Kategorier
Prisjakt

Philips Hue Motion Sensor

Philips Hue Motion Sensor

  • Kommunikationsstandard: ZigBee, Wi-Fi, HomeKit
  • Typ av sensor: Rörelse, Ljus
  • Strömförsörjning: Batteri
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips Hue Motion Sensor

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.6 / 5
(17 omdömen)
5
(16)4
(1)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
m
mull

7 omdömen

en månad sedan
Supernöjd. Bra batteritid, räckvidd och verkar kontinuerligt mäta ljusnivån (vissa sensorer [t ex Aqara] mäter bara vid rörelse). Smidigt med magnetfästet men saknar lite att kunna justera vinkeln. Antar den plockar upp rörelse i 180° vinkel ändå så det inte behövs men det hade varit trevligt med att kunna justera lite :)
m
mrystrand

14 omdömen

8 månader sedan
Har man Hue-belysning och vill styra dessa med rörelse är denna utan tvekan bäst! Bra omfång, mycket inställningsmöjligheter (särskilt med Hue Labs) samt visar även temperatur. Klockren produkt som passar i alla hem och batteritiden är oslagbar (monterad i snart tre år med frekvent rörelse och fortfarande över 70% kvar) 👍👍
daniel84
daniel84

67 omdömen

9 månader sedan
Stämmer in i kören med omdömen om att produkten är superb på alla sätt och vis. Men jag drar ändå av 1 stjärna eftersom den inte klarar av fuktiga miljöer särskilt bra. Missförstå mig rätt, jag har den inte inte inne i en dusch, men väl på en toalett modell normalstor i en lägenhet (vad nu normal är). Duschen är inte i direkt anslutning till sensorn och självfallet blir det fuktigt & ångigt inne på en mindre toalett. Denna fuktiga miljö gör iaf att sensorn SLUKAR batterier. Den fungerar perfekt som den ska fortfarande, men man måste byta batteri varannan / var tredje månad ungefär. Hörde av mig till Philips support och de var totalt ovetandes om detta problem och kunde inte säga något konkret för att lösa det. Mina andra två sensorer i lägenheten har tuffat på i flera år nu utan att ha bytt batterier en enda gång. Så egentligen är produkten en 10a, men jag tycker det är oskönt att köpa nya batterier var tredje månad, därav en 9a.
t
tannerstedt

19 omdömen

ett år sedan
En av de bästa zigbee sensorerna för rörelse. Triggas snabbt och kan triggas snabbt igen, mycket snabbare än Ikeas, Aqara och Xiaomis varianter. Ger även ljus o temperatur vilket är trevligt och luxmätningen sker oberoende av rörelse. Tex Aqaras sensor uppdaterar bara värdet när något rör på sig framför sensorn.
simonlelievre
simonlelievre

24 omdömen

ett år sedan
Riktigt bra. Upptäcker rörelse på gott avstånd, bidrar med temperaturmätning och känner smart av om det är tillräckligt ljust eller inte. Inget att klaga på.
p
probeb

98 omdömen

ett år sedan
Fungerar bra!
Johnny Hotpants
Johnny Hotpants

197 omdömen

2 år sedan
Kvalitet rakt av. Den är liten och diskret och fungerar nästan alltid som den ska. Man kan med Philips appen ställa in känslighet och vad den ska "göra" när den triggas. Monteringskit medföljer. Den mäter som någon annan sa också temperaturen, så man kan be den utöra kommandon om något händer inom ett temperaturintervall. Men i skrivande stund (sommaren 2019) så kan man inte utläsa temperaturen i Philips egna app, vilket är lite konstigt. Men kort och gott så är den ett bra komplement till ett hem med Hue lampor. Köp!
boomchackalack
boomchackalack

143 omdömen

2 år sedan*
Den funkar med allt. Nu visar även Home Assistant ljus o temperatur (som dock bör kalibreras) utan att man behöver customisera. Hårdvara o batteritid är top notch!
*Redigerades 2 år sedan
ktn
ktn

96 omdömen

2 år sedan
Väldigt enkel att komma igång med, det var inget problem alls. Lampan i hallen tänds när jag kommer innanför ytterdörren, eller när jag närmar mig hallen. Tidigare hade jag ställt in HomeKit till att tända lampan när jag kom hem, men det fungerade bara ibland - med rörelsesensorn är det mycket enklare och fungerar varje gång. Som extra bonus mäter sensorn även temperatur!
p
peterbman

20 omdömen

3 år sedan*
Att sätta upp en Hue lampa ihop med denna sensor var imponerade enkelt. Tog kanske tre minuter från att jag öppnat kartongen. Kunde inte låta bli att le för mig själv. Bra jobbat Philips. Betyget sjönk ett par stjärnor, sensorn triggar inte alltid, men oftast. Då får man använda strömbrytaren en gång så löser det sig
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1