Kategorier
Prisjakt

Audio Pro Addon T10 MK II

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
D
Dino Larsson

14 omdömen

10 månader sedan
Otroligt klart ljud för pengarna, basen går att justera i tre nivåer med en knapp på baksidan. Den kan ladda mobilen eller annat genom usb, den har också en aux port, blir en rejäl skjuts i både kvalitet och volym genom den jämfört med BT. Lyckades knycka min för 1100 kr. Går inte att ge annat än fullt betyg på denna för det, även för det dubbla så skulle jag ge den full pott. Det är en riktigt fin pjäs att ha i hemmet!
R
Rataskanken

20 omdömen

ett år sedan
Betalade 1300 precis på tampen innan den tog slut nästan överallt. Et kap!
B
Babbglin

22 omdömen

ett år sedan*
Mycket bra ljud, byggkvalité och handhavande. Finns i "smart"-variant som C10 med bl.a. Spotify Connect. Denna håller väl på att fasas ut nu. Dimper ofta ner till 1500:- kr och är väl ett kap då helt enkelt.
*Redigerades ett år sedan
l
losdrivare

66 omdömen

2 år sedan
Makalös högtalare som är väl värd sitt pris! Spelar tung bas och fyller lätt även större rum med sitt klara ljud. Snygg design och lätt att ta med sig tack vare det välplacerade handtaget. Följer med överallt!
2 år sedan
Övriga recenssioner vittnar om bra ljud och mkt bra bas, bygg kvalitet och lättanvändande. Därav köpte jag denna pjäs. Ok lets go. 1. byggkvaliten är verkligen topp. inget att snacka om där. denna har Bluetooth som marknadsförd anslutningsmöjlighet. Nu vet vi att Bluetooth och musik är en horribel kombination med stora ljudförluster, där av kombinerade jag denna med en Chromecast audio och det rekommenderar jag alla som bryr sig om ljud och musik att göra. 2. Ljudet då. absolut, för att vara en Bluetooth högtalare så låter det faktiskt bra, kanske inte hi fi men i ett blind test så lär du inte höra skillnaden. Man kan dock höra att något segment saknas men är definitivt inte så markant som andra modeller av andra fabrikörer. Basen då. ja den är helt ok. Är du en person som tror att bra och högtöveröstande bas är deffiniton på bra ljud så lär du bli besviken men du kan köpa till en subbas. Basen måste vridas upp på max i inställningarna för att låta som en högtalare bör. Men över lag mer beröm godkänt över ljudet, men recenssionerna om basen är totalt missvisande. jag rekommenderar denna produkt om du vill slippa köpa en förstärkare och passivahögtalare eller som ett vardags alternativ så absolut.
v
vikeskar

7 omdömen

2 år sedan
Otroligt nöjd med min. Haft en grå sen i sommras. Mycket nöjd med ljudet, inte överröstande bas. Samt man ställer in lite mer inställningar direkt i spotify med så får man en riktigt bra ljudbild. Simpel att synka, tappar inte BT anslutningen. Så provlyssna om ni kan, ni blir inte besvikna.
i
ilovematcha

34 omdömen

3 år sedan*
Skynda fynda för halva priset, 1500kr! Snygg i grått, mycket bra fylligt ljud utan att basen blir grötig eller tar över. Nog med kraft att fylla ett större rum med ljud. Uppdatering: sänker med en stjärna eftersom man hör ett brus när ingen musik spelas. Spelar ingen roll om man spelar via BT eller AUX-ingången, det finns ett svagt ”hiss”-ljud som förstärks något med volymknappen. Har även testat på en annan enhet - samma sak där. Det är inget som stör, så fort du börjar spela musik så hörs det inte, men för 3000kr tänker man kanske lite bättre design eller komponenter borde ha använts. Uppdatering 2: kopplade en Chromecast audio på baksidan, strömmen får den via den inbyggda USB kontakten på baksidan, funkar riktigt smidigt och man slipper BT som hackar om man är för långt bort eller pling från telefonen som stör musiken.
*Redigerades 3 år sedan
B
Blumerus

1 omdöme

3 år sedan
Magiskt ljud med stilren och gedigen byggkvalitet. Hade fått en stjärna till om det inte brusade lågt vid användande av BT på låg volym och när inget spelas för stunden.
e_kjellgren
e_kjellgren

101 omdömen

3 år sedan
Sanslöst öppet och fint ljud med stark närvaro! Körde ett jämförande test mot vifa Oslo och go+play och testade dom flesta olika musikstilarna. Dom andra gick bort ganska fort. Matar en Chromecast audio via USB porten, funkar klockrent.
anmg
anmg

1 omdöme

3 år sedan*
Köpte en sådan här på netonnets erbjudande för 1490:- och måste säga att jag är väldigt överraskad och nöjd. Låter kanon och fyller våran lägenhet med bra ljud och skön bas för att vara så liten. Bluetooth räckvidden är tvärt emot som någon skrev riktigt bra, ja kan gå runt med mobilen och den spelar utan problem och hack. Så är riktigt nöjd med detta. Min tanke med detta köp är att flytta runt den dit jag är typ som balkongen och sommarstugan då vi har el där. För de tillfällen vi har behov av batteridrift så använder jag en bose soundlink II för det, riktigt bra ljud med men inte i närheten av denna. Rekommenderas varmt. Känner inte direkt att ja har något behov av suben man kan köpa till, än ;)
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1