Call of Duty: Modern Warfare 2

 Lägg i lista  Jämför
Call of Duty: Modern Warfare 2 är ett krigsspel från Infinity Ward för Windows PC. Det lanserades 2009 och har ett multiplayerläge som också ger möjlighet att spela med delad skärm. Stäng
Call of Duty: Modern Warfare 2 är ett krigsspel från Infinity Ward för Windows PC. Det lanserades 2009 och har ett multiplayerläge som också ger möjlighet att spela med delad skär... Läs mer
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.70)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  MULTIPLAYER ÄR NERSTÄNGT!

  **UPDATE**

  De har nu bestämt sig för att öppna servrarna igen, och även VAC-banna alla hackers, vilket gör spelet rätt kul att spela igen.
  7 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )
 • Perfekt
  Bästa cod spelet som någonsin gjorts synd bara att det är så många som hackar online servarna, dem som tycker spelet är dåligt har för låg IQ för att förstå någon annat, dumma jävlar.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  en av de bästa från cod serie, men några funktion är jätte dålig, t.ex player host system, går ej starta coop med icke vän spelarn osv.

  tyvärr nu för tiden är det bara massa hacker och inte många spelarn kvarn men fortfarande kul om du vill ta ut den och få lite adrenalin ibland. :)
  4 år sedan
 • Perfekt
  Asbra jättemycket nya grejer till classerna skitrsnyggt och SO är asbra!
  4 år sedan
 • Ganska dålig
  Nja, en kopia på alla andra CoD.
  Inget nytt mer än lite grafik kanske.
  5 år sedan
 • Mycket bra
  Spec ops är kul, single player helt ok.
  5 år sedan
 • Utmärkt
  Jätteroligt att spela online, synd bara att funktionen där man skapar egna servrar är borttagen och att matcherna är så korta.
  Bra grafik, men inte den bästa, riktigt bra story i singelplayer
  6 år sedan
 • Perfekt
  Hej
  +*MP är superkul, ju fler vänner man har ju roligare blir de :)
  SP kunde vart lite längre, visst mycket strid och snygg grafik, synd att de var så kort bara.

  -*En negativ grej är ju att det dyker upp hackers då och då, MEN det som stör mig mer är att alla är ego som tror att de är bäst
  +-*Server system är ju inte det bästa då man måste köa för att spelet väljer server själv, men de är ju inte de dåliga med de utan de är att spelet väljer host bland bra/dåliga hosts så laggy ofta

  Annars är det ett toppenspel som mw1 :)

  //David 21
  7 år sedan ( Uppdaterat: 6 år sedan )
 • Perfekt
  Älskar detta spelet!
  6 år sedan
 • Mycket bra
  Riktigt kul att spela med vänner i multiplayer, dock mycket tråkigt med hackservrar som gör att när man kommer in på dem har man alla medaljer,maxade vapen och alla missions klara. Bra att det är lobbys så man köar bara istället för att leta servrar manuellt.
  6 år sedan
 • Perfekt
  bäst..
  6 år sedan
 • Perfekt
  Du har kontrollen i dess action, ja det är ett högt tempo och passar kanske inte alla, rent kvalitemässigt är det jämfört med alla andra spel i samma genre mycket bra.

  - Antal kartor i minsta laget. Nedan finns flera omdömen

  Hoppade över blackops då det var extremt dålig kvalite en billig mw2 kopia, world at war ser lika dant ut men var en hel del bättre både i single och multiplayer.
  Battlefield 3 verkar DOCK vara något, tror jag hoppar över mw3 den här gången för bf3 men man ska alldrig säga alldrig.
  6 år sedan
 • Bra
  Ett spel som har med lärt sig mycket genom alla sina generation av CoD-serien. Det är ett mycket snabbt spel där allting handlar om reflexer och taktik. Hänger du inte med, är du död. För dem som tycker om denna typ av spel är detta det givna spelet.

