Kategorier
Prisjakt

Ubiquiti Networks UniFi Switch 8-60W

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
T
Tommy Cederlund

6 omdömen

3 månader sedan
Prisvärd och stabil
SimonDirGe
SimonDirGe

141 omdömen

5 månader sedan*
Suverän switch till resten av Unifi serien. Blir varm - ge den tillgång till sval luft.
*Redigerades 5 månader sedan
H
Henrik

2 omdömen

7 månader sedan
Jag skaffade denna för att få en enhetlig nätverksmiljö hemma. Tanken var att driva två st. Unifi AP AC Pro via POE. Storleken på switchen är bra. Lite klumpig strömadapter om man vill få plats med allt i ett kopplingsskåp där det redan är lite trångt. Lätt att sätta upp MEN precis som alla andra skriver så blir den ohyggligt varm. Tillräckligt för att jag inte ville stänga in den i mitt skåp. Den hade säkert klarat av det, men det känns inte bra helt enkelt. Jag köpte denna för att ersätta en NetGear GS108 som i mitt tycke har fungerat helt klanderfritt. Man kopplar in den och den bara funkar. Istället köpte jag en Unifi Switch Lite 8 POE direkt från UI.com då den känns som en ersättare till Ubiquiti Networks UniFi Switch 8-60W. Med Switch Lite fick jag precis var jag var ute efter, så skaffa en sådan i så fall och håll dig borta från Ubiquiti Networks UniFi Switch 8-60W.
s
swipe

38 omdömen

8 månader sedan
Grym switch som fungerar perfekt i ett Unifi-system. Saknar L3 men det är kanske för mycket begärt. Går varm men kan stå i ett skåp utan ventilation i modern svensk högsommar (28-30 grader varmt i lägenheten...) utan problem. Köp!
ostmackan
ostmackan

109 omdömen

2 år sedan
Införskaffades som matning till accesspunkterna efter jag gått över helt till UniFi och Edgeroutern returnerades. Var rädd för att den skulle bli väldigt varm då jag läst att Ubiquitis switchar kan bli det men jag tycker att Security Gatewayen alstrar mer värme än denna som håller sig hyfsat sval. Då driver den ändå 2st AC PRO och en Cloudkey. Trodde det skulle räcka med 4st POE-portar men är rädd jag får komplettera med en till snart om jag fortsätter bygga ut nätverket.
boomchackalack
boomchackalack

143 omdömen

2 år sedan
Sista biten i unifi-pusslet hos mig. Kör poe till mina ac ap lite.
t
tearzyo

66 omdömen

2 år sedan*
Grymt nöjd. Perfekt för max 3 APs och en Cloud Key Gen1, pga 4x PoE. Enda nackdelen är att uppgraderingen av firmware hänger sig OFTA jämfört med USG, Cloudkey och APs. Men det är bara köra SSH och uppdatera den vägen. Den blir även ganska varm.
*Redigerades 2 år sedan
c
cybermatte

380 omdömen

2 år sedan*
Levererar den PoE jag har behov för och ser med enkelhet vad varje enhet drar. Dock inte den billigaste produkten, har kört med andra PoE Switchar tidigare som haft alla 8 portar som PoE till lägre pris. Men Ubiquiti uppdaterar sina produkter hela tiden, missar aldrig en säkerhetsuppdatering, vilket annars var med andra produkter som inte styrs centralt eller där de snabbt blir EOL. Har följander produkter inkoplade i dessa Switchar: Ubiquiti Networks UniFi AP AC LR Ubiquiti Networks UniFi AP AC Mesh Ubiquiti Networks UniFi AP AC PRO Ubiquiti Networks UniFi Cloud Key Ubiquiti Networks UniFI AP NanoHD Fungerar utmärkt.
*Redigerades 2 år sedan
a
alex.ax

23 omdömen

3 år sedan*
Funkar perfekt i Unifi-familjen!
*Redigerades 3 år sedan
t
tubster

30 omdömen

4 år sedan*
UBNT has done it again! Karate-bra prylar, allt funkar fint och det är enkelt och överskådligt att konfigurera allt. Samma mjukvara/controller som för UBNT´s accesspunkter och "USG"-routern. MEN, fy tusan vad varm den blir om du drar ca 10W 48VDC PoE eller mer! Knappt man kan ta i den. :/ Här gäller de också att du är påläst rörande PoE. Denna följer IEEE 802.11af INTE 11at.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1