Asus GeForce GTX 1070 Expedition OC 2xHDMI 2xDP 8GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Grafikkort (PCI Express) (150)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Har kört detta kort i några månader nu och är väldigt nöjd. Är tystare än mitt gamla GTX 760 Windforce och har naturligtvis sjukt mycket högre prestanda. Har dock inte testat något annat 1070 kort så kan inte jämföra på det sättet.

  Köpte det för 3999:- och tyckte det var prisvärt vid tillfället. Ser ingen anledning att byta ut det eftersom prestandan räcker till och blir över för min del, hoppas det hänger med i många år till.
 • Knappt godkänd
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Gtx 1070 är ett bra kort överlag i mellanprisklassen. Asus GeForce GTX 1070 Expedition OC är emellertid troligtvis det sämsta 1070-kortet man kan få tag på. Det presterar klart sämre än founder's edition och det låter högre än mitt gamla gtx 770 vid full load. Om man verkligen vill ha det billigaste 1070 som går att få tag på är detta en kandidat då det också har två hdmiportar istället för massor med displayport som alla andra nya nvidiakort. Jag la till några hundringar och bytade tillbaka detta för ett msi gtx 1070 gaming x som är överlägset detta på alla punkter direkta kronor.