  Positivt:
  + Snabb och roligt gameplay
  + Bästa CoD än så länge
  + Roligt att levla och utveckla och välja utrustning
  + Mycket stor spelarbas

  Negativt:
  - Det har inte hänt något med grafiken direkt
  - Inga dedikerade servrar
  - Inte för dem som tycker om spel i "lagom" tempo
  6 år sedan
 • Ganska dålig
  Nja.
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Roligt i multiplayer!
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Bästa spelet som har gjorts
  6 år sedan
 • Knappt godkänd
  Simpel och tröttsamt. Striderna blir väldigt enformiga och snabbt tråkiga
  6 år sedan
 • Acceptabel
  Edit: Spelet är egentligen ok. Hade höga förväntningar efter MW1. MW2 är inte i samma klass som MW1 men det är inte helt värdelöst varesig i SP eller MP. Blev riktigt arg pga man inte ens fick spela singleplayer tills de fixade sina servrar. Det behövs riktig konkurrens till steam, det är ett som är säkert.
  6 år sedan
 • Usel
  Sämsta spelet jag nånsin har lirat. I multiplayer finns det så mycket obalanserade vapen och perks. Känns som att spelet inte är välgjort och skulle kunna vara ett gratisspel. har dock inte testat singleplayer eller spec ops. men det är definitivt inte värt att köpa spelet. tröttnar fort och är väldigt besviken på spelet. spelet är gjort för att spela solo, finns inget som gynnar teamplay, därför blir det inte så mycket roligare att lira med kompisar.
  6 år sedan
 • Bra
  Bra kampanj men kanska kort, Väldigt bra multiplayer många unlocks titlar,emblems,vapen och annat själva gameplayen i multiplayer är också väldigt bra.

  + Bra kampanj okej story.
  + Många unlocks och customization.
  + utmärkt multiplayer gameplay.

  - steam kan kanska ofta inte connecta till spelet och händer även att man inte kan connecta ungäfär hälften av matcherna händer det på.
  6 år sedan
 • Perfekt
  tröttnar aldrig så sjukt bra spel! har inte ens kollat på campaignen för onlinen dominerar så totalt bra att man kan prestiga också! rekomonderar sjukt mkt! ;D
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Mycket bra och vältänkt spel, men det finns saker att förbättra!
  7 år sedan
 • Bra
  Vad ska man säga Mw2.
  Sp är grym men för kort tar ej lång tid alls att klara Sp.
  Mp ajjjj iw skulle jobbat på det lite mer. Det är hackers på varje matche.Sen finns det också servera som gör att man blir högsta lvl bara om man dödar nån.
  Men Mw2 kan va också kul men om du har svårt att välja mellan Mw2 och BFBC2 ta det du känns som är bra. BFBC2 är mer för den som gillar stora slag,Sammabete och verklighets troget FPS.
  7 år sedan
 • Mycket bra
  Ja, de är helt stört att de tagit bort dedicated servers och att det finns möjligheter att fuska. Dock så är det ett förjävla bra spel.

  -SP, duger, ingen höjdarstorie men den levererar det den ska.
  -MP, är vad detta spelet är till för. Trots att det inte finns dedicated servers kan du gå in med dina vänner och spela, och hamna i samma lag. Det håller hur lönge som helst (eller iaf tills nästa del kommer). Att folk gnäller på "noobtube" och att det är "noob" att spela med G18 eller M1887 är så fjantigt.... vapnen finns i spelet, du ska döda dina fiender, varför inte göra det med de mest effektiva vapnet? Ska alla springa omkring och slåss med kniv? Ne, kniven drar man fram vid tillfälle och får en extra njutning av förnedringen det medför.

  Köp detta spel, jag tycker det är riktigt bra. Det är inte utan anledning det är det spel som har den högsta omsättningen vid en spelpremiär. De som tror att COD är en döende art, tror jag har fel. Till nästa gång har de förhoppningsvis läert sig av sitt misstag och lägger till dedicated servers igen.

  Peace out
  /S
  7 år sedan
 • Acceptabel
  I början var jag helt klart såld, SP är så grymt bra även om det är kort men då har man ju MP delen att leka med.

