Kategorier
Prisjakt

Corsair Gaming K55 RGB (Nordisk)

Corsair Gaming K55 RGB (Nordisk)

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Typ av tangentteknik: Membran
  • Teckenlayout: Nordisk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Corsair Gaming K55 RGB (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.7 / 5
(17 omdömen)
5
(6)4
(7)3
(2)2
(0)1
(2)
Sorterat efter datum
M
Martin

30 omdömen

3 dagar sedan
Billigt och bra.
6 månader sedan
Vissa tangenter har dålig respons och det blir alltför lätt dubbeltryck
D
DIFference

65 omdömen

ett år sedan
Nu har jag inte haft det så länge, så hur det är med kvalitén återstår att se. Men det är galet skönt att både skriva på och spela på. Skön känsla, det känns nästan lite som att det är mekaniskt utan att vara det. Och det är relativt tyst, till skillnad från mekaniska. Håller på att vänja mig vid att G-knappar sitter längst till vänster, dock är de ju en extra kolumn så att säga, så det är ingen skillnade med avstånden till de vanliga knapparna som vanligtvis sitter längst till vänster. Otroligt enkelt att programmera G-knapparna till vilka kombinationer man vill. Och enkelt att ställa in vilket ljus och vilka färger man vill ha direkt med tangentbordet. Helt meningslöst att installera någon (troligtvis) halv-buggig programvara för det ändamålet.
B
BosseTheMan

108 omdömen

ett år sedan
Prisvärt tangentbord som är tyst och har lite RGB-bling. Klart värt sina pengar om det inte kostar mer än 500kr. Det saknar premiumkänsla och väger ganska lite och handledsstödet är en plastbit som inte gör så mycket nytta.
ErikSvensson
ErikSvensson

62 omdömen

ett år sedan
Gick igenom en mängd olika tangentbord och hittade denna till slut. Om du som jag har svårt för mekaniskt där antingen ljudet eller att man lätt trycker fel då knapparna registrerar trycken snabbare på mekaniskt än membrane så kan jag varmt rekommendera detta. - RGBn kunde gott ha varit lite starkare men är ingen deal breaker. -/+ handlesstödet som följer med är ok men valde ett i tyg istället för plastm + Gillar att det finns multimedia-knappar.
2 år sedan
Grymt snyggt och bra pris Sköna tangenter (bra tryck känsla)
Yonzter
Yonzter

37 omdömen

2 år sedan
Otroligt prisvärt. Bra med löstagbart handledsstöd. Inget att klaga på efter två års användning. Det enda som gått sönder är ett ben som inte klarade 32kg, hoppas det går att byta ut.
v
vwirstam

11 omdömen

2 år sedan
Skönt tangentbord som inte lyser alldeles för starkt med sin RGB. Relativt tysta tangenter, vilket är ett plus! Till det negativa då: Jag hade mitt i 9(!) dagar, uppskattningsvis 15-20h användning max. Så slutar det fungera. Datorn hittar inte tangentbordet, corsairs egna program hittar det inte. Det går inte att factory reseta, för tangentbordet reagerar inte. Har efter mycket googlande förstått att detta är vanligt förekommande. Så fram tills att mitt gick sönder så var jag supernöjd.
O
Ocelot

11 omdömen

2 år sedan*
Letade efter tangentbord och kollade runt lite på prisjakt vad folk tyckte om olika t-bord. Valde till slut denna för att den hade gott om positiva omdömen och bra recensioner överlag om man googlar. Ångrade mig inte. +Bra tangentbord, känns som gedigen kvalité. +Knapparna är lätta att ta bort för städning +6 st indivduella makroknappar (med fn-tangenten kan man använda ännu fler kombinationer) +möjlighet att stänga av led men även sätta på så den skiftar färger på ett snyggt vis. Går nog även ställa in fasta färger med den medföljande programvaran. Inte testat än. +Väldigt diskret ljud, knapparna låter inte mycket. +Skön känsla överlag när man skriver +Går "låsa" windows-tangenten så inget händer om man råkar komma åt den när man spelar. Inget negativt än så länge. - För priset är detta ett mycket bra tangentbord. Nog det bästa i prisklassen.
*Redigerades 2 år sedan
W
Wilnerw

2 omdömen

3 år sedan*
Jag har använt detta tangentbord i ett halvår och jag har inte sett några stora fel med det. +Rgb +Handlestöd som man kan ta bort +macro-knappar +billigt -Rgb slutar fungera ibland och jag måste 1: starta om datorn 2: jag måste koppla in och ut mitt tangentbordet -Det finns inte särkilt mycket ”customizability” på rgbn -det tar lite för stor plats för min smak med numpad och macro knappar Det var det
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1