Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Det här spelet är faktiskt riktigt bra när man kommer in i det. Lagom svårt men se till att ladda upp din sparfil på psn molnet då dettta spel har stor risk att crasha och förstöra den enda sparfil som finns. Amatörer.... men spelet är riktigt bra rent spelmekaniskt. Storyn är ett skämt men det bryr jag mig inte så mycket om.
 • Knappt godkänd
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Helt fantastisk grafik. Det är väl det som är det positiva... Och att man kan välja var på fienden man ska attackera.

  ...annars är det trist, inlärningskurvan är hög och informationen gällande de olika attackerna och vapnen är minimal. Ett spel som skriker TRIAL AND ERROR.

  Det hämtar inspiration av dark souls spelen, du dör väldigt lätt av fiendens slag och du lär dig efter ett tag när du ska hoppa undan från fienden. Problemet är att det är det ända spelet går ut på: slå, hoppa undan, slå, hoppa undan. Står du kvar är du mos.
  Du förlorar även allt "tech scrap" som resursen kallas, när du dör. Vilket innebär när du är återupplivad (medbay, där du även uppgraderar din utrustning samt kan slänga över tech scrap så att du slipper förlora den i strid)har du en viss tid på dig att plocka upp det igen och dör du igen i ditt försök att göra det är det borta, föralltid. All din nyligen svettiga kamp, förgäves. Det är det som stör mig, det hela är ett grinding spel utan dess like som snabbt blir tjatigt och det hela blir inte roligare när fienderna spawnar om igen, då känns det som att man knappt gör någon framgång, alls.

  Jag vet inte om det är meningen att man ska googla för att få reda på mer om spelet.. Då har utvecklaren lyckats. Jag tycker inte om att slå mig igenom en massa fiender för att upptäcka en ny fiende som dödar dig på ett slag och därefter göra om precis SAMMA sak..
  Mer meningslöshet får man leta efter.

  Det som drar upp betyget är det faktum att det är relativt roligt när man lyckas få in schyssta träffar och lyckas slå av den rustning eller vapen från fienden som du letat efter. Det finns gömställen där du hittar saker som ger dig lite extra överlevnad eller skada till fighterna.
  Gillar du dark souls spelen som jag själv inte kört, köp detta, det kommer säkert vara kul för dig. Gillar du även bloodbourne så kan du nog ha rätt skoj.
  Jag ser hellre spel som visar mig min framgång och inte lämnar mig helt i sticket att lära mig ett spel där jag dör på ett slag eller två.

  Nej, nu ska jag spela vidare på mass effect andromeda, där har vi ett spel som passar mig!