  Kört en hel del online och kunde se hur fler och fler verkade lite "för bra", alltså fuskar.
  Då dom inte kör dedicated (vilket är kasst) så kan dom gå förbi VAC skyddet (Valve Anti Cheat) och fuska på, till slut tröttnade jag.

  Annars är det väl som man förväntar sig av CoD, lever nog inte länge till på PC så dålig support som man får.
  7 år sedan
 • Ganska dålig
  Singelplayer är det ok. Men MP är kass. Du måste sitta och spela banor du inte gillar. Spawnpointsen är helt sabbade med.
  7 år sedan
 • Perfekt
  bra
  7 år sedan
 • Perfekt
  Det bästa krigs spelet genom tiderna.
  -Mycket vapen att välja på
  -Roliga maps
  -Bra online funktion
  -Bra grafik
  -Olika spel modes
  Rekomenderar stort för den som gillar action spel.
  7 år sedan
 • Usel
  Sämsta spelet! Köp den inte! Du kommer ångra dig. Om det inte låt genom steam skulle jag gett bort det till någon!
  7 år sedan
 • Utmärkt
  Efter att ha läst alla negativa omdömen om just MP biten av spelet här så köpte jag -ändå- spelet. Nu en vecka senare så kan jag faktiskt inte riktigt hålla med dem som verkligen klankar ner på MP biten ; visst jag saknar också dedikerade servrar, lite mer stabilitet . Men själva spelet funkar fint utan Dedikerade servrar , enligt mina upplevelser så är det inte ofta jag får error meddelanden lr liknande . Så min rekomendation kan bara bli att inte tveka , köp det och njut av ett underbart spel med mycket variation .
  7 år sedan
 • Ganska dålig
  Kul spel... när det funkar. Men jag vill bara säga J-VLA STEAM-SKIT! Hur kul är det att sitta och vara spelsugen men istället för spel får man en blaffa om att IWNet server is down... Steam connection error osv. Bara att gå och lägga sig. Googlar man så ser man att man inte är ensam. På forumet så berättas ibland om underhåll men effekterna är inte 100% riktiga. Det är ett skandalöst uppträdande. Totalt oseriöst. De giriga spelbolagen är ivriga att skriva löpmetrar med skyldigheter som har som konsument men det borde fanimej gälla något omvänt också så att man kunde få pengar tillbaka för en obrukbar produkt. Nä, sånt har de ju garderat sig emot med sina små finstilta formuleringar.
  Lurendrejare är vad det är!
  7 år sedan
 • Mycket bra
  Riktigt roligt, visst steam laggar ibland och uppkopplingen är inte riktigt hundra men vilket spel!!
  7 år sedan
 • Perfekt
  Otroligt bra spel. vänta inte köp direkt annars kommer du ångra dig! :)
  7 år sedan
 • Acceptabel
  Trodde först inte att jag skulle störa mig på att det inte finns dedikerade servrar.

  Men efter att ha spelat ett tag och insett hur dåligt det fungerar så sänks betyget rejält.

  Matchmakingen funkar väldigt dåligt. Ofta får man sitta och vänta i 5 minuter för att sedan sparkas ut ur lobbyn och få börja om igen.

  När ett spel väl startas så är det väldigt laggigt iaf 50% av gångerna.

  Finns en del fusk ute och det verkar inte åtgärdas.

  Spelet i sig är bra, men skulle bara dessa svagheter fixas (vilket de tyvärr inte lär göras) så skulle det få ett väldigt bra betyg. Istället blir det ett stolpskott då IW skjuter sig själva i foten.
  7 år sedan
 • Mycket bra
  Tycker det är snäppet bättre än första delen av CoD 4 Modern Warfare, särskilt Single Player delen, med snyggare grafik.

  Jag är lite less på linjära spel dvs där man bara kan gå en väg för att lösa spelet om man jämför med Crysis. Det blir lite enformigt och nästan som en film.

