Kategorier
Prisjakt

Nexa AN-179

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
P
Pete

14 omdömen

ett år sedan
Bra format och bra pris....MEN.. Av två köpta moduler med olika datumkoder (19W14 samt 19W50), så är båda defekta. Den första funkade ett par månader för att sen endast köra ett disco ljus med lamporna. Den andra gick endast ett par dagar med samma fel till följd. Nexa bad mig returnera enheterna och erkände de haft problem med några av dem tidigare. Haft mycket Nexa produkter i övrigt tidigare, dock i 433 spannet som funkat utmärkt. Men nu fick det bli byte till en Aeotec istället.
b
bjorn_ekengren

1 omdöme

ett år sedan
Jag skulle inte rekommendera denna produkt. Den första jag hade slog bara om ibland när man använde vippbrytaren. Efter att ha bytt den mot en ny så kan jag konstatera att den nya fungerar bättre men inte mer än två gånger av tre. Att slå om via z-wave fungerar bättre dock.
rockit4
rockit4

32 omdömen

2 år sedan*
Lite osäker på denna produkt. Den är ju klart billigast och jag har 2 st. Men jämfört med en fibaro som bara kostar 200kr mer så är den ”korkad”. Jag har en fibarodimmer som har mängder med inställningar och funktioner medans denna bara har på/av. En liten fundering är varför man skall behöva en bygel på fasen, den skall ingå isf. (Enheten har olika ingångar till fas för last och fas för enheten. Hur många kör enheten på en grupp och lasten på en annan. Eller har någon annan form av brytare på lasten före enheten?) Men visst, den gör det den skall. Är priset allt så full pott för denna 😀 Jag köper nog inga fler iaf. Edit: Höjer en stjärna pga väldigt bra och hjälpsam service som sitter i Sverige.
*Redigerades 2 år sedan
f
f3zz

5 omdömen

3 år sedan*
Bra format och bra pris, Beställde 2st och en av dem var trasig, (relä slog till/från lite som den själv ville vilket resulterade i en hel del blinkande i lamporna.) Väntar på en utbytesenhet som jag fått bekräftat att jag skall få. Hade dock förväntat mig att man kunde sätta 2st olika gruppassocieringar, vilket man inte kan. Så litet minus där. Annars bra produkt i förhållande till priset.
*Redigerades 3 år sedan
h
holayoman

3 omdömen

3 år sedan*
Till skillnad från deras dimmer i samma serie fungerar denna jättebra! Betydligt billigare än konkurrenterna, dessutom med Zwave plus. Hittas direkt av min Vera Plus. Kräver nolla. Ett märkbart klick hörs från reläet vid av och på men det är samma sak för t.ex. Fibaro Switch 2 som jag även testat, känns inte alls störande. Snabb styrning. Enda lilla negativa och anledningen till att jag tagit bort en stjärna är att ingångarna för lampknappen är så små att endast en 0,75mm2 kabel får plats. Ingångarna på strömsidan är dock normalstora.
*Redigerades 3 år sedan
2 år sedan
Har många av dessa och de fungerar bra. De är också små så att de passar lätt bakom omkopplare i vanliga vägglådor!

Google