JBL Flip 4

JBL Flip 4

 • Bluetooth
 • Batteridrift
 • Effekt: 16 W
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL Flip 4

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Bluetooth
 • Batteridrift
 • Effekt: 16 W

3.7 av 5 stjärnor

Baserat på 14 omdömen

Sorterat efter datum
2017-08-10
Redigerades 2019-07-11
  PontusRondahl(13 omdömen)
  (Försöker alltid vara objektiv i mina bedömningar.) Letade efter ny utomhushögtalare under aug 2017 och lade ca 2v. research på nätet där jag gick igenom skriftliga tester och framför allt youtubeklipp, tex.: https://www.youtube.com/user/clavinetjunkie/search?query=flip+4?&ab_channel=clavinetjunkie. Köpte sedan JBL Flip 4 och JBL Charge 3 och jämförde dem vilket landade i att Flip 4 troligen är (än så länge, aug. 2017) den bästa vattentäta högtalaren i sin storleks- och prisklass. Slutade med att jag lämnade tillbaka Charge 3 och köpte ännu en Flip 4 och nu använder dessa två högtalare i stereo kopplade via 3,5 mm jacket till datorn SAMT som bärbara ute- och innehögtalare. Summa summarum: Fortfarande ett kanonköp Juli 2019! Positivt: * Ultrakompakta högtalare med klart och dynamiskt, kraftfullt ljud. * Vattentäta, känns mycket gedigna, bra taktila knappar. * Flexibla tack vare 3,5 mm jacket, att du kan koppla samman upp till 100 st trådlöst och appen som gör att du kan välja mellan party mode eller stereo via bluetooth. * Mycket hållbara - haft dem på sandstranden och bryggan hela sommaren. * Kanonpris numera 700:-, köp två! Några små saker jag irriterar mig på: * Ljudkvalitén via Bluetooth är, som alltid, märkbart sämre. AptX hade nog hjälpt till att förbigå detta problem. * Via bluetooth laggar ljudet 0,5 sec så om du tex. spelar spel så använd 3,5 mm lagfri kabel istället. 2 st Flip skiner som bäst via kabel i stereo. OBS: om du har 2 st Flip 4 så koppla 3,5 mm _mono_ pluggar till vardera högtalare annars blir det inte äkta stereo. * Du kan tyvärr inte från Windows få ut äkta stereoljud via Bluetooth med 2 st Flip 4 (app saknas). * En liten, liten gnutta för hård diskant (går dock att modda bort: https://www.youtube.com/watch?v=JnjIFXsIWAY&t) * Det går att välja nästa låt via högtalarens knappar, men inte förgående låt :( * Androidappen tar långt tid på sig att hitta högtalarna eller till och med misslyckas helt ibland. * Hade varit fint om det gick att ladda upp andra USB prylar från högtalaren, som på JBL Charge.
  2018-02-08
  Redigerades 2019-06-06
   T
   TechPro(10 omdömen)
   Bra ljud men batteriet är helt värdelöst redan efter ett antal månader till något år. Finns åtskilliga rapporter om detta på nätet. Pga detta får produkten betyget usel. Väldigt dåligt emballage från Harman Kardon's webbutik.
   2019-05-02
    n
    npx00(4 omdömen)
    Kanonbra! Funkar bra med min android och laptop. En disconnect har hänt men annars inga problem alls. Inte provat i vatten, men vem sjutton går ut o badar med sin högtalare.
    2017-07-12
    Redigerades 2019-04-21
     pewi78(381 omdömen)
     Funkar perfekt tillsammans med min HTC U11. Skaffat en till nu, stereoläget är jättebra. Kostar för tillfället 849kr på många ställen... Så köp🙂
     2019-04-12
      c
      caprnja(33 omdömen)
      Helt ok! Jag ville inte spendera mycket på en högtalare då jag främst använder den hemma som högtalare till mobilen då den är på laddning och spelar musik etc. Den är ganska liten i jämförelse med andra högtalare men producerar ändå bra ljud. Just nu har jag ett par dåliga högtalare i bilen och ibland tar jag med mig flip 4 och trycker ner den i drinkhållaren och lyssnar på musik på det sättet (har en gammal bil utan bluetooth osv). +Ljudet är ganska bra (dyrare högtalare kanske låter lite bättre och högre men för mina användningsområden är en liten högtalare ett bättre alternativ). +Bluetooth ansluter 2-3 sekunder efter att man slår på högtalaren, fungerar varje gång. +Priset. Betalade 849kr. Snart kommer flip 5 och den kommer nog att kosta mellan 1000-1500kr, dock tror jag inte att det är en enorm skillnad i funktion och ljud. Det finns flera positiva egenskaper men det behöver inte upprepas.
      Sida 1