Kategorier
Prisjakt

The Witcher (PC)

The Witcher (PC)

  • Genre: Äventyr, RPG, Fantasy, Arkad, Action
  • Lanseringsår: 2007
  • Operativsystem: Windows XP, Windows Vista, Mac OS X
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

The Witcher (PC)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.6 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
S
Saeasco

11 omdömen

9 år sedan*
Detta är ett spel jag njöt av! Det märks på karaktärerna att spelety är baserat på en bok. De är verklighetstrogna. Storyn är spännande. Och, vilket jag tycker mycket om: efter spelets slut undrar jag med intresse om spelet fallit ut helt annorlunda om jag gjort annorlunda val! Ens egna val speglas ganska ofta på sätt man inte kunde förutse. Man kan verkligen välja själv vad man vill göra. Jag tycker om att spelet inte är förutsägbart. Vissa karaktärer beter sig som arslen... ;) Minus: Jag tyckte det var knöligt att lära mig att slåss och så från början, samt störde jag mig lite på den något föråldrade grafiken. Det var fånigt att kvinnorna var pinnsmala och lättklädda eller enormt storbystade. Tyckte jag om det? Ja! Det var ett dynamiskt rollspel med mer djup än de "barnvänliga" utan att vara "snuskigt." (Eller tja, det berodde lite på de val man gjorde ;) )
*Redigerades 9 år sedan
Kent_killen
Kent_killen

46 omdömen

11 år sedan*
Utmärk design, grafik och spelbarhet. Spelet är dock tyvärr ett engångsspel och man vill egentligen inte spela spelet mer än en gång. Dock är upplevelsen nog för att jag ska känna att 150kr är ett okej pris.
*Redigerades 11 år sedan
x
xJom

37 omdömen

11 år sedan*
Det här är ett riktigt bra spel, som man gärna går tillbaka och myser med. Stämningen, karaktärerna, och strids-, brygd- och färdighetssystemen är så otroligt bra. Stort plus också för hanteringen av den kunskap karaktären inhämtar fördelat på lättöverskådliga sidor. Kör på en Raptor, men märker fortfarande av laddningstiderna, därav -1 från full pott.
*Redigerades 11 år sedan