Kategorier
Prisjakt

Arrogant Bastard Frostbite Gamepad (PC/PS3)

Arrogant Bastard Frostbite Gamepad (PC/PS3)

  • Plattform: PC, PS3
  • Gränssnitt: USB
  • Knappar: 13 st
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Arrogant Bastard Frostbite Gamepad (PC/PS3)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
s
sikkan

10 omdömen

ett år sedan
Köpte två stycken för att kidsen skulle kunna spela Lego city undercover och båda reggades och autoconfade sig själv i princip. Grymt skön att hålla i också. För det här priset måste jag säga att det var ett kap!
T
Tobbe Forskare

1 omdöme

ett år sedan
Mycket bra kontroller, såg att Downup 2017-06-25 haft problem, enkelt löst genom att switcha läget från PS3 till PC, denna switch sitter på undersidan av kontrollern. Jag äger numera 4 stycken av denna och använder den till emulatorer som dolphin, epsxe osv. Helt smärtfritt.
Tech_Hunter
Tech_Hunter

78 omdömen

2 år sedan
Köpte denna kontroll till mitt PS3 då den var på rea för att byta ut en trasig kontroll och denna fungerar utmärkt! Kanske inte samma kvalité och känsla som originalet, men man får seriöst mycket för halva priset! Kontrollen fungerar både till PC och PS3, jag har själv inte testat på PC eftersom jag använder den exklusivt till PS3. Kontrollen kan kännas lite billig först när man håller den i handen, fast den sitter bra och håller än så länge. Knapparna fungerar utmärkt, fast originalet har fortfarande bästa känslan. Den fasta kabeln räcket ut till mitt PS3 och är inte för kort (om man inte sitter långt bort från tvn). Enda jag har och klaga på är känsligheten, fick justera till max första gången jag använde den, efter det så kändes det bättre. +Billig! +Funkar till PC & PS3 +Relativt lång kabel +Bekväm att hålla i -Något kort sladd (om man sitter en bit ifrån) -Lite plastig känsla Om du letar efter en reserv eller primär kontroll till PS3 eller vill köra spel på PC så rekommenderar jag denna kontroll. För havla priset får man mycket och kontrollen fungerar felfritt! Om du istället vill ha trådlöst så kan du kolla på den trådlösa versionen av denna eller betala hela priset för originalet. Annars har detta varit ett toppenköp och jag är helt nöjd!
4 år sedan*
Ska lämna tillbaka. D-Pad och Vänster Styrspak reggar som samma knappar. Så en emulator med samma setup fungerar inte.
*Redigerades 4 år sedan