Prisjakt

The Elder Scrolls IV: Oblivion (PC)

The Elder Scrolls IV: Oblivion (PC)

  • Genre: Äventyr, RPG, Fantasy
  • Lanseringsår: 2006
  • Operativsystem: Windows XP, Windows 98, Windows Vista
Bevaka
Jämför

The Elder Scrolls IV: Oblivion (PC)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Enorus
Enorus

40 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
11 år sedan*
Ett av världens bästa spel! Dock finns det några minus, t. ex: Inget onlineläge. Extremt enformiga oblivion gates. Buggigt, men som tur är finns det mods som funkar dom flesta av buggarna.
*Redigerades 9 år sedan
Blazter
Blazter

302 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
10 år sedan*
Mycket bra rollspel i första persons vinkel, rekommenderas!
*Redigerades 10 år sedan
N
New world order

19 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
12 år sedan*
Bästa spelet någonsin. Fallout III i all sin ära men ett elder scrolls 5 hade varigt en dröm bli verklighet. Visst e man ensam i spelet men har hört att en multiplayer online mod oblivion håller på att ta form.
*Redigerades 12 år sedan
Z
Zanshi

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
13 år sedan*
Episkt äventyr som får allt inom samma genre att blekna. 10/10.
*Redigerades 13 år sedan
T
Thunde

9 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Det är väldigt fint. Natur och städer håller högklass. Sen är det sämre.. Minus : Man känner sig helt ensam i spelet. Alla figurer man möter är nästan exakt lika. En gammal gumma kan först låta som en ung tjej och sen få gammal röst och sen ung igen. I skogen vill alla döda dig. Och grottorna är nästan lika. Att gå upp i lvl är heller inte så kul när alla andra också går upp i lvl lika, som en själv. Tillslut kan man inte döda råttor :/ Men resten av spelet är väldigt bra gjort. Och laddar man hem alla plugins, som folk har gjort så håller spelet längre.
*Redigerades 13 år sedan
p
parazyte

154 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Snyggt spel, välgjort med djup. Har massa quests o du kan bli helt lost bland alla quests du tackar ja till... En del mindre hjältemodiga (spionera på en misstänkt medborgare) eller mer hjältemodiga (rädda en adelsman o hans polare från en oblivion gate). Det som gör att spelet inte håller o man tröttnar fort är att det är ENORMT enformigt att stänga oblivion gates, alla banor ser likadana ut, samma fiender (ändras bara när du levlar upp). Jag tyckte även alla meningslösa sidoquests var överväldigande och... Meningslösa.
*Redigerades 13 år sedan
M
Mikaelh89

24 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
14 år sedan*
Ett väldigt bra rollspel. Jag tröttnade dock ganska snabbt. Och det är inte enbart för att det inte finns ett multiplayerläge. Men den tiden som det varade var det kul. :)
*Redigerades 14 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
15 år sedan*
ett av de absolut bästa rollspelen någonsin! äventyret är helt otroligt spännande att vara med om och main quest är riktigt verkloghetstroget och bra gjort. det som gör det ännu bättre är att grafiken är så otroligt skarp och väldetaljerad, det höjer verkligen spelkänslan till max! efter att ha spelat det i 2 månader är man fortfarande inte trött på det, alla 2000 uppdrag måste ju göras (ehm..) vilket kommer ta ett tag. det roliga är också att det är riktig fysik i spelet, så om du slår på en vas på ett bord, kommer vasen ramla ner på golvet. fighterna är riktigt bra gjorda, särkilt som man lär sig saker allt eftersom man spelar. ens kunskaper varierar med spelet och man kan hela tiden lära sig nya saker, dels genom att springa runt och träna, eller att lära sig av andra figurer (NPCer) i spelet. människorna i tamriel (landsdelens namn) lever egna liv och påverkas allt eftersom man spelar. Ett väldigt bra spel att spela första gången man träder in i rollspels-världen. med alla Oblivions funktioner och finesser gör det spelet oerhört gripande och fängslande. Köp det! det blir inte bättre än så här!
*Redigerades 15 år sedan
Rican
Rican

93 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
16 år sedan*
*Redigerades 16 år sedan