Kategorier
Prisjakt

Weber Genesis II E-310 GBS

Weber Genesis II E-310 GBS

  • Grilltyp: Gasolgrill
  • Design: Grillvagn
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Silver, Grå, Rostfri
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Weber Genesis II E-310 GBS

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.4 / 5
(6 omdömen)
5
(5)4
(1)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
c
chedst

25 omdömen

6 månader sedan
Nu har jag haft grillen i ett år och har använt den 60-70 gånger. Jag fick med en iGrill på kampanj. Väldigt smidig och perfekt för att få det perfekta köttet när man absolut inte vill misslyckas med innertemperaturen. Jag bytte även till ett BBQ-galler(tjockare gods och diamantformat galler) i den runda utbytesmodulen samt monterade Webers lampa som man monterar på handtaget där jag är supernöjd med båda tillval. Innan hade jag en Landmann Avalon som jag nu vet har låg och ojämn värme, suger mycket gasol och rostade sönder på 5 år. Weber'n är en HELT annan maskin! Kvalitet rakt igenom och värd varenda krona mer som den kostar. + Fantastisk digital bruksanvisning i appen BILT (Spela upp momenten, rotera/zooma i 3D och klicka på delar/skruvar för att få reda på exakt vilken det är) + Galler i gjutjärn + Snabb uppvärmning! + Hög temperatur (även bra under vintern) + Jämn temperaturfördelning + Stor och djup grillyta + Smidigt undanstuvad gasolflaska under högra bordet + Använder relativt lite gas + Grillverktygshållare på vänster sida + Stabila bord och bra arbetshöjd + Välfungerande stora hjul att rulla runt maskinen på + Möjlighet att byta ut den runda mittenmodulen för olika ändamål, t.ex. pizzaplatta, wok m.m. Försöker komma på något negativt men klarar det inte. Skulle kunna nämna priset, men den är fasiken värd varenda krona! Rekommenderas därmed varmt!
B
BraHiFi78

7 omdömen

7 månader sedan
Jag är super nöjd med den här grillen. Stor grillyta och så är den ganska snål på gasen så en stor behållare räcker för mig hela sommaren.
N
NaCl

15 omdömen

ett år sedan
Detta är min andra gasolgrill av denna storleksklass. Hade innan en mer avancerad modell med fler brännare, sidoplatta etc. Men fastän den var i rostfritt gick brännarna om intet efter ca 3-år. Att det blev detta fabrikat beror på att här ska man kunna få tag på reservdelar om så krävs. Köpte den som utförsäljning av årsmodell 2018, den rostfria varianten. Ingick 2st termometrar som man kan koppla upp mot en app i telefonen (roligt typ 2ggr sen tar det liksom udden av grillningens charm). Endast använd grillsäsongen 2019 men är överlag nöjd. Estetiskt är det inte en skönhet. Själva stativet ser inte färdigbyggt ut, mer täckplåtar hade hjälpt upp detta. Men locket andas kvalité, inget sladdrigt mähä som finns i billigare fabrikat. Lite dålig effekt vid blåst, jag saknar en 4:e brännare. Under normala grillförhållande fördelas värmen bra och det är troligtvis en stabil, trygg, kvalitets enhet som man kommer kunna ha glädje över i många år. Hyfsat lätt att göra ren och jag bedömer gasåtgången som helt okay. Gick åt endast en P11 och det räckte inte till på den förra vid jämförbar grillningsfrekvens (oftast endast 2 pers, men i snitt 1,5 ggr/ vecka från maj till oktober). Med tanke på finesserna (typ inga) är det en ganska så kostsam enhet, men man får ju också oftast vad man betalar för, tror där var typ 10-års garanti på vissa delar. Bör lätt funka för upp till 5 vuxna eller en ”vanlig” familj.
predator1
predator1

11 omdömen

2 år sedan
Jag har haft kolgrill tidigare men med tiden blir man blir trött på att behöva hantera all kol och behöver rengöra grillen hela tiden. Med den här grillen är det annorlunda. Allt som krävs nu är ett knapptryck och sedan är allt färdig. Jag är jättenöjd med weber gasol grillen! Rekomenderas varmt🍗🍖🍗🍖🍗👍👍👍👍
callevult
callevult

39 omdömen

2 år sedan
En riktigt bra gasgrill som är snabb och håller jämn temperatur. Tre grillzoner gör att du kan grilla flera olika typer av kött pch tillbehör samtidigt. Ganska enkel att rengöra eftersom det är emalj på gallret.
B
Bankgiro34

13 omdömen

3 år sedan*
Rejäl grill som passar för 10-12 grillbitar Ser snygg ut! Riktigt nöjd om än lite extra pyssel att montera ihop den
*Redigerades 3 år sedan