Kategorier
Prisjakt

Sony Bravia KD-55A1

Sony Bravia KD-55A1

  • Bildstorlek: 55 tum
  • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
  • Bildskärmsteknik: OLED (AMOLED)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Bravia KD-55A1

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.5 / 5
(8 omdömen)
5
(7)4
(1)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
Kimme
Kimme

336 omdömen

2 år sedan
Kan bara instämma med alla lovord från både expertrecensioner och användarbetyg! Makalös bildkvalité! "Sony once again shows the rest of the TV world how it’s done"
b
bekkkma

1 omdöme

2 år sedan*
Har ägt Tvn i 12 månader, köpte den för 19.000 kr under Singelsday. Överlag den bästa TVn jag ägt, fungerar helt magiskt bra. I början var jag orolig för storleken då jag tidigare hade en 40-tum, men hoppet (från 40 till 55) tum gick väldigt bra. Plus / Bra: + Oerhört snabbt interface, går snabbt att växla mellan olika appar och tjänster + Bildkvalitén - bland de bäsa på marknaden + Ljudet - Helt ok för att vara en Tv. Har tom. slutat använda mitt stereosystem då det är så smidigt att spela Spotify connect genom tvn. Negativt / Förbättringspotential: - Röststyrningen fungerar sådär jämfört med Siri på Apple-tv - Svårt att komma åt kontakterna om den monteras hängandes på väggen - För att få maximal bildupplevelse; behövs HD-kvalité på tv-sändningarna. Detta kan var värt att tänka på givet storleken och den höga upplösningen. I mitt fall hade jag tur då jag har tv digital-tv (allt material i HD-kvalité) Absolut nöjd, kan varmt rekommendera!
*Redigerades 2 år sedan
3theros

35 omdömen

3 år sedan
Haft TVn i ett halv år nu. Är super nöjd. Som många säger är både bilden (självklart, är ju OLED) och ljudet riktigt bra. Den använder alltså själva skärmen som som högtalare så ljudet kommer direkt från bilden. Stort ljud!
V
Vaaip

45 omdömen

3 år sedan*
Otroligt bra bild! Inbyggd Chromecast också ett stort plus. Enda man kan klaga på är att navigeringen i menyerna inte är helt självklar. Ett smycke för vardagsrummet och otroligt bra ljud. Kan nästan koppla ur HIFI anläggningen!
*Redigerades 3 år sedan
bonq
bonq

13 omdömen

3 år sedan*
Den är så bra som alla som kan sin sak säger. Speciellt ljudet med högtalarna som vibrerar hela skärmen är riktigt bra. Mao en tv som inte behöver externt ljud. Iaf som tv-serie tv.
*Redigerades 3 år sedan
o
ovikspojken

2 omdömen

3 år sedan*
Äntligen fått testa denna tv, första jag fick var baksidan av skärmen spräckt. Jämfört med min gamla Sony 46-hx72 från 2010 så är den inte bättre på "vanliga" tv-kanaler. jag har Viasat via parabol. När det visas 4K UHD då jäklar blir man nästan religiös, vilken bild. Blueray blir också bättre. Ljudet från teven är med beröm godkänt. Dolby Vision kommer snart via en uppdatering. Lyxig design som fungerar. Android som operativsystem tar bort 2 stjärnor från betyget
*Redigerades 3 år sedan
Xlntboy
Xlntboy

28 omdömen

3 år sedan*
Super grymtv. Har egen Netflix knapp på tv. Bilden är perfekt, kör Telia digital tv via box. enda man kan anmärka är att högtalarna är lite klenare än på min gamla Pioneer plasma. Denna Sony oled-tv är den första som matchar min Pioneer Kuro plasma både när det gäller svärta och färgåtergivning. Köpte den för 19900 på Media markt på Black Friday.
*Redigerades 3 år sedan
i
iceblueeyes

13 omdömen

3 år sedan*
Så grym tv. Finns inget som är dåligt med denna. Designen är mycket lyxig.
*Redigerades 3 år sedan