Prisjakt

Huawei Watch 2

Huawei Watch 2

  • Operativsystem: Wear OS (Android Wear)
  • Funktioner: Barometer, USB-kontakt, Inbyggd pulsmätare, Kompass, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer, eSIM
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Bevaka
Jämför

Huawei Watch 2

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Fotograf_Swe
Fotograf_Swe

16 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan
Köpte på Elgiganten outlet 898 helt nyskick i originalförpackning. Jag är supernöjd med detta watch 4G Väldigt smartklockan.
S
SWEDEN IS GOOD

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
jag har haft klockan i 3 är nu och jag är riktigt nöjd.
logos
logos

54 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Jag har nu haft min klocka i en dryg månad. Den ersatte min tidigare Sony SmartWatch 3 SWR50. Jag tror att Huawei Watch 2 har funktioner, som SWR50 saknade. Bl.a. tror jag inte att det var möjligt att genomföra samtal i klockan i SWR50. Det skall gå i Huawei Watch 2, så vitt jag förstår. Jag har dock inte provat. Jag ser inte heller någon poäng med funktionen, när det finns BT headset. I det stora hela gör klockan det, som jag förväntar mig. Enligt min uppfattning kostar den dock drygt 1'000 kr för mycket egentligen. Därav betyget på endast 6 av 10. Priset 1'300 kr på SWR50 var mer rimligt för en produkt med en livslängd på cirka två år. Det laddbara batteriet slits ju ut, och går inte att byta på ett rimligt sätt. Om det inte vore för att SWR50 har utgått ut Sonys sortiment, hade jag tveklöst hellre köpte en ny sådan för 1'300 kr än Huawei Watch 2 för 2'500 kr.
*Redigerades 3 år sedan
J
Johanww

167 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Testat ut, samsung gear S3, huawei watch 2 och Samsung gear sport. Huawei blev dock utklassad av båda gear-klockorna, både i skärpan på skärmen vilket man märkte tydligt, kvalitet och batteritid. Därav var Huawei den första som rykte. Batteritiden varade i ca 1 dag. I jämförelse med gear S3 är denna snäppet mindre, den känns lite mindre på handleden men fortfarande väldigt stor. Summering: Huawei höll inte måttet, billigare men det märks av tydligt. Plastig osv...Ingen klocka att ha till vardags.
*Redigerades 4 år sedan
Cardelli
Cardelli

20 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Inköpt: 2017-11-23 Kostade då: 2190 kr (Webhallen) Hade tidigare: Sony Smartwatch 3 Jag köpte modellen med sim-kortsplats eftersom det var samma pris som för modellen utan. Sitter bra, bekväm. Rejäl utan att kännas stor. Pulsmätningen fungerar bra, både vid vardaglig användning samt vid träning (om man drar åt den lite extra). Accelerometern pratar inte med träningsfunktionen, så det är lite skrattretande att jag kan sitta i en dryg timme och slita på motionscykeln med puls kring 150 (i träningsläge på klockan) och bli påmind om att sträcka på mig eftersom jag varit inaktiv senaste timmen :) Jag laddar klockan varannan dag ungefär, brukar passa på i samband med att jag duschar. Laddar snabbt. Jag har klockan i always on-läge, men stänger av displayen på natten. Ingen sömnmätning än. Laddaren kopplas till klockan med en magnetfunktion, skönt att slippa trixandet med att få in en usb mini-kabel som jag fick göra med min Sony SW3. Jag har en smartvåg från Huawei, men den pratar inte med Hälsa-appen i klockan/mobilen, så jag får mata in nya värden manuellt, känns lite dumt. Hälsa-appen på telefonen känns för övrigt rätt knaper i funktioner, för att inte tala om själva Huawei Wear-appen som inte innehåller någonting alls av värde. I skrivande stund kostar klockan 1490 kr på Webhallen. Om du har funderat på att köpa ny smartklocka kan jag varmt rekommendera denna.
*Redigerades 4 år sedan
h
halvarrrr

9 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Måste tyvärr sänka betyget pga av batteritiden. Väldigt irriterande att man måste ladda den efter en dag nu har jag inte några batteri sparande funktioner på men vill ha allt igång då man mäter puls. En sak till den mäter ej sömn men det ska tydligen komma med en mjukvara uppdatering men när den kommer vet ingen! Annars kanon
*Redigerades 4 år sedan