra men kvalitén hänger mycket på att man har bra kvalité på det man kollar på. Även när solen ligger på tv:n ser man bilden väldigt bra vilket är riktigt positivt.

  Trots att du inte ser några högtalare alls på tv:n så har den förvånansvärt bra ljud.

  Bland det bästa med tv:n måste ändå vara att du har alla streamingtjänser direkt i tv:n så du inte behöver koppla in massa andra produkter får att få tag på det. Det blir så himla smidigt och alla apparna fungerar väldigt bra också. Sammantaget får tv:n högsta betyg!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  7 mån sedan
  Wow vilken TV! Samsung QLED TV har en otroligt snygga och stilrena design. Bildkvalitén är riktigt hög och alla färger får en helt annan dimension, speciellt animerade barnfilmer. Som att vara på bio fast hemma! Ljudet är rent och skarpt och inga extra högtalare behövs. Rekommenderar varmt denna tv!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  7 mån sedan
  Fantastisk bild/skärpa, enkel att installera (även att koppla till enheter, t ex spelkonsol) och snygg design. För att inte tala om fjärrkontrollen... One remote to control them all!

  Det här är inte bara en TV - det är ett helt nytt sätt att konsumera media. På ett snyggt sätt dessutom!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  8 mån sedan
  Den sjukaste och bästa kvalité vi upplevt på en tv. Så otroligt klar och fin bild.
  Ultratunn skärm med supersnygg design. Den \"böjda\" skärmen är både snygg och riktigt praktisk, då man kan sitta på sidan och ändå få fantastisk bild och skärpa. Toppen ljud och ett ljus som ger en superklar bild..
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Hade tur som får test tv'et och det har varit en bra och överutnyttjas slutoplevelse. Designmæssigt är det ingenting som udsætter på produkten och kvaliteten på ljud och bild. Endast minus skulle kunna vara en släkting, högt pris men en känner att det här är en röst för en ny generation av skärmad och teknik, som udfordrer köpare uppfattas vad det är möjligt har en möjlighet att öppnas när det gäller Oplev som sitter i vardagsrummet och titta på tv .
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Efter att ha provat denna TV nu i ungefär två månader. Inte bara trevligt att titta på. Men TV har en mycket bra bild och ljud bra!
  Är en riktigt smart TV också. Som ansluter automatiskt getboksen etc. Även fjärrkontrollen är bra! Det går också att använda automatiskt getboksen. Här får du mycket för pengarna! rekommenderas
 • Perfekt
  7 mån sedan
  En TV som är så bra att även vardagliga tillämpningar kommer att bli spännande!

  En verkligt smarta TV, vem vet vad du ansluter. Den berömda autoigen få box, Apple TV, Chromecast och Xbox, och allt kan styras med den smarta fjärrkontrollen. 4K är en dröm, och Netflix och Youtube erbjuder flera timmar av underhållning nu när kvaltiteten är som bäst. Mer om detta senare i diskussionen.

  Installationen var otroligt lätt, och Samsung har verkligen gjort ett enkelt och avslutade lösning för anslutningen. Det verkar inte en kabel när detta gömd inuti foten till TVN. Briljant gjort. Det erkänner alla HDMI produkt som är ansluten och glädjen var extra stor som få logotypen kom upp på skärmen. Samsung lyckas styra Få rutan och glädjen var stor när Get box i sig är ganska långsamt. Samsung gör detta för fort. Alla andra fjärrkontroller friställdes, och endast en bekväm fjärrkontroll kvar på bordet. Det har den perfekta vikt och är extremt enkel att använda. Genvägar till exempel Get've verkar också via Samsungs fjärrkontroll, bara bättre och snabbare.

  En snabb sortering av order på apps, en uppdatering av firmware och TVN var upp för testning. Först valdes var YouTube. Jag har aldrig haft en 4K produkt innan, men har sett fram emot att se en hel del goda naturfilmer i HD. Det för att återigen se dessa filmer, särskilt \ "NORGE - En tidsluckor Adventure 4K \" var en upplevelse. Sådana filmer bör vara obligatorisk för alla nya ägare till denna TVN. Det sågs också en del av BBC PLANET EARTH 2.

  Nästa steg var längre in Netflix, och här kommer det intressanta. Netflix säger även på deras sidor: \ "Vad behöver jag för att flöda i Ultra HD En TV som är kompatibel med streaming i Ultra HD från Netflix \" Check, du fick en!
  UltraHD 4K och HDR kom fram efter den välkända TV-serie namn, och kvaliteten är så bra, att man ser pulver på de små håren i-möter på skådespelare.

  En besvikelse som vi hade med gamla TVN, var att vardagsrummet är ganska upplyst. Ett takfönster innebar att vi var tvungna att vänta tills det var mörkt ute innan vi kunde se, t.ex. Game of Thrones. Denna TVN visar även de mörkaste scenerna otroligt tydligt. Det justerar ljus över vad som är i rummet och det fungerar faktiskt förvånansvärt bra. All information kommer att visas även om rummet är upplyst av solljus.

  De program som används på detta TVN s NRK TV, Netflix, Plex, Youtube, Spotify och den är ansluten till Getboks, AppleTV och Xbox One. Jag hade Chromecast tidigare, men det är helt överflödig nu. Även Netflix och HBO som kördes via Apple TV är avsatt.

  Samsungs TV själv, är ett designpunkt också något som passar väl in i vardagsrummet. Rena linjer och att den svävar något på foten gör det ser bra ut. Man märker inte att det är krökt när man sitter framför den, men vet att något är mer tilltalande för ögat med något som täcker det perifera seendet mer än tidigare. Vänner som har besökt, har ett nytt yttrande om den böjda TV, och även från den sida som du kan se klart.
  Man känner ganska King of the Hill med TVN i vardagsrummet.

  Sommarsemester i år var i Maldiverna och väg resa i Nordnorge. Det är verkligen en upplevelse att se bilder och videor vi tog på denna semester igen i rätt färger de filmades i och se kvaliteten på kursen. Det är som ett fönster, cross-färg och korrekt återgivning av ljuset.

  Endast downer jag har haft med denna TVN, är att gå på bio, då du blir besviken över kvaliteten på teatern. Du får så mycket mer imponerande bild hemma, och andra skärmar kommer Packning bleknat att titta på villkoren.

  Denna TVN är bara rå, en bildkvalitet som kommer att imponera på alla och erbjuder så mycket underhållning som du kan önska. Du jagar på filmer och serier i den högsta upplösningen för att se vad TNV lyckas pressa ut färger. Det i kombination med att det genomförs enkelt och snabbmenyn, logiskt uppbyggd och kvalitet i design, vilket gör det till en fröjd att använda.

  Jag rekommenderar alla som vill ha det, bara köpa det! Det är verkligen värt det, och båda hushållet ser fram emot att titta på detta varje dag.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Samsung QLed TV Curved är en TV som överraskar
  Den har ett relativt högt pris kan avskräcka en del. Men redan med fjärrkontrollen som är snygg design och lätt att använda kommer känslan av att användaren i centrum av tekniken.
  Vad överraskade de flesta med TV var inte de knivskarpa bilder och kvalitet som gör TV blir mycket realistisk, men ljudet är så bra att den totala känns som om du sitter i ditt eget hem. Streamingtjänster är bra och apps är lätta att ladda ner. Fröken SOG funktionalitet på iPhone, det är annars en rå TV toppklass! Stian, Oslo.