Prisjakt

Sony Bravia KD-65XE9005

Sony Bravia KD-65XE9005

  • Bildstorlek: 65 tum
  • Upplösning: 4K Ultra HD (3840x2160)
  • Bildskärmsteknik: LCD
Bevaka
Jämför

Sony Bravia KD-65XE9005

Användaromdömen

Sorterat efter datum
D
D4V386

5 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Mycket nöjd med bilden, fin svärta och skarp bild. Besviken över att Wifi ej fungerar med snabb roaming på vilket tyder på en föråldrad WiFi-teknik och har lett till att jag har stängt av snabb roaming på mina meshroutrar. Också lite långsam i smart-menyer.
b
baabyboooy

23 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Är det någon som fått denna tv kalibrerad? Jag köpte min tv begagnad på blocket. Har kollat YouTube med massa olika kalibreringar på Sony tv. Märker man någon skillnad när den är kalibrerad och inte?
s
shmoopy

29 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*
Grym tv! Det var mellan denna och Lg.s OLED. Uppdatering! 2 år senare och tv.n är helt fantastiskt bra, i mitt tycker bättre och snyggare än många nya tv som kommer ut idag som har tjocka ramar och en hel del brister. Positivt: Bildkvaliten, jämn svärta och bra kontrast, verkligen wow känsla. Ps4 är perfekt på denna tv! HLG funktionen är super bra wifi Inbyggd chromecast, spotify, netflix, youtube röststyrning fungerar bra Finns faktiskt ingenting att klaga på, tv.n är riktigt riktigt bra!
*Redigerades 2 år sedan
m
mathiaspalm

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Uppdatering efter 1.5 år Flertalet sw uppdateringar senare är många problem lösta verkar det som. CEC funkar utan problem så även ARC. HBO supportrar nu Android TV och den funkar väldigt bra. Kodi funkar också mycket bra med passthrough stöd för ac3 och dts. Mycket nöjd med TVn nu. Synd att det tog 1.5-2 år att komma hit dock, därför får den inte 5. Efter cirka 2 månaders användning. Panel, färgåtergivning och bildbehandling är superb, precis som många tester visar. Ljud okänt. Helnöjd med detta köp ur den aspekten. Tre saker som drar ned betyget som jag tyckte var viktiga. Kanske löses med framtida uppdateringar. - Det finns ingen HBO app. Chromecast streaming till den är kass. Jämfört med PS3 HBO appen där content flyter felfritt är detta oanvändbart. Tråkigt. Netflix appen funkar bra. Hade förväntat mig felfria appar efter så många år. - Har alltid varit stort fan av CEC/Bravia Sync för en fjärrkontrol. Funkar ok, men när TV stängs av stängs inte receiver(Onkyo) av. Funkade på min gamla Sony TV. Irriterande. - Vid olika(2 än så länge) tillfällen slutar HDMI ARC fungera så ljud från netflix appen t.ex inte går tillbaka till receivern. En omstart av TV:n verkar lösa problemet. Att starta om TV:n(android os:et) är dock inte självklart(normalt går den ner i standby) men går om man googlar.
*Redigerades 2 år sedan
D
Dino Larsson

19 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Köpte denna suveräna pjäs vid mellandagsrean 2017. Jag var sugen på OLED men åkte hem med denna. Gick runt och granskade varje TV som stod där för att se på plats vilken jag tyckte såg bäst ut. Det blev denna baserat helt på hur bra allt såg ut på den, jag tror att Interstellar spelades i 4K. Jag gick förbi och tänkte WOW, denna ser otroligt bra ut. Men jag gick vidare runt och spanade på OLED men kom till slut tillbaka till denna. Ångrar mig inte en sekund idag, den är otroligt snygg, har blivit uppdaterad till Android 8.0 Oreo. Riktigt smidigt med inbyggd Chromecast, apputbudet är också toppen. Svärtan är suverän och färgerna och ljusstyrka likaså. Det enda att anmärka på som inte är toppen är fjärrkontrollen, men den gör sitt jobb. Toppklass!
E
Experrrten

1 omdöme

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Aldrig någonsin en Sony TV, aldrig någonsin en Sony produkt alls förresten. Slog till på en XE90 i december förra året. Har en ljusare rand längst ute til vänster i bild. Felanmälde varpå Sony skickar ut sin Service partner InfoCare. De konstaterar felet och säger att, "ja klart du kan få en ny tv, men det finns ju inget som säger att den är nå bättre". Får ut en ny tv som jag provar utan att helt packa upp, mycket riktigt samma fel. InfoCare säger då att de ska prata med Sony, inget händer. Jag kontaktar Sony igen. De skickar ut InfoCare igen för ny inspektion. Så här håller det på fortfarande, efter 11 månader. Nu vill Sony att jag skickar in en ny film som visar felet... Näe Sonyn kanske är bra om du får ett av exen som faktiskt är felfria... annars har du en resa framför dig.
t
twadensten

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Det enda som drar ner betyget är Android systemet på TVn. Avsaknaden av appar gör att man måste ha en AppleTV också. Tyvärr är också gränssnittet ganska dåligt och lokaliseringsinställningar hänger kvar och byter titt som tätt. Bildmässigt är TVn fantastisk. Svärta, färger och bildkvalitet är makalösa, sannolikt slagna bara av OLED. Balanserat pris/kvalitet tror jag inte det går att få bättre. Definitivt köpläge nu.
*Redigerades 4 år sedan
gockelinus
gockelinus

82 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Kanon bild! Grym svärta och fantastiska färger! Mycket mycket nöjd med detta köp. Ett STORT minus är dock Android tv???? Gör om gör rätt..???? därav inte full pott! Men bildmässigt är denna tv en ren njutning för detta pris!
*Redigerades 4 år sedan
F
Flurre

5 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*
Fantastisk tv!
*Redigerades 4 år sedan
t
teqnet

121 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Jättebra TV bortsett från att mitt exemplar tappar mycket ljusstyrka utåt hörnen och kanterna, samt att den lider av mer clouding än min 10 år gamla Samsung TV...
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1