  Det är lite för likartat föregående delar för att ha nån riktig wow-känsla, men är det första ggn du spelar Call Of Duty kommer du älska det.

  Muliti Playern duger bra räcker gott och väl för normalspelare iallafall.

  + Bra grafik
  + Skön spelkänsla, bra ös

  - Kan lagga lite smått ibland på högre upplösningar.
  7 år sedan
 • Usel
  Hur f*n kan man göra ett spel som inte har dedikerade servrar? Att det går via steam gör ju absolut inte saken bättre. Steam = ännu ett sätt att suga ut pengar på spel som var gratis en gång i tiden (tänker på counter-strike, day of defeat osv.) och är den sämsta skiten som har släppts. i spelet Går det inte att välja servrar eller någonting. Jävligt roligt spel men fattar dom inte att dom hade tjänat mer på att fixa multiplayer delen? Det är uppenbart att dom vill suga ut så mycket pengar som möjligt av folk. Kommer aldrig stödja Infinity ward och alla som är inblandade. Mitt tips är att ladda ner spelet, varva det och sen slänga det. Och dom klagar på att folk laddar ner!? tro f*n det när dom gör sån här skit.
  7 år sedan
 • Usel
  Det blir aldig något mer spel för min del från Infinity ward.
  Har klarar singel spelet och jag har nått lvl 70 i multiplay.
  Spelet är snyggt och har den action som kan önskas. Första felet är den alltför korta singelplay delen. Multiplaybiten är oxå mycket bra men nu när det finns massa hacks till spelet så förstörs hela multiplay biten. Efter flera veckors spel med dessa hacks utan att någon typ av försök av Infinity att åtgärda saken så kam man inte mer än att såga spelet helt, tyvärr.
  Så är man inte intresserad av att fuska i multiplayspel så är detta inget att ha även fast det egentligen inget fel på själva spelet.
  7 år sedan
 • Usel
  Snyggt spel men med tanke på hur lösningen ser ut via steam så kan det inte bli annat än en etta.
  - Det går inte att starta dedikerade servrar.
  - Kraschar ofta (helt ny dator)
  - Efter krasch har den två gånger tappat bort mina saves så jag blivit tvungen att köra om (andra har haft samma problem)
  7 år sedan
 • Bra
  Välgjord singelplayerdel. Kul multiplayer när det inte laggar. Hade lätt fått 10p med dedikerade servrar.
  7 år sedan
 • Mycket bra
  Har precis avslutat singelplayer campaign, den var rolig, action fylld och fängslande. Dock lite kort.
  Att spela ops. delen online med en polare verkar riktigt kul.

  Kort och gott ett riktigt bra spel men jag har förståelse för klagomålen på multiplayerdelen.
  7 år sedan
 • Knappt godkänd
  Det hade fått full pott i single player, om inte den skit långsamma "steam" servern funnits. Spelet är i övrigt minst lika bra som det första, men pga av "steam" så hackar spelet var 5 min i single player (adsl). Har i övrigt inget emot kopieringsskydd (det är väl därför man även använder sig av steam server i singleplayer)men när det sabbar spelupplevelsen, så säger jag bu.
  7 år sedan
 • Dålig
  Bra grafik, roliga speltyper. Resten är helt värdelöst.
  Spelet har inga dedikerade servrar. Klienterna agerar servrar, hoppar någon av måste ny server letas fram. Det funkar inte alltid och man blir utkastad.

  Ljudet (3D-positionering) är kasst. CoD4:s ljud var riktigt bra.
  7 år sedan
 • Acceptabel
  Om man spelar mycket singleplayer kanske det här spelet passar dig.

  Multiplayer-delen är dock väldigt dålig i jämförelse med första Modern Warfare spelet.

  För det första så finns det inte dedicated servers. För det andra så är spelet mer rörigt än det första MW. Om man inte spelar hardcore mode så ploppar det upp hundra olika rewards eller achievements om man bara dödar en gubbe. Sedan om man lyckas hamna med någon som får en 25 killing streak så kan han/hon välja att avsluta spelet genom att släppa en atombomb över hela kartan så att alla dör. Vilket är bara löjligt.

  Om du spelar singleplayer köp spelet. Jag ger singleplayer-delen 7/10

  Om man spelar multiplayer men inte spelat första Modern Warfare. Jag ger 6/10

  Om du spelat första Modern Warfare och tänkter spela multiplayer. Köp inte. Det kommer bara sluta med frustration och tårar.
  7 år sedan
 • Ganska bra
  Jag har följt CoD-spelen sen början. Dock har det bara blivit singelplayern. I Modern Warfare 1 testade vi på multiplayern på Xbox360. Jag hatar att sikta med en styrpinne. Så därför kör jag på med PC-versionerna.

  I denna version funkar singelplayern bra, är snyggt och är roligt. Tills man har varvat spelet, beroende på svårighetsgrad, efter max 8-10 timmar.

  Multiplayern är rolig och jag gillar belöningssystemet med nya vapen och bonusgrejer.
  +Det går oftast snabbt att starta upp/komma in ett nytt multiplayspel.

  Men det finns väldigt mycket minus som de borde fixa till i framtida patchar.
  -lagget, som man ibland märker av men oftast inte tänker på, som Xaar nämnde tidigare.
  -Jag vill INTE spela med 70rankade spelare när jag själv bara är 20 !!

  - Om jag skulle ogilla detta spel efter att jag köpt det. Kan jag då sälja det? Nä! Cd-serienumret blir kopplat till ditt Steam-konto, Permanent! Vet nån om det går att fixa ändå?

  Jag kommer fortsätta spela multiplay iallafall. Men förvänta dig inte för mycket om du köper spelet.
  7 år sedan
 • Dålig
  Om man tycker att det är värt det för några timmar Singleplayer så är det värt pengarna.

  Tyvärr så är multiplayern alldeles för bristfällig. Det som skulle fungera så bra ifall IW inte skulle bestämma sig att ta den lata vägen ut. Alla multiplayer spel laggar, det är ytterst sällan man får mindre än 200ms i ping. Anledningen till att det är så få som klagar är att det inte är någon som kan se lagget. Men faktum är att när man blir dödad och hinner se och börja skjuta på sin mördare så är det bara tur som gäller. Testa att kolla på killcams så ser man ibland att spelaren inte rörde sig likadant som på din dator.

  Sen så kan vi ju ta faktumet att man inte kan spela public med sina vänner, om man inte har en oerhörd tur. IWnets partysystem är extremt buggat.

  Men till de som köpte spelet så säger jag tack, tack för att ni har dömt ut alla nästkommande Call of Duty spel till att bli kassa konsolportar. Tack för att ni bidrog till att ta bort alla communities till framtida CoD spel. Tack för att ni trampade på mod stödet, det kommer inte ses en minsta skymt av detta i framtida IW spel. All ni som tillhör med i ett community, har ni tänkt på vad som händer om flera utvecklare följer denna stil?

  Och ja, jag vet att vissa tycker att det är löjligt att man bryr sig om PC spelens framtid, det kan vara eran åsikt, men jag är en spelare som inte vill att PC spelen i framtiden ska vara konsolportar med minimal tid nerlagd på att porta det.
  7 år sedan
 • Mycket bra
  Har nu spelat MW2 ett par dagar. Var lite rädd efter alla bottenbetyg som givits här på Prisjakt.
  Inledningsvis tycker jag att alla som satt 1 i betyg beter sig lite barnsligt. En 1a är inte ett rättvist betyg till spelet.

  Single Player-läget har jag inte spelat igenom än, men det är som sin föregångare. Mycket spännande och väldigt välgjort. Storyn kan upplevas som lite rörig för vissa, men det är bara att njuta av färden. Det är omväxlande så det räcker. Möjligen är jag rädd för att single player-läget skall ta slut lite för fort, som många andra skrivit.

  Så går vi på multiplayerdelen då. Delen av spelet som delar spelarna i två läger, Hit eller Shit.
  För min del blir det Hit, fast med en liten reservation.
  Reservationen är mycket riktigt bristen på dedikerade servrar. Det har sina för- och nackdelar.
  Nackdelarna är att det strular en del. Istället för att ha en server som sköter spelet, förläggs spelet till någon av de deltagande spelarnas datorer. Det funkar oftast bra, men felmeddelandena kommer lite för tätt. "Unable to connect to host" tre-fyra gånger i rad är inte bra.
  Så fort "värden" lämnar spelet måste spelet puttas över till någon annan deltagare. Detta sker i regel fort, på 10-15 sekunder är spelet i full gång igen. Systemets nackdelar drabbar särskilt de mer engagerade spelarna som vill köra i lag, tävla och så vidare. Jag tillhör inte en av dem och känner mig mindre drabbad av bristerna.

  Fördelarna med att ha detta systemet är att vardagsspelarna (som t.ex. jag) får det väldigt lätt.
  Bestäm vilken sorts spel man vill köra, och så är du igång! Jag tog tiden på skoj, och från det att jag tryckte på ikonen "CoD MW2" tills jag sprang runt på banan tog det 57 sekunder. Det är lite snabbare än vanligt, men oftast tar det inte mer än några få minuter att börja spela.

  Matcherna är inte så långa, tidsmässigt, vilket kan vara bra om man inte vill lägga hela kvällen på en runda. In, pangpang, klart.

  Själva spelet är helt lysande. Det finns mängder med vapen att välja på och möjligheterna att anpassa dem efter tycke är många.
  Koppla på kikarsikte, granatkastare, värmesikte på din bössa om du vill. Efterhand som du ökar i level får du fler och fler valmöjligheter.
  Alla hittar sina personliga favoriter. Det går att skapa egna "klasser" efter behov, så att din gubbe blir precis som du vill ha den.

  Känslan i multiplayerdelen är definitivt bra. Det är så verklighetstroget det går att komma i ett spel idag. Vinklar och vrår, kaos och rekylen från vapnen. Det mesta känns väldigt sanningsenligt.

  Sammanfattningsvis, vill man tävlingsspela i lag verkar CoD MW2 vara fel spel. Är du däremot ute efter ett skitkul krigsspel som är enkelt att sätta sig in i, bra utvecklingsmöjligheter och verklighetstroget - då är detta spelet för dig.

  Mitt betyg blir 8/10. Hade det funnits dedikerade servrar som tillval, samt lite mindre strul, hade betyget varit perfekt: 10/10.
  7 år sedan
 • Utmärkt
  Väldigt fängslande & bra spel för singleplayer. Kunde gott varit lite längre campaign!
  7 år sedan
 • Perfekt
  roligaste spelet någonsin!!!
  7 år sedan
 • Usel
  För er som väntar sig ett spel med riktig multiplayer bör absolut inte köpa Modern Warfare 2.

  Infinity Ward har totalsabbat PC-versionen genom att ha tagit bort dedikerade servrar, möjligheten till mods, man är tvungen att betala för nya kartor/"maps" osv osv

  Köp inte...
  7 år sedan
 • Perfekt
  Absolut inget fel på spelet, det är jättebra! Efter att jag läst omdömen här får man en missvisande bild av spelet. Tycker det är dålig stil av folk att totalsåga en bra spel bara pga. modar och dedikerade servrar. Visst, det är kul ibland att spela 4an på dedikerade servrar och med moddar men det var alldeles för mycket sånt, tanken med 5an är att man ska gynna oss vanliga casualgamer som spelar ibland att spela ett välbalanserat spel som det var tänkt från början, bättre kvalite och motverka fusk mm. Det är bara gnälliga stats.spelare som inte gillar att dom kommer kunna hitta på sena egna regler som gynnar dom.
  Steam är jättebra för att samla alla sina spel chat forum stats. på ett ställe, tro inte något annat.
  Så ni som funderar coh gillade 4an, köp spelet det är riktigt bra :-)
  7 år sedan