Prisjakt

Enemy Territory: Quake Wars (PC)

Enemy Territory: Quake Wars (PC)

  • Genre: FPS, Sci-fi, Shooter, Förstaperson, Action
  • Lanseringsår: 2007
  • Operativsystem: Windows XP, Windows 98, Windows Vista, Mac OS X, Windows 7, Windows 8
Bevaka
Jämför

Enemy Territory: Quake Wars (PC)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Blazter
Blazter

302 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Som Battlefield fast med Quake miljö.
*Redigerades 11 år sedan
T
Thunde

9 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Tyckte det var rätt så kul, men jag tröttnade efter någon dag :/ Tycker mer om det gamla ET.
*Redigerades 13 år sedan
m
morteus

46 omdömen

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Varit sugen på att testa detta men priset varit för högt i min mening, dock skaffade jag detta när det gick ner till 99kr och vad tycker jag nu då? Då jag direkt kommer från BF2 och BF2142 spelen så hade jag vissa krav och dessa infriades inte. I mitt fall så började problemet med att jag trodde det var ett seriöst spel, blev dock ganska förvånad över alla färgglada lila och gröna texter som syndes och även visa saker i spelet som skymmer ens sikt vilket kanske gick och stänga av vad vet jag men det var inget uppenbart sätt för detta jämnfört med BF2142 så det hela med färgerna gav det lite barnslig känsla för mig. Fler problem uppkom, spelade på ranked server för att få "uppgraderingar" sparade men det gjorde dom inte ändå, försvan till nästa server men här en gång till vad vet jag man kanske skall börja om från början varje gång på varje server. Jag tyckte dock banorna var rätt häftiga med portar till andra världar etc men maximalt 32 spelare känns för mig ganska föråldrat och det var den gränsen man satt med när man lirade UT när det precis kommit ut och det var ju en stund sedan. Överlag ett spel jag trodde skulle vara som Quake 4 fast online men som blev en fruktansvärd besvikelse och jag är glad att jag inte köpte det vid lanseringen. Grymt besviken. dock är det inte katastrofalt dåligt så det får i alla fall 3 stjärnor. Tillbaks till BF2142.
*Redigerades 13 år sedan
P
ProbablyX

9 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
13 år sedan*
Utvecklarna var sega i början, släppte en ofärdig produkt och tog sedan en himla tid på sig frånbörjan! Dock är spelet nu (juni 08) moget med 1.5-patchen. Ligger runt 100-lappen, är riktigt team-baserat med uppdrag etc. Det finns något för alla att göra, inte bara skjuta! Spelet ser snyggt ut, har bra känsla. Finns rankade och ej rankade servrar så man kan se sina "stats" etc. Det finns många vapen och "gadgets" att spela med, t ex en liten flygande kamera man kan explodera :) Spelet går även att köra under Linux, det enda som behövs är att Windows-skivan med serienummer finns. Sedan går Linux-klienten att ladda ned enkelt och smart. Spelet är kul, billigt, ser bra ut, har många funktioner och fungerar på många plattformat (=spelare man inte skulle möta annars)
*Redigerades 13 år sedan
Rolle90
Rolle90

86 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
14 år sedan*
väntade på spelet i ca 2-3år, blev försenat hela tiden. skaffade Beta 1 och Beta 2. var först in på EBGames releas dagen. just då under betorna/någon månads spelande kändes spelet suveränt spelade i Klan sedan Betan så vi hade ju kul, men nu då man har fötterna på gjorden igen... Spelet känns inte alls klart, och de har snålat med patcher. det är klart, spelet är kul ett tag, men har man inte längtat efter det så är det inget att ha direkt. men grymt coolt koncept. dock är spelet dåligt optimerat. (skulle dock säga att spelet är klart coolare än diverse Battlefield spelen)
*Redigerades 14 år sedan