Ubiquiti Networks AmpliFi HD Mesh Router

Ubiquiti Networks AmpliFi HD Mesh Router

 • 2.4GHz
 • 5GHz
 • Trådlöst nätverk
Rank 25 i Routrar
Jämför pris på alla Ubiquiti Networks Routrar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Ubiquiti Networks AmpliFi HD Mesh Router

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • 2.4GHz
 • 5GHz
 • Trådlöst nätverk

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2019-03-19
  M
  Mebilo(33 omdömen)
  Grym produkt. Bråkat med massa andra olika märken tidigare och aldrig varit lika nöjd som med denna! Riktigt genomtänkt i setup/GUI, bra täckning.
  2018-11-18
   Tomas L(52 omdömen)
   Enkel setup, men med avancerade alternativ om man så önskar. App som gör det enkelt att se vem som förbrukar bandbredd och sätta gränser eller köra en diagnos om internet är segt. Snygg och stilren produkt som gärna placeras synlig (vilket man inte kan säga om många routrar), routern har många portar vilket passar oss perfekt. Jag hade tänkt köra den i mesh med vår Telia-router (vdsl) tills vi får fiber inkopplat någon gång under nästa år, men Amplifi-routern ville inte koppla ihop sig med just vår router, trots att vi matat in rätt lösenord. När vi får fiber så ska vi komplettera med ytterligare en router plus en lös meshpoint. Värt att veta är att router och meshpoint som ingår kitet är låsta till varandra, medan dem lösa inte är det och kan användas med tredjeparts produkter. Om det funkar, vilket alltså det inte gjorde för oss, därav avdrag av 2 stjärnor.
   2017-09-05
    g
    gneken(2 omdömen)
    Har en gigabitlina hemma och denna klarar endast att leverera ca 450mbit/s på ethernet porten samt ca 300mbit/s på 5ghz bandet till min rMBP. Att den inte klarar leverera mer än 450mbit/s är det som stör mig mest. Finns flera som har samma problem när jag läser på nätet och enligt supporten håller de på med en fix, men tyvärr vet de inte när denna kan levereras. Produkten är annars mycket snygg, enkel setup med appen med en snabb support som man också når genom appen. Räckvidden är ok på 2.4 ghz bandet, märkbart bättre än min EG300 som ingick från Ownit.
    2017-08-10
    Redigerades 2017-08-11
     a
     ac1976(18 omdömen)
     Direkt när man packar upp routern ser man att det fullkomligt skriker kvalité ifrån den. Är ingen allround förpackning utan inslagen som en riktigt lyx pryl. Och positivt är att den lever upp till vad den ser ut att prestera. Bra är att man får ett wifi nät,inte två som många andra routrar ger. Amplifi HD känner själv av om prylar som försöker ansluta klarar av det snabba 5Ghz nätet, eller det äldre 2,4Ghz och anpassat sig efter det. Snygg design, visar klockan på en lysande display. Lyser även nedtill, coolt. :) Går att trycka på displayen för mer info som näthastighet, IP nummer osv... I appen kan man reglera ljusstyrka eller stänga av helt. Appen är lätt använd och stilig. Har ett inbyggt hastighets test typ bredbandskollen. Nördigt fast intressant. :) Jag kör den som ensam router i min två plans villa, grym hastighet nere och helt ok uppe. Ska man säga nått negativt så är det att extra antenner kostar nästan lika mycket som en ny router, känns väl dyrt. Skulle vilja kompletta med en extra antenn fast kan inte motivera mig till kostnaden.
     2017-03-26
      e
      eurodance(31 omdömen)
      Lättförstått och enkelt interface. Snygg hårdvara och mjukvara. Är snabb och fungerar bra. Bra produkt för den som vill ha en enkel router av en erkänd tillverkare. För mig är avsaknaden av alla krafsegenskaper andra routrar dras med positivt. Dock lite saftig prislapp men sett över dess livslängd kanske det betalar sig. Hoppas den uppdateras med stöd för att dela ut usb-skrivare genom usb-porten, något som saknas just nu.
      Sida 1