Sony FE 85/1,8

Sony FE 85/1,8

  • System: Sony E (NEX)
  • Konstruktion: Fast
  • Format: Fullformat (35mm)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony FE 85/1,8

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.4 / 5
(6 omdömen)
5
(6)4
(0)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
A
Ades

14 omdömen

2 år sedan*
Bästa med det här är att det väger lite, samt skarpt även på största bländare.
*Redigerades ett år sedan
naylor83
naylor83

17 omdömen

2 år sedan
Mycket prisvärt objektiv. Vansinnigt skarpt redan på största bländaren. Kompakt och smidigt att ta med när man ska hälsa på släkt och vänner. Finfina bilder blir det.
donatien
donatien

5 omdömen

2 år sedan
Det här är ett helt fantastiskt objektiv och säkerligen den mest prisvärda 85:an. Jag saknar inte f/1.4 (som kommer till priset av mer glas och vikt), men kan tycka att det blir lite för mycket bokeh-kattögon i ytterkant för 10 stjärnor. För 5000:- eller mindre är det en tia.
2 år sedan
Har denna lins till min A6500. Den får faktiskt full pott! Foton blir knivskarpa, autofokusen är blixtsnabb, samt det finns en programerbar knapp på sidan, och en switch för manuell och autofokus. Det enda minus är att det inte är OSS, men jag känner att Sony prioriterade rätt här eftersom OSS hade drivit upp priset rejält, och en av styrkorna hos det här objektivet är priset. Har man en kamera med IBIS så är detta inte ens ett problem. Ett måste för varje Sony E användare.
F
Flaxa69

7 omdömen

3 år sedan*
Jag gillar denna optiken skarpt. Jag tänkte först köpa Batis modellen som kostar nästan dubbelt så mycket. Men efter som mina kameror har inbyggd stabilisator (a7ii & A6500) så slog jag till med Sony FE 85mm istället. + Skarp Lätt Liten Billig jämfört med de andra till Sony. - Ingen stabilisator inbyggd för de som behöver det. (a7, a7r mm)
*Redigerades 3 år sedan
s
shmoopy

26 omdömen

3 år sedan*
Helt fantastiskt! Hade Canon 85 1.8 och de är ungefär samma, men det det var inte riktigt bra med mc11 adapter på Sony a7r2,snabb att fokusera men ja, men nu är det spot on med fokus! Skarp som bara den, riktigt fin oskärpa, ganska så lätt objektiv, men skön att hålla i, snygg som alla sonys objektiv, perfekt på både a7r2 och a6000. Nya favoritobjektivet! KÖP!
*Redigerades 3 år sedan