Mario Kart 8 Deluxe (Switch)

Mario Kart 8 Deluxe (Switch)

  • Genre: Äventyr, Racing/Motorsport, Arkad, Party
  • Rek. åldersgräns: 3 år
  • Lokal multiplayer
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Mario Kart 8 Deluxe (Switch)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.8 / 5
(33 omdömen)
5
(30)4
(3)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
Kamui
Kamui

42 omdömen

en månad sedan
Världens bästa spel!
Vic Vega
Vic Vega

120 omdömen

7 månader sedan*
Snyggt, kul, bra multiplayer spel för familj och vänner.
*Redigerades 7 månader sedan
s
sbhk

9 omdömen

8 månader sedan
Tröttnar aldrig
p
pappafaffa

99 omdömen

ett år sedan
Ett jätteroligt spel som kan erbjuda mycket portabel underhållning.
T
To55e

32 omdömen

ett år sedan
Ett av de bästa och mest hållbara spelen till switch. Online håller dig sysselsatt i flera år. Drar bort en halv stjärna då jag upplever mycket mer nätverkslagg på switch än Mariokart på wii-U. Du skjuter en annan förare med ett skal och träffar, denne försätter köra som inget hänt. Detta pga att föraren inte är där du trodde den var utan egentligen någon annanstans dvs lagg.
s
squeess

135 omdömen

ett år sedan
Kul med vänner 😊
D
DIFference

64 omdömen

2 år sedan
Fantastiskt kul och även snyggt. Roligt med så många banor. Och häftiga banor. Också kul att det är billigare att köpa i Nintendo eShop än i någon butik. Älskar att ha alla spel digitalt. :)
-SH-
-SH-

366 omdömen

2 år sedan
Egentligen en klockren 10-poängare men det är trots allt ett avdammat Wii U-spel som uppdaterats lite och säljs för fullpris även ett drygt år efter släpp till Switch.
rob88
rob88

299 omdömen

2 år sedan
Klockrent! :D
tonykollberg
tonykollberg

417 omdömen

3 år sedan*
Har kört det på Wii U i några år redan men kul att de uppdaterades lite. Drar av två stjärnor pga det inte finns några nya banor sedan Wii U versionen vilket är trist för oss som kört Mario Kart 8 på Wii U innan. Tycker Nintendo var lite lata med att återlansera en Wii U titel istället för att lansera ett nytt Mario Kart 9 men det kommer väl får man hoppas. Om det är första ggn du bara spelat på Switch så är det ett toppen spel. Förbättringar vs Wii U versionen + Lite bättre flyt i Switch versionen (marginellt) + 1080p istället för 720p (på stor skärm) + Några nya karaktärer och fordon + Man kan ha två items nu + Nytt förbättrat Battlemode + Något bättre AI - Inga nya banor sedan Wii U versionen - Kommer kosta att spela online from Sept 2018 Mer om Nintendo Switch Online https://www.fz.se/nyhet/275674-nintendo-switch-far-onlinetjanst-i-host Mario Kart 8: Deluxe Graphics Comparison - Wii U vs Switch https://www.youtube.com/watch?v=f1pvQ3WAmEE
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1