Kategorier
Prisjakt

Dell KM717 (Nordisk)

Dell KM717 (Nordisk)

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Anslutning: Trådlös
  • Teckenlayout: Nordisk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Dell KM717 (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
2.6 / 5
(6 omdömen)
5
(1)4
(0)3
(3)2
(1)1
(1)
Sorterat efter datum
a
aliassund

63 omdömen

2 år sedan*
Nja, för 800kr eller mer så hade jag väntat mig mer. Helt ok tangentbord och mus och snyggt på skrivbordet, även om ovansida i metall är det så tunt att det inte känns som metall. Hade velat ha lite mer tyngd. Tangentbordet flexar lite i mitten då det är svagt böjt, 1-2mm mellanrum mellan underlag och tangentbord men det är tillräckligt för att det inte ska kännas helt ok. Lustigt nog ger kartongen som tangentbord och mus kom i en helt annan kvalitétskänsla. Musen funkar på alla testade ytor inklusive den vita skrivbordsskivan i glas, vilket min förra mus inte fixade. I skrivande stund säljer Dell paketet rabatterat för 570kr vilken är mer rimligt. EDIT: Kommer inte överens med musen, även om jag sätter ner hastighet och acceleration. Skälet är förmodligen att sensorn sitter längst upp på musen och inte längre ner som på många andra möss. Detta ger ett mer nervöst beteende eftersom man tenderar till att vrida musen en del samtidigt som man rör den. Uppdatering 2020-04-26: efter några år ligger musen fortfarande i byrålådan men tangentbordet är en favorit, inte hittat något som är lättare och smidigare att skriva på.
*Redigerades 4 månader sedan
H
Herrfisk

2 omdömen

2 år sedan*
Ursäkta hatet men vill bara att dell släpper.detta tangentbordet trådat. Skulle som nämnt nedan i min rant vara det perfekta tangentbordet. Köp inte om du kör en dator med USB 2 eller högre. Så sinnessjukt laggigt och allmänt dålig uppkoppling. Skippar bokstäver lite random osv. Googla på det och få fram miljoner andra som har problem.med just det. Men om du gillar Apples tangentbord men med "lite" kopplings problem har du hittat rätt. Det är det perfekta tangentbordet. Älskar själva tangentbordet men kopplingen förstörde det. Hellre med kabel. Skulle då varit det tangentbordet alla letar efter. 100% perfekta tangentbordet, om de va kabel som sagt.
*Redigerades 2 år sedan
T
Tuxie

85 omdömen

2 år sedan
Tangenterna är supersköna att skriva på, nog de bästa jag känt på ett PC-tangentbord. Väldigt lik känslan i Apple-tangentbordet jag har bredvid, bara lite lite mjukare vilket är en smaksak om det är bättre eller sämre. Fn-tangenten drar dock ner betyget rejält. Det sitter TVÅ Fn-tangenter på nedre raden, på bästa plats bland alt- och ctrl-tangenter. De är knutna till 10 förvalda tangenter för funktioner man i princip aldrig använder. Ingen signal skickas till datorn när man trycker på dem så man kan inte mappa dem till egna kortkommandon/makron i mjukvara. Helt idiotiskt, hur tänkte de där? Musen är helt ok. Ligger förvånansvärt skönt i mina ganska små händer (handskar storlek 8) men kan tänka mig att den är obekväm om man har större händer.
anarkisträven
anarkisträven

58 omdömen

2 år sedan*
Gillar skrivkänslan i tangenterna men är inte helt förtjust i layouten. De har tryckt in en fn-tangent mellan vänster ctrl och windows-knapp vilket gör att man alltid kommer åt den istället för att använda windows-knappen och att man alltid kommer åt windows-knappen när man ska använda vänster alt. De har även tryckt ihop F-tangenterna för att få in tre mediakeys som ingen använder vilket gör att F12 inte linar upp med backspace och att jag alltid trycker på fel F-tangen om jag ens träffar någon. Musen var så obekväm att jag inte ens brydde mig om att koppla in den. Hade hellre sett att de slopat musen och lagt in belysning för tangenterna istället. För det priset går det inte att motivera avsaknaden av bakbelysning.
*Redigerades 2 år sedan
T
Tallfjant

122 omdömen

3 år sedan*
Tangentbordet är mer eller mindre precis som de tangentbord Dell har i sina bärbara, helt OK, men inget speciellt. Musen däremot är bedrövlig. Dålig precision med massor av musacceleration, fungerar inte på alla ytor och är obekväm att använda. I Windows går den att få acceptabel, i Linux går det inte alls. För priset hade jag förväntat mig mer. Mycket mer.
*Redigerades 3 år sedan
o
oggeman

61 omdömen

4 år sedan*
Grymt skönt och bra på alla sätt, för att vara ett icke-mekaniskt tangentbord. Det enda jag saknar är bakbelysning. Musen är lite udda men man vänjer sig efter stund. Scroll-hjulet är det bästa jag upplevt.
*Redigerades 4 år sedan