Telldus TellStick ZNet Lite V2

Telldus TellStick ZNet Lite V2

  • Operativsystem: Android, iOS
  • Kommunikationsstandard: 868MHz (ej Z-Wave/ZigBee), 433MHz, Z-Wave, Z-Wave Plus
  • Styrning via app
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Telldus TellStick ZNet Lite V2

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Operativsystem: Android, iOS
  • Kommunikationsstandard: 868MHz (ej Z-Wave/ZigBee), 433MHz, Z-Wave, Z-Wave Plus
  • Styrning via app
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-03-13
p
patrikpapelitouser.total-reviews
Köpte den här för att kunna styra ett gäng lampor på distans och för att schemalägga så att de tänds vid skymning. Kombinerade med Telldus trepack fjärrstyrda uttag och fjärrkontroll (https://www.prisjakt.nu/produkt.php?q=telldus&p=3984725). Installationen var mycket enkel och gick snabbt. Det var i stort sett bara att koppla ihop med routern, installera appen i mobiltelefonen och ange ett registreringsnummer. Sedan dess har allt fungerat problemfritt. Via Telldus Live-appen och Telldus Live-sajten går det enkelt att lägga till de fjärrstyrda uttagen. Det är också enkelt att schemalägga och styra på distans. Det som är riktigt bra med den här modellen är att den går att använda både med Znet- och 433 Mhz-komponenter. Jag lyckades koppla in mina gamla 433 Mhz fjärrstyrda vägguttag som jag köpt för någon hundring på Clas Ohlson så att de går att styra via Telldus. Positivt + Enkel installation + Enkel användning + Bra räckvidd horisontellt (räcker gott för en lägenhet på 80 kvadratmeter, även genom tjocka tegelväggar + Stöd för äldre 433 Mhz-komponenter + Det går att styra via antingen app eller fjärrkontroll, och om man kopplar fjärrkontrollen till basenheten kan man se i appen om en lampa är tänd eller släckt även om man använt fjärrkontrollen Negativt - Om man grupperar flera fjärruttag tänder eller släcker Telldus dem en efter en med någon sekunds mellanrum, vilket i bland gör att det tar lång tid att tända eller släcka samtliga - Dålig täckning vertikalt (ett fjärrstyrt uttag på en annan våning precis under basenheten missar signalerna, men det löses genom att vrida antennen något)
2017-03-28
Redigerades 2019-03-11
G
George23user.total-reviews
Bra uppdatering av vanliga Telldus TellStick ZNet. Fungerar fint för mig med de enheter och brytare jag har. Inga problem alls med räckvidden i vårt hus.
2019-02-20
D
Deg92user.total-reviews
Började med ett 433 system för att see om detta var något för mig och börja älska det direkt. Efter ett år gick jag över till en znet v2 och blev ännu mer förälskad! Allt är lätt att installera och att använda. Kör både Z-wave och 433 här hemma och 9,5/10 ggr så funkar det felfritt. Systemet gillat inte riktig när man skickar för många signaler samtidigt och det kan jag förstå! Blir mycket störningar! Annars väldigt stabilt och ännu smidigare nu när det även funkar lokalt (om deras servrar är nere). Finns även bättre antenner att köpa om man har mycket störningar. Får minus 2 stjärnor för pro abonnemang. Funktionerna borde vara gratis! Är ju trots allt det hos alla konkurrenter vad jag vet.
2019-01-20
e
ev0l_user.total-reviews
Gör det den ska, pålitlig och enkel.
2018-12-14
I
Idownloaduser.total-reviews
Grym gör det den ska göra. Telldus support är bäst svarar på allt och hjälper till så man kommer igång
Sida 1