Kategorier
Prisjakt

Åviken Double Waffle Iron 905

Åviken Double Waffle Iron 905

  • Antal våfflor: 2 st
  • Mönster: Hjärtformat
  • Effekt: 1650 W
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Åviken Double Waffle Iron 905

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.3 / 5
(15 omdömen)
5
(7)4
(2)3
(1)2
(2)1
(3)
Sorterat efter datum
5 år sedan*
Jag älskade mitt våffeljärn så länge det fungerade, men efter ett par år så bara slutade det fungera mitt i en gräddning! Helt död! Och jag har bara använt järnet kanske 10 gånger under de två åren. Nu läser jag att fler haft problem med elfel. Nu vill jag köpa ett nytt järn, Åviken får ju "bäst i test" i flera tester men detta kommer jag INTE köpa igen! Synd, för detta var så fint. Undrar om jag vågar köpa den nyare modellen som är i svart...
*Redigerades 5 år sedan
C
Canicus

4 omdömen

5 år sedan*
Köpte ett lite dyrare för att få kvalitet. Men gick sönder efter bara något år. Använt det på lite drygt 15 satser. Det blir dyra våfflor. Väldigt besviken.
*Redigerades 5 år sedan
DistantHoller
DistantHoller

113 omdömen

6 år sedan*
Som våfflor ska smaka! Frasigt och härligt!
*Redigerades 6 år sedan
a
ahaohio

6 omdömen

6 år sedan*
Både vi och svärföräldrarna köpte denna modell, i princip samtidigt. Efter ett par år (dock efter garantitidens utgång) har båda havererat på ungefär samma sätt - elfel. Svärföräldrarnas gick med en knall. Pang - säkring gick - järnet återkalleligen ur funktion. Vårt exemplar har mer stillsamt kommit till det stadium att vi inte längre TÖRS använda det. Elslingorna håller på att smälta sig ut genom botten på järnet. Plasten hänger i stora smälta droppar. De här våffeljärnen är helt enkelt LIVSFARLIGA! Borde inte fått S-märke helt enkelt. Nu ska vi hitta nytt våffeljärn eftersom vi gillar våfflor. Eftersom vi inte vill riskera liv och lem blir det ett annat märke denna gång..
*Redigerades 6 år sedan
w
weezer

50 omdömen

8 år sedan*
Gick sönder efter 14 månader. Inget nytt på garantin- skit!
*Redigerades 8 år sedan
battleangel
battleangel

80 omdömen

8 år sedan*
Bytte ut mitt gamla Åviken (tidigt 70-tal) mot detta. 479 spänn efter rabatt och för det priset är det ingen idé att ens fundera på något annat. Funkar klockrent. Större laggar än de billiga järnen. Hastigheten är helt ok. Bakar jämt och fint. Laggarna är även rätt så djupa, dvs våfflorna blir aningen tjockare än jag är van vid. Säker hantering. Sladd som kan monteras bort. Byggd som en pansarvagn. Exteriören är inte direkt hypermoden, men mer tidlös och lättskött än andra järn.
*Redigerades 8 år sedan
C
Camelus76

10 omdömen

8 år sedan*
Efter att läst massa tester där de flesta hade Åviken som vinnare slog jag till och köpte denna. Jag är nöjd, barnen och magen tackar och bockar, vem gillar inte våfflor? Känns robust och verkar vara bra kvalitet, vägen en hel del, tuuung ;) Paketet ser ut som om Marty McFly åkt tillbaka i sin DeLorean och hämtat från 70talet men insidan är viktigast så ignorera första intrycket av omslaget och spring hem och våffla järnet. Rekommenderas..., fasiken nu blev jag sugen på våfflor igen...
*Redigerades 8 år sedan
B
Brejjan

19 omdömen

8 år sedan*
Mycket bra och frasiga våfflor. Sätter 8 i betyg då jag bara testat järnet 2 gånger. Men båda gångerna med perfekt resultat. Mina föräldrar har haft Åveiken järn i massor med år, och dom ärvde sitt av min farmor så det järnet är äldre än mig och fungerar fortfarande kanon. Om det är samma tillverkare nu som då vet jag ej. Har testat 2 st OBH Nordica järn innan jag köpte detta, båda dom var kassa så dåliga att våfflorna inte ens gick att äta.
*Redigerades 8 år sedan
R
RKC

6 omdömen

9 år sedan*
Detta våffeljärn var aldrig bra, samt att det saknar det mesta som ett billigare järn har. - Våfflorna blir tunna och inte det minsta frasiga. - Det tar ganska så lång tid att få våfflorna klara. - Ingen indikator som visar när våfflan är klar. - Ingen möjlighet att justera värmen, men å andra sidan vill man nog inte ha lägre värme på detta järn. + Smidigt + Enkelt att rengöra + Aldrig en våffla som fastnade Järnet höll dessutom bara drygt ett år innan det slutade att fungera. Användes inte så flitigt utan kanske 4-5 gånger under denna tid. Sammanfattningsvis: Det sämsta järn jag någonsin ägt. Blev att gå tillbaka till mitt gamla järn som är ca 20 år. Tyvärr klarar den bara en våffla men den våfflan är bra mycket bättre. Får se vad jag ska köpa nu...
*Redigerades 9 år sedan
sean.wiklund
sean.wiklund

125 omdömen

9 år sedan*
Fantastiskt smidigt våffeljärn. Möjligheten att grädda två våfflor samtidigt istället för en, är lika enkel som genial. Man sparar tid och kan koncentrera sig mer på att äta våfflorna. Har ingenting att klaga på för tillfället. Möjligen att det tar drygt 7 minuter innan järnet är varmt, men å andra sidan - hur svårt är det att anpassa sig? Man vispar givetvis smeten undertiden järnet värmer upp. 10 poäng